icon

Muž uprednostňuje súrodencov pred deťmi

27. máj 2023

Co si myslite o tom keď muž uprednostňuje svojich súrodencov pred našimi deťmi. Ide o to že manžel má prácu a niekedy v rámci práce ide odviesť len nejaký tovar po okolí. Len na jedno miesto a potom hneď späť. Vždy s nim chce ísť nás 5 ročný syn. No vzal ho iba 1x. Pritom syn bud spi alebo sa hrá v aute, čiže neotravuje, veľmi miluje jazdu autom. Práve teraz ide manžel domov znova z takejto jazdy a ako som s nim telefonovala počula som hlas jeho sestry. Doteraz bral stále so sebou jeho brata s už zrazu aj sestru. Keď sa ho opýtam s kým ide povie ze sam. A potom keď príde povie ze bud zobral brata alebo sestru previesť sa. Neznášam ho za to. Pretože mňa vzal len 1x, a syna tiež. Je od rána do večera v práci. A keď ma voľnejšie tak trávi čas sk svojimi slobodným súrodencami. Je to podľa vás normálne? My sa mu aj nasilu môžme pchať do auta a povie ze s nim vtedy ide šéf... Nemáme vôbec zlý vzťah, no jednoducho s nami nikde nechce ísť. Ani na výlet nás nikde nechce vzat. Keď mu to ale navrhne niekto s jeho rodiny hneď sa nás pýta ci ideme na výlet..

doriiis
27. máj 2023

@cacianka ....raz by nechal stat plačúce dieťa za ním na ceste.Iba raz.Kopanec do riti by dostal pri odchode s tými kuframi

maciatkolulu
27. máj 2023

@doriiis nuž a keď to urobí on? Ja jednej veci nerozumiem, čítate tu jednu stranu, ktorá môže byť veľmi, ale veľmi skreslena. Dávate rady ktoré môžu vyústiť to vážnych problémov, opletaciek, ako polícia, súd atď. Taky normálny rozhovor by podľa mňa pred výmenou zámkov, či z jednej strany, či z druhej nezaškodil. Rovnako balenie veci. Možno by ste boli extrémne prekvapene niektoré, kebyže ocko napíše svoj pohľad.
@cacianka takže zabiť a deti si ho vybrala autorka pokiaľ tak neurobila po prvom mesiaci randenia, snáď vedela co robí. A úprimne, aby sa so mnou vozil manžel a dieťa, keď pracujem, alebo dve malé deti.... Trochu divne. Plno otcov robí šoférov, ale pochybujem, že rozvádzajú 5 rôčkov, ktorý môžu byť mimochodom v škôlke a bábätká, ale normálne pracujú, keď si chce prisadnut dospelá sestra, matka, otec, tak je to celkom iné. Okrem iného, nevieme, či nevypomahaju, čo manželka s dvomi deťmi asi nedá. Autosedačka je super vec, následná nehoda, vybavovanie udalosti a dieťa vo firemnom aute, nič moc. Nehovoriac o výčitkach. Ale pokojne sa môže autorka durdit, robiť scény, vymienat zamky, baliť kufre a..... Nuž, záver, si každá jedna rozmýšľajú a bytosť vie domyslieť.

cacianka
27. máj 2023

@maciatkolulu prečítaj si 17.03,
Aké zabiť ? Aká polícia ?
Okrem toho otec necíti tovar celé hodiny celé dni, iba občas ide niečo odviezť, podá z okienka auta a vracia sa . Ku svojim rodičom, nie ku svojej mladej rodinke. Ak tam aj príde, na dvore prelezie z auta do auta a odchádza. Ku svojim rodičom.
Podľa vyjadrovania autorky nepredpokladám že by bola hysterka, a áno čítame iba jej pohľad, za to však si zodpovedá sama, čo napíše, aby dostala vhodné odpovede.

autor
27. máj 2023

Baby žiadne firemné auto, je to naše auto ale ma ho na prácu, druhé je naše normálne

cacianka
27. máj 2023

To je detail, neriešime, inde je problém, nie v definícii auta

oslo1
27. máj 2023

Normalne zajtra v nedelu, ked muz Bude odchadzat z domu k svokrovcom, tak mi povedat, nech to nechal vase auto doma, nech ide firemnym autom k svokre.
Ked odide, tak mu zbal do tasky veci a zober deti k svokre.
Tam velmi asertivne, ale tvrdo, vysvetlu svokre, ako sa veci maju, ze manzel NEMA zaujem starat sa o rodinu, ze dieta nechal placuce na chodniku a utrkal za nimi.
Ze ho teda , toho muza, chces vratit, doniesla si mu aj nejake veci na zaciatok.
Muzovi povedz, ze starostlivost o rodinu si predtavujes inac, ale on ocividne nema o vas zaujem.
Nemas co stratit.

spadnutaslivka
27. máj 2023

@oslo1 scéna u svokry ti príde ako naj riešenie? 🙄

oslo1
27. máj 2023

@spadnutaslivka nie, nepride, ale Ty mas ale riesenie? Myslim, zeanzelova matka by mala vediet, ze namiesto vysedavania u nej ma byt manzel doma s rodinou.
Aj ked si Myslim, ze ked nebude manzel sediet u svokry, tak Bude sediet niekde inde. Len any s vami nebol doma.

nina255
27. máj 2023

Mne je uz len to extremne divne, ze jeho rodina sa ani nepozastavi nad tym ze tam chodi sam kazdu chvilu?? Nikto sa na vas nespyta? My teda este nemame deti s priatelom ale ked niekam ideme tak ideme obaja, zvlast k svokrovcom, to keby pride na kavu priatel sam tak hned su otazky ci sa nieco nestalo alebo niesme pohadani a nevravim este keby mame deti ze preco je sam on bez nas troch a my doma… podla mna sa tam nieco muselo stat alebo sa deje, a jeho rodina to velmi dobre vie ked toto beru ako normalnu vec ze nevidia svoje vnucata a tahaju svojho syna od jeho rodiny ktoru uz ma…

autor
27. máj 2023

@nina255 pozri, bývame od seba niekoľko metrov doslova a on naše druhé dieťa od narodenia za 4 mesiace videli iba 1x na krste. Inak vôbec, a ani sa naň nepýtajú ani nič. Manžel sa tam 1 deň neukáže a už ma telefonát ze co robí keď nepríde. Myslím ze to jeho matka nevie prestrihnut pupocnu šnúru stále.

colsami
27. máj 2023

Aj druhe dietatko bolo planovane? Chcel aj on?
Mne to z tvojich odpovedi ozaj vyzera tak, ze uteka z domu lebo nezvlada robotu/krik/stres/zhon okolo deti (napriek tomu ze sa staras prevazne ty) a neciti doma svoju "pohodu a komfort" a ako vravia chlapi, "svaty pokoj".
To ale mozno sam pred 2 detmi nevedel.
Asi by som ho postavila pred hotovu vec, ci ma vobec zaujem o rodinu,... Sprava sa tak, ze nie.

maciatkolulu
28. máj 2023

Ale ved to je jasne, ze sa autorka nemusí so svokrou, tak tam proste nejde. Klasický truc, svokra nevidela malé ešte, respektíve len raz za 4 mesiace. Inde píšu, že svokra sa stále tlači a matka a babo potrebujú svoj kľud, tu sa netlačí a zle je. Proste je za tým viac ako zlý muž a úbohá žena. Takže cirkus u svokry zaručene nebude, lebo asi oni vedia prečo to takto funguje, že to tak nie je ok, je jasne kazdemu, riešenie ťažko nájsť, teda oni ho musia, my tu neporadíme dobre, keďže nepoznáme celkom pravdu.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
aurora33
28. máj 2023

To kde si vyhrabala takého kromaňonca?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
28. máj 2023

@aurora33 a spravila si s ním dve deti....

maciatkolulu
28. máj 2023

Mňa naozaj zaujalo, ako veľa z vás vie, že on je idiot a ona chuderka... A ešte ju v tom podporujete. Keď je on idiot, prečo si s ním dokelu dve decká nasekala? Jaaaj, on sa teraz zmenil, aha🤣🤣

aurora33
28. máj 2023

@maciatkolulu ja si napr nemyslím že je ona chuderka. Skôr si myslím že nie je veľmi rozumná keď ma s takým človekom dve deti. Plus ma zarazilo ako veľmi túži po tom vozeni sa v aute s manželom buď ona alebo jej syn. Akože wtf. Ak je to že sedí v aute a dieťa čumí z okna vrchol dna tak koniec.

0silvia0
28. máj 2023

Autorka stale nepises, ci druhe dieta chcel aj on.
Podla jeho spravania a podla toho, co si napisala mi vychadza, ze takto sa musi spravat taky muz, ktory bol do druheho dietata dotlaceny a teraz trucuje. Chcela si nasilu druhe, tak sa staraj. Inak si to fakt neviem predstavit.

laila22
28. máj 2023

@aurora33 ja sa nečudujem, že tak veľmi túžia po vozeni sa v aute s tým debilom. Áno je to pre nich vrchol dňa, Lebo on nie je vôbec doma a túžia po je blízkosti, pozornosti a zaujme... Ja ju úplne chápem. Vo svojom okolí vidím otcov, ktorý bežne svoje deti naložia do auta, idú s nimi na výlet, k babke, na nákupy... Alebo nejakú výstavu čo ja viem vtacikov, hospodárskych zvierat a to často krát, aj bez mamy. Chlap naloží kočiar, dve deti a ide. Vidím, že občas svoje deti zoberú aj do roboty.. previezť sa, keď nemajú nejak pracovnre nabitý deň... Všetko sa dá. Keď sa chce.. s 5rocnym môže chodiť na bicykel po práci, môže sa mu venovať, môže ho zobrať niekde na preliezky, môžu doma opekať, ísť na výlet. Nie sa zbavovať starostlivosti o rodinu.
Autorka osobné si myslím, že keď to bude takto pokračovať, za dva tri roky sa rozvediete, lebo on zrovna nie je rodinný typ. Dám Ti radu. Šetri si peniaze, aby si potom neostala zaskočená, a premýšľaj ako sa zariadis, keď k tomu príde. Urob si plán....

aurora33
28. máj 2023

@laila22 ja som to myslela tak že je to veľmi smutne. Suhlasim, aj môj manžel naloží deti do auta ale idú napr na nákup alebo niekoho pozrieť alebo odtiaľ na vylet. Ale nie tak že dieťa čusi ako päť peňazí a ani nemukne aby otca nerušilo. Samozrejme že ten chlap nie je absolútne vhodný na rodinný život. Tam su iné veľké problémy a vôbec to nie su ti jeho súrodenci.

marca12
28. máj 2023

Az mi je do placu,citat,ze vlastny otec nezakopne o syna. Syn je uz vo veku,kedy sa z neho stava partak. Otec mu moze ukazovat svet,ucit ho vsetkemu moznemu a on nanho ser...ie?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
laila22
28. máj 2023

@0silvia0 kľudne to mohlo byť aj tak, že dieťa chcel aj on, aby si ju viac pripútal, uistil a teraz už má v paži...

mamula20
Odpoveď bola odstránená
marca12
28. máj 2023

@mamula20 Presne takto to ma byt. Deti robia to,co rodicia a trha mi srdce,ked citam,ze nejaky otec ma na salame svoje deti. Cudujem sa,ze mu aj jeho rodina nedohovori. To im nechybaju vnucata? Ved ked ide niekto dospely s nim na rozvoz,kludne mozu zobrat chlapceka zo sebou. Cudna cela rodina

beata_k
28. máj 2023

Tvoj muz doslova uteka z domu. Doslova. Aj ked u rodicov mu daju kopec prace, je to fyzicka praca. Myslim, ze tvoj muz uteka lebo si chce mentalne oddychnut a to sa pri fyzickej praci da. Pises, ze to zacalo tehotenstvom. Hormony? Potom male babatko. Uprimne? Obcas by som aj ja utiekla.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
bluka2
28. máj 2023

Zaujímavé nápady, ale ja by som sa nestrápňovala. Nemá záujem? Čo už. Zariad sa inak. Alebo máš niečo z takého manželstva? Veď aj pre deti toto musí byt nepríjemné

canany
28. máj 2023

Rano som citala tuto diskusiu a teraz som natrafila na clanok, kde psychologicka vytipla 5 veci, kedy je jasne, ze sa muz odputava zo vztahu. Mne to tu pasuje, tak prikladam print screen. Mam pocit, ze ste uz len spolubyvajuci a zena mu perie, vari a stara sa