Muž si píše s mladšou ženou
Potrebovala by som žienky váš názor lebo vážne neviem či som nejaká čudná ja alebo muž. Muž si píše s jednou mladšou ženou čo býva asi 3km od nás...tvrdí mi že sú len priatelia a dennodenne si píšu...hádame sa pre to skoro denne nemôžem si pomôcť ale vadí mi to veľmi...dokonca viem že ona je do ňho zamilovaná a pritom má partnera aj dieťa.. dokonca viem aj to že muž bol u nej...muž dáva tieto hádky stále za vinu mne že mu nedovolím mať priateľov ale to nie je pravda. Akú máte skúsenosť medzi priateľstvom medzi mužom a ženou? Čo si mám o tom myslieť?
Samozrejme ze existuje skutocne kamarátstvo medzi mužom a ženou.
Ale chcieť sex od kamoša, kamošky je ako chcieť sex so súrodencom, niečo čo ťa proste nikdy nenapadne. A ak ta to napadne nieje to kamaratstvo.
@ketyket priateľstvo medzi mužom a ženou neexistuje .... Daj mu na výber ty alebo ona. Uvidíš potom !!!
@lentilkaxxx na strednej som aj ja mala kamaráta. Všetci si mysleli, že spolu chodíme. A pritom príťažlivosť žiadna.. Len sme si rozumeli. Ale to je ozaj vynimocne takéto vzťahy..
@zazvorka87 presne toto by som urobila aj ja
@medulienka81 kamarátstvo medzi mužom a ženou existuje... Mala som za slobodna celé roky kamaráta a nikdy ani z jednej strany nebolo nič za tým...
@cukroska však píšem vyššie že som mala aj ja kamoša ale takýchto prípadov je málo