icon

Muži a posilka

4. nov 2022

Ak chodí vás muž do posilky nevadí vám to? Môj skončí o 16 v praci, príde domov na chvíľu a potom je v posilke do 19tej 3x v týždni. Deti zatiaľ nemáme, nevadí mi to, ale premýšľam, aké by to bolo s deťmi. Akú máte skúsenost? Vadí vám to alebo nie?

Strana
z2
danica2711
5. nov 2022

možno som pribrzdená, ale fakt nechápem, prečo by mi malo vadiť, že môj muž chodí do posilky

retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
5. nov 2022

@danica2711 len z dôvodu času, že je dlho v práci a potom dlho posilka a žena je s deťmi sama doma...

mrva
5. nov 2022

u nas opacne. Cvicit chodim ja 😁 Jemu zostava doma nasich 5 deti. A ked pridem plna endorfinov sa nanho denne vrhnem, riadne ho pretiahnem alebo preblafnem. Takze zatial sa nestazuje 😁

danica2711
6. nov 2022

Tým, že sa chlap ožení/žena sa vydá, nekončí pre nich okolitý život. Nemusia celý čas po príchode z práce tráviť spolu, každý MUSÍ mať čas aj na svoje koníčky. V čom je taká katastrofa byť s deťmi sama doma? V pondelok som s deťmi sama ja, v utorok on, lebo si ja idem za svojimi aktivitami, v stredu sme všetci spolu (len príklad) a vychutnáme si to...Ale ak to chceš brať tak, že ten zlý, zlý chlap si chodí do posilky a ja chudera musím byť sama doma, nech sa páči. Každý štěstí svého strůjcem...

ravador
7. nov 2022

Toto fakt milujem, keď ženy chcú aby chlap vyzeral dobre, ale nechcú aby strávil čas vo fitku.
Ja viem, že vám ženám stačí jesť zdravo a máte dobrú postavu, ale svaly nenarastú a ani sa neudržia, ak chodí chlap do fitka raz týždenne na pol hodinku. 3 krát do týždňa na 2 hodiny aj s cestou je úplne normálne.

Strana
z2