Muž zapol práčku s montérkami na sviatok
Moj muz zapne na najvacsi sviatok práčku s montérkami, ktoré bude potrebovat v sobotu. Ach Boze moje nervy 🙄🤣
Mna nezaujíma co robite vy. Kludne aj dom začnite búrať.. takze skoda vypisovania 😅 ale ked vam to pomoze, tak holt…. Krasny den este raz🙏🙏🙏
Mňa tiež hluk vo sviatky vyrušuje. Najmä to, koľko u nás kresťania trieskajú do zvonov- človek si ani vo sviatok nemôže dlhšie pospať.
Radšej zrus tuto debatu, pretože si sa len strápnila.
Chudák chlap... 🫠
Ja som včera prala a dnes som to drbla do sušičky,pôjdeme von a pustím vysávač
Heh, tak najprv tu nadava, ze 3,5 hod jej bude hucat pracka doma a teraz sme sa dozvedeli, ze vlastne ju vypol… trapny troll🙄
@guudy vtedy este nevedela, ze ju hned vypol, vtedy sa este mohla tvarit nasrato, ukazalo sa, ze to nikto neberie, tak bolo treba otocit😉 A teda vsetci sme nastvani, len ona sa na manzela usmieva a vsetko je u nich slnkom zaliate😀
Už nepreháňajte s tým, čo sa "môže a nemôže " cez sviatok.
@dskjhfdlkdjhl este doplnim, ze ked mi nahodou niekedy vadi hluk pracky, tak za nou zavriem dvere na kupelni a je po probleme 🙂
@domka222 Jedna známa žila istý čas vo Švajčiarsku, tak, že tam nemohla dať v nedeľu sušiť prádlo na balkón, že oni berú sviatok a nedeľu vážnejšie.
@guudy to som autorke navrhla hned v mojom prvom prispevku, ale to nejako preskocila😝
My sme kresťania a budem aj prať aj vysávať za chvíľu idem, včera sme boli obaja s mužom v práci, nech si každý myslí čo chce...a to sme v byte a tiež nemám tichý program
aj ja periem...a zajtra idem do prace..ja tieto sviatky neprezivam...
No a? Kde je problém? Ja tiež o chvíľu zapnem svoje biele služobné a?
...vidíš, akého máš šikovného muža.. vie si zapnúť práčku.. väčšinou túto činnosť chlapi neovládajú 😜
to je ta chlapska logika, ktoru my zeny asi nechapeme 😀 tak mas dnes dvojity sviatok - velku noc a ze muz vie zapnut pracku. ( inac by som to vyuzila vo svoj prospech - nech sa o svoje monterky stara sam ) 😀
Vies ludia sa ohanaju sviatkami krestanstvom a neviem cim... A pritom robia poza chrbat zle, ohovaraju sa, osocuju... Ja vzdy tvrdim keby zapnuta pracka ci zjedena klobasa na Velky Piatok bol ten najvacsi hriech ludstva to by sa nam teda zilo 👍😇
A čo sa takého stalo mňa to čaká o pár hodín a nevidím na tom nič zle
Normálne ho zbičuj,nech si aj on sviatky užije ako má.
Ale k teme-tiez ked sme byvali a mamou,tak v nedelu som nemohla prat,ak nahodou som surne potrebovala,tak vzdy dudrala a hucala cely den.Kto mal teda vacsi hriech? Teraz byvame bez nej,ale uz som tak naucena ,ze periem v tyzdni a v nedelu uz pradlo nemam.
Neboj,pracka doperie,muz povesia a mozete sviatkovat.Asi chapem,co si chcela napisat,ze nikdy neperie,ale v den ,ked by sa nemalo,tak je aktivny
Buď rada, že si ju zapol sám. Koľko existuje takých neschopákov, čo to nedokážu ani odložiť do koša na prádlo, nie to si ešte sami oprať.
@nelca84 podľa mňa prišla tu vyvolať hádku aby sa sklidnila
Cenu za najbizardnejsi prispevok dnesneho dna si s urcitostou vyhrala 😂😂😂 akoze zakladat temu koli tlmu ze muz zapne pracku na sviatok ... kriste pane
Aj ja dnes budem prať montérky, zajtra nie sme doma a v utorok ich potrebuje. Je mi úplne jedno, čo si kto myslí a vždy mi bolo. Aj okná si umyjem kedy ja chcem a nie že čo povedia ľudia. Tieto časy mám už našťastie za sebou.
Mam 3 deti,z toho jednej idu zuby takze denne 💩 na bodynku,a 3 mesacne babo ktore grca..sviatok-nesviatok,veriaci-neveriaci,nebudem tu nuchat v dome smradlave veci len preto ze je sviatok a nieco sa "nesmie".a teda pracka isto nerobi taky hluk..zas ine je,ked u nas na dedine sused reze drevo v nedelu o 8 rano na cirkulari alebo dalsi potrebuje na vianoce betonovat 🤷♀️
Tiez som pustila pracku, syn zajtra odchadza na intrak, takze cele sviatky periem. Vcera sme varili gulas na zahradie, ex mal problem pustit radio kvoli sviatku a co na to susedia.. ale gulasik si dal a chutil mu napriek postu 🙂.
Ale to nepíš sem🙂to treba jemu povedať on sviatky asi nedodržiava tak sa tak rozhodol.Ja tiež periem zavriem dvere ani neviem, že ide práčka.Nerozculuj sa nad tým.Tak si mu to mala vypnúť🙂)
Aj aj periem aj včera aj dnes.

@1ryba hned ju vypol Jak si uvedomil aky je deň😅😅😅😅