icon

Muž zatajil dovolenku kvôli svokre. Ako to hodnotíte?

28. aug 2026

Prosím vas pekne všetky komentáre čo tu budú chcem ukázať môjmu manželovi aby mu to otvorilo oči lebo podľa neho som ja tá sprostá. Svokrovci bývajú 300km od nás , máme spolu dcéru , vždy sa stretávame približne každé 2 mesiace buď ideme my k ním na víkend alebo oni k nám. Videli sme sa v polovici júla. Manžel mal teraz v práci dovolenku aby bol doma s nami 4 dni. Svojej mame to zatajil, klamal jej že je v robote aj keď bol doma keď som sa spýtala prečo si nepovedal mamine že máš dovolenku a si s nami doma? Povedal mi ze preto aby nebola smutná že sme nešli za nimi keďže mám 4 dni voľno. Môj názor je že čo je na tom že má 4 dni voľno aby bol so svojou rodinou (manželkou a dcérou) veď to je normálne vec nie? Veď by sme sa stretli niekedy v septembri . A on sa bál priznať vlastnej mame že má voľno aby bol s nami, zle mi to padlo.. vraj čo sa ja do toho starám že čo jej on hovorí… príde mi to choré , ak som naozaj ja tá sprostá povedzte mi to lebo ja už neviem …

Strana
z7
lacibo
30. aug 2026

Problem tu je, ze si to neodkomunikovali oni dvaja ako manzelia, oni by mali byt v tom zajedno, pretoze nesuhlasim s nazormi, ze jeho mama tak nech si ju klame ako chce, ved autorka je do toho tiez nepriamo vtiahnuta a musi hrat “ jeho hru” a nemoze sa ani prerieknut ze boli spolu v ten čas - takze nie mama je problem ale spolocny postoj manzelov k rodine a k traveniu spolocneho volneho casu - a tu vidim, ze je problém ked to muz nevie riadne odkomunikovat so svojou zenou

anonym_b57904
30. aug 2026
@sense

@anonym_b57904 aj si si prečítala môj prisoevok určený autorke ? Možno v puberte áno ale ako dospelá nie, prečo by som máme mala klamať že som v práci a potajme jej volať z auta akože volám z práce. Moja mama chápe že chcem byť s mužom a dieťaťom a nevyčíta mi, že ju zanedbávam a už vôbec nie to že ona ako matka je len jedna a on "len ďalší" v poradi

@sense vieš mam aj ine povinnosti nez citat 200 komentarov.

anonym_9eafcc
30. aug 2026

Chlap čo sa boji mamy a neprestrihol pupocnu šnúru. Keď ma chlap rodinu tak mama ma ist bokom. Ako môže byť oporou rodine keď sa boji mamy a tá nedokáže pochopiť že už nemá 5 rokov? Keď ma muž ženu a dieťa tak toto je jeho rodina nie mamička s ockom. Jasné že keď je ťažká situácia tak sa o rodičov postará keď je to nutné pomoze ale nie aby sa bál mame povedať že sa chce venovať vlastnej žene

anonym_9eafcc
30. aug 2026
@lacibo

Problem tu je, ze si to neodkomunikovali oni dvaja ako manzelia, oni by mali byt v tom zajedno, pretoze nesuhlasim s nazormi, ze jeho mama tak nech si ju klame ako chce, ved autorka je do toho tiez nepriamo vtiahnuta a musi hrat “ jeho hru” a nemoze sa ani prerieknut ze boli spolu v ten čas - takze nie mama je problem ale spolocny postoj manzelov k rodine a k traveniu spolocneho volneho casu - a tu vidim, ze je problém ked to muz nevie riadne odkomunikovat so svojou zenou

@lacibo a boji sa mamičky

anonym_6657a8
30. aug 2026

Za mňa áno ty si sprostá a on decko co nevie komunikovať s mamou.. Ste sa našli gratulujem 😂

jeennyv
30. aug 2026

@anonym_autor za mna chcel mal klud, byt s vami robis z toho riadnu sra….cku, keby povedal, ze ma volno bud by ste vy isli tam alebo by prisla mama…
P.s. Pre pupocnu snuru atd co som kus kuk a ludia pisu, ludia asi vy ste sa nikdy nestarali o starsich ci neriesili situacie…so starsimi ludmi… resp rodicmi starkymi…jeho mama plus je daleko…to by bolo peklo, ze ju nema rad atd atd…vy pre zachovanie kludu a normalneho zivota musite niekedy konat tak a nerobit bordel

sense
30. aug 2026
@anonym_b57904

@sense vieš mam aj ine povinnosti nez citat 200 komentarov.

@anonym_b57904 no tak potom si si mohla ušetriť čas ,písaním komentára. Peknú nedeľu prajem

lienka.7
30. aug 2026

@anonym_autor chce byt s vami a mat pokoj?

anonym_92fa37
30. aug 2026

Môj názor nestaraj sa do toho. Vie prečo to urobil. Súhlasím s ostatnými

petulda333
30. aug 2026

Mna by zaujimala uprimna reakcia nato,ak by jej povedal pravdu a svokra by prisla na tie 4dni k vam,stravit volno s vami?! Ako by si reagovala,lebo ano,aj taki rodicia su,co im mozes xy krat povedat a oni aj tak urobia po svojom

anonym_fed110
30. aug 2026

Veď je dospelý, hádam sa vie sám rozhodnúť čo ide svojim rodičom povedať a čo im povedať nechce. A príde mi divné že ty mu chceš diktovať čo im má alebo nemá hovoriť. Buď rada. Že strávil čas s vami. A že tu nemusíš vypisovať ako počas voľna cez leto ste nemali na seba ako rodina čas lebo 2x ste museli vycestovať k svokre 😛

anonym_fed110
30. aug 2026

Ja mám tiež vlastnu rodinu, od rodičov bývam ďalej. A tiež nie - nehovorím im zďaleka všetko z nášho života. Rozhodnem sa čo poviem a čo nie, resp. čo nemusia vedieť aby ich to napr netrápilo

anonym_82a3d9
30. aug 2026

@anonym_autor Chapem, ze zcasti sa ti javi asi tvoj muz slaby, ale ver, ze by si mala byt spokojna.
To ja mam muza takeho, ze ten by jej nielenze nezaklamal, ale este by aj skocil ako ona piska, a este by povedal, ze ja som divna, ze mi to vadi.
A dam ti aj konkretny priklad situacie, ked ani on za to chudak nemohol, aby si videla, ako naozaj niektore veci clovek nedokaze mat pod kontrolou.
Po narodeni syna, mu zacal reflux. Rok sme sa pri nom v noci striedali s muzom, trebalo ho nosit, 8x za noc sa zobudil. Boli sme ako matohy. Kratko pred jeho 1. narodeninami bola velka noc, chvila, ked sa rodina stretava.
Ja som bola pochopitelne rada, ze su 4 dni volne sviatky a ze muz sa postara o deti chvilu aj cez den, aby som sa aj ja trocha zrelaxovala. A tak ked nam volala nie svokra, ale dokonca muzova babka!!! tak som ho poprosila, ci by ju mohol slusne odmietnut ze sa na navstevu necitime, a potrebujeme si odpocinut.
Samozrejme zena, ktora taketo problemy s detmi nemala a je dokonca znama tym, ze babatko nechala vyplakat, lebo ved mu nic neni, tak nech si zvyka, nemala sancu toto pochopit. Alebo jej to muz nejako slabo vysvetlil, to uz neviem.
O 8,30, ano citas dobre, o 8,30 v nedelu rano na velkonocnu nedelu, este sme lezali v posteli, nam zvoni telefon, ze ona je tu na zastavke, 500m od nas a mame tam pre nu prist autom, nech nemusi ist pesi.

Takze preto je niekedy lepsie nieco zatajit.

anonym_b57904
30. aug 2026
@sense

@anonym_b57904 no tak potom si si mohla ušetriť čas ,písaním komentára. Peknú nedeľu prajem

@sense moja vec . napisat jeden komentár je ine ako citat 200 komentarov

anonym_b57904
30. aug 2026
@anonym_9eafcc

Chlap čo sa boji mamy a neprestrihol pupocnu šnúru. Keď ma chlap rodinu tak mama ma ist bokom. Ako môže byť oporou rodine keď sa boji mamy a tá nedokáže pochopiť že už nemá 5 rokov? Keď ma muž ženu a dieťa tak toto je jeho rodina nie mamička s ockom. Jasné že keď je ťažká situácia tak sa o rodičov postará keď je to nutné pomoze ale nie aby sa bál mame povedať že sa chce venovať vlastnej žene

@anonym_9eafcc toto ma platit aj vzťah mama dcéra

natalka13
30. aug 2026

@anonym_autor ano si

anonym_fabcb6
30. aug 2026

@anonym_autor chapem Ta a nechapem jeho

fmfoffice_ng_org
Odpoveď bola odstránená
anonym_1b40e4
Autor odpoveď zmazal
anonym_b062d6
2. sep 2026

Preboha co ty riesis jeho vztah s mamou , robi tak aby to vyhovovalo vsetkym.Ja si tiez radsej vypocujem ,ze synovi nedali dovolenku, ako ze sa mu nechce za mnou cestovat , vztahy netreba zbytocne hrotit.

anonym_b062d6
2. sep 2026
@biba_18

@doux a k tomu že by mal zablokovať mamu - si v pohode??

@biba_18 a hlavne ta perla, ako si pravy muz vyberie medzi zenou a milenkou 🙂

Strana
z7