Muž stratil záujem o prácu po narodení dieťaťa
Zeny neverila som, ze tu niekedy budem pisat o svojom muzovi nuz stalo sa☹️Narodilo sa nam babo a muz si vzal pn kedze nemame bikohl kto by nam s malou pomohol plus ja nesoferujem. Tak ostal s bami doma trebalo s malou chldir k de nakupy ja na kontroly atd ved koniec koncov ai muz oddychne.Ked chcel nastupit do prace odrazu jeho swf oracu nemal kolegovia sa riztrusili po svete. To my nechceme nechceme sa zas delit ked mame doma zazemie ved naro sme boli aj v zahranici 10 rokov. Teraz ked pokracuje v pn nema daku snahu si hladat pracu vyhyba sa tej teme, nikde neposiela Cv a ja netusim co chce robit a dokedy chce byt doma kedze ledva vyzijeme ved par mesiacov jehonprijem minus.. Inak ako muz je vyborny stara sa o nalu navari pomoze akoze nemozem povedat krive aovo len z toho nevyzijeme. Neviem co mu je a ja sa az bojim otvarat tuto temu s nim ohladom prace lebo mimpovedal ze ho vyhanam z domu☹️☹️
@taynee na chrbticu 52 tyzdnov? To ho ziaden doktor nenecha...
@taynee ale tu sa zjavne nejedna o chrbticu, isiel na PN, aby bol doma s nou..
Autorka, kolko je uz doma? Normálne povedz, ze treba peniaze na ucty a bud bude zarabat on alebo ty. Ale ak pojdes do prace ty, potom sa chlap ozaj musi starat, nie len byt doma. Lebo teda neviem, ci aj teraz ti nejako ukrutne pomaha.
@martinkatinka pomaha to nemozem povedat to bysom krivdila ☹️
@taynee presne tak chodil na vseliake procedury
No nic, ty ho len obhajujes. Tak si uzivajte teda spolu doma a uskromnite sa.
@martinkatinka ja ho neobhajujem
@taynee 3mesiace
@taynee ano je s nami ked vychadzky ide na nakup ci s nami a malou k dr..
Ak je muž stavbár, tak sa teraz na jar už stavby rozbehnú a prácu si nájde. Prečo nemáš vodičský?Bola by si sebestačná a nemusel muž ostávať doma.
@darinkaninka vodicsky nemam lebo naro nemam odvahu raz davno som ho skusala robit nadabila som na instruktora kt bol ku mne drzy odradilo ma to ☹️
Chod do roboty ty a jeho nechaj doma.
Úprimne? Ja si myslím, že možno si sa preduzom prekecla ako tu a nepáči sa mu to. Prečo by si ty mala ísť do práce? Očividne nemáte peniaze. Ak nemáte peniaze treba to riešiť ako viete. Plakať na modrom koníkovo tvojho muža ísť do práce neprinúti a well jediná ďalšia možnosť je, že do práce pôjdeš ty.
A hlášky tipu "v práci by sa mi smiali" sú hodné tak človeka v puberte. "Prečo si ma mala zvykať naňho" no predstav si, obaja ste rodičia.
@taynee 👍🏿
@vesimelonimarsista
@taynee
Akože ona ma ísť do prace ( možno dojčí,nevieme, čiže odstaviť dieta len preto)lebo muž je lenivý?
Sorry ženy, toto nie je rada.
Autorka, v akej oblasti si pracovala pred materskou?
@janagem ano sme obaja ale nechcem aby mala bola naviazana nanho a mna si ani nevsimla. Neplacem na konikovi iba soms a chcela vyrozpravat ocividne aj to je tu uz zakazane.. a ano podpichovali ny do mna a vypytovali sa preco som isla do prace
Ok, takže si Sebecka na lásku tvojho dieťaťa, (si myslíš, že tvoj muž na ňu nemá rovnaké právo?) A záleží ti viac na názore iných ako na rodine. Už chápem.
@janagem niesom aebecka ale klniec koncov preco by som vlastne ja mala ist pracovat?
@taynee nie chcem aby to bolo vyrovnane mame v rodine sieta ktore ide len za muzom a toto vidiet je iny level to ja nechcem
Aha tak budeš radšej keď to dieťa nebude mať čo jesť a kde spať ale hlavne, že budete všetci doma spolu? Nemáte peniaze, niekto musí zarábať!
Koĺko máte obaja rokov ?
Lebo mám pocit, že s vami obomi plieska puberta.
Otec " bude čo bude".. matka" v robote by sa mi smiali ".
No tak živorte, a keď sa nebodaj niečo stane, väčší výdavok, čokoľvek, tak koník to vyrieši.🙈