icon

Muž stratil záujem o prácu po narodení dieťaťa

25. feb 2024

Zeny neverila som, ze tu niekedy budem pisat o svojom muzovi nuz stalo sa☹️Narodilo sa nam babo a muz si vzal pn kedze nemame bikohl kto by nam s malou pomohol plus ja nesoferujem. Tak ostal s bami doma trebalo s malou chldir k de nakupy ja na kontroly atd ved koniec koncov ai muz oddychne.Ked chcel nastupit do prace odrazu jeho swf oracu nemal kolegovia sa riztrusili po svete. To my nechceme nechceme sa zas delit ked mame doma zazemie ved naro sme boli aj v zahranici 10 rokov. Teraz ked pokracuje v pn nema daku snahu si hladat pracu vyhyba sa tej teme, nikde neposiela Cv a ja netusim co chce robit a dokedy chce byt doma kedze ledva vyzijeme ved par mesiacov jehonprijem minus.. Inak ako muz je vyborny stara sa o nalu navari pomoze akoze nemozem povedat krive aovo len z toho nevyzijeme. Neviem co mu je a ja sa az bojim otvarat tuto temu s nim ohladom prace lebo mimpovedal ze ho vyhanam z domu☹️☹️

taynee
Odpoveď bola odstránená
martinkatinka
25. feb 2024

@taynee na chrbticu 52 tyzdnov? To ho ziaden doktor nenecha...

taynee
Odpoveď bola odstránená
martinkatinka
25. feb 2024

@taynee ale tu sa zjavne nejedna o chrbticu, isiel na PN, aby bol doma s nou..

autor
25. feb 2024
martinkatinka
25. feb 2024

Autorka, kolko je uz doma? Normálne povedz, ze treba peniaze na ucty a bud bude zarabat on alebo ty. Ale ak pojdes do prace ty, potom sa chlap ozaj musi starat, nie len byt doma. Lebo teda neviem, ci aj teraz ti nejako ukrutne pomaha.

taynee
Odpoveď bola odstránená
autor
25. feb 2024

@martinkatinka pomaha to nemozem povedat to bysom krivdila ☹️

autor
25. feb 2024

@taynee presne tak chodil na vseliake procedury

taynee
Odpoveď bola odstránená
martinkatinka
25. feb 2024

No nic, ty ho len obhajujes. Tak si uzivajte teda spolu doma a uskromnite sa.

autor
25. feb 2024

@martinkatinka ja ho neobhajujem

autor
25. feb 2024

@taynee 3mesiace

taynee
Odpoveď bola odstránená
autor
25. feb 2024

@taynee ano je s nami ked vychadzky ide na nakup ci s nami a malou k dr..

darinkaninka
25. feb 2024

Ak je muž stavbár, tak sa teraz na jar už stavby rozbehnú a prácu si nájde. Prečo nemáš vodičský?Bola by si sebestačná a nemusel muž ostávať doma.

autor
25. feb 2024

@darinkaninka vodicsky nemam lebo naro nemam odvahu raz davno som ho skusala robit nadabila som na instruktora kt bol ku mne drzy odradilo ma to ☹️

taynee
Odpoveď bola odstránená
vesimelonimarsista
25. feb 2024

Chod do roboty ty a jeho nechaj doma.

janinah
25. feb 2024

@taynee zdravotný problém? Zatiaľ zápal kosti lenivosti sa ako diagnóza nestanovuje...ale asi bude treba.je toho už viac ako dosť a samozrejme s nutnosťou byť PN

janagem
25. feb 2024

Úprimne? Ja si myslím, že možno si sa preduzom prekecla ako tu a nepáči sa mu to. Prečo by si ty mala ísť do práce? Očividne nemáte peniaze. Ak nemáte peniaze treba to riešiť ako viete. Plakať na modrom koníkovo tvojho muža ísť do práce neprinúti a well jediná ďalšia možnosť je, že do práce pôjdeš ty.

A hlášky tipu "v práci by sa mi smiali" sú hodné tak človeka v puberte. "Prečo si ma mala zvykať naňho" no predstav si, obaja ste rodičia.

autor
25. feb 2024

@taynee 👍🏿

dennissa16
25. feb 2024

@vesimelonimarsista
@taynee
Akože ona ma ísť do prace ( možno dojčí,nevieme, čiže odstaviť dieta len preto)lebo muž je lenivý?

Sorry ženy, toto nie je rada.

Autorka, v akej oblasti si pracovala pred materskou?

autor
25. feb 2024

@janagem ano sme obaja ale nechcem aby mala bola naviazana nanho a mna si ani nevsimla. Neplacem na konikovi iba soms a chcela vyrozpravat ocividne aj to je tu uz zakazane.. a ano podpichovali ny do mna a vypytovali sa preco som isla do prace

janagem
25. feb 2024

Ok, takže si Sebecka na lásku tvojho dieťaťa, (si myslíš, že tvoj muž na ňu nemá rovnaké právo?) A záleží ti viac na názore iných ako na rodine. Už chápem.

taynee
Odpoveď bola odstránená
autor
25. feb 2024

@janagem niesom aebecka ale klniec koncov preco by som vlastne ja mala ist pracovat?

autor
25. feb 2024

@taynee nie chcem aby to bolo vyrovnane mame v rodine sieta ktore ide len za muzom a toto vidiet je iny level to ja nechcem

januska12323
25. feb 2024

Aha tak budeš radšej keď to dieťa nebude mať čo jesť a kde spať ale hlavne, že budete všetci doma spolu? Nemáte peniaze, niekto musí zarábať!

maca1984
25. feb 2024

Koĺko máte obaja rokov ?
Lebo mám pocit, že s vami obomi plieska puberta.
Otec " bude čo bude".. matka" v robote by sa mi smiali ".
No tak živorte, a keď sa nebodaj niečo stane, väčší výdavok, čokoľvek, tak koník to vyrieši.🙈