Mužov strýko
Ahojte bývame s muzovim ujom v dome ktorý sme od základov prerobili, s jeho ujom som vychádzala dobre , až kým sme sa nenastahovali, teraz sa ku mne správa ako k handre, poviem svoj názor urazí sa a ja sa mu mám ospravedlniť, lenže keď to je opačne a mňa nejako urazí tá ešte on sa urazil lebo sa mu nejdem ospravedlniť mňa to veľmi trápi, až mám z toho bolesti brucha, žalúdka..
Ale on nezáujem neospravedlní sa mi a ja sa mu tiskat do zadku nebudem, kopu peňazí sme vyrazili do domu ktorý chátral a on si neváži nič , muž do mňa hučí že sa mu mám ísť ospravedlniť, ale za čo keď on urazil mna
no mila autorka, zjavne muz nema problem a nie je na Tvojej strane. SNad ma stryko aspon zvlast byt - ze nezdielate spolocnu kuchynu, obyvacku a kupelnu...ak nie - tak by som ho ignorovala co mozno najviac....riesila iba nevyhnutne veci a nedebatovala s nim, nekecala s nim a nic. Ak bude nieoc hovorit - jednym uchom dnu a druhym von...to si sa mohla uz pri svokre naucit. Stari ludia maju casto pocit,ze bez ich rad si mladi neporadia a kibicuju do vsetkeho.
Selé zle! Aspon, dúfam,mate osobitné bytové jednotky, ze si strýko varí,pere sám. Ze sa ty vieš zamknúť vo svojej časti.
Jasne, ze hned po svadbe mas kde byvat. Bo si najskor zabezpecis byvanie a az potom sa ides vydavat, ta ne? 😄🙄
prerabku strykovho domu ste financovali z coho? neboli to uspory manzela??
Prečo je dom písaný iba na tvojho manžela keď ste hypotéku brali už počas manželstva? Akou formou previedol strýko dom na tvojho muža? Nemáte na katastri vecné bremeno? A pokiaľ tá strýko tvojho muža uráža, tak tvoj muž by mal byť chlap a postaviť sa za svoju ženu a nie sa ako dilino tváriť, ze jeho sa to netýka. Neviem ale ja by som tomu strýkovi neprala, nevarila, neupratovala pokiaľ sa nebude správať ako človek a nie ako hovädo.
Z dazda pod odkvap si Isla od svokry k strykovi. Nepochopim. Nesla by som ani do rozkošnej chalupky sarmantneho Santa Clausa zit. Ved vzdy je to cudzi clovek co nie je sucast rodinnej bunky. Nech by to bol najmilši strycko rakosnicek vzdy tam budu trenice. Problem je ale tvoj muz. On vzdy rozhodne nejaku spekulaciu ktora je prenho vyhodna no ty na to vzdy doplatis. Lebo on sa nechce osamostatnit, a ty snim. Keby si neverila ludom a nic od nich necakala tak nie si tam kde si teraz. Najprv sa vam starala o byvanie svokra teraz muzov stryko. Aj ked ste tam vrazili peniaze bola to zla investicia. Ten pan tam vzdy bude doma a ty prenho Nova prišelec votrelec.. a to ani nie je problem ze sa uraza ale to ze muz ta posiela ospravedlnit. Nie ste jednotni. Tahas za kratsi koniec .
ty platíš tiež hypotéku na dom, ktorý nie je tvoj? fúha
No to máš tak, keď vrážate peniaze do majetku niekoho iného a čakáš ako na spasenie, aby sa daný majiteľ nedajbože po prerábke odsťahoval a bol slušný, lebo VY ste prerobili. Z akej rozprávky si to vyčítala?
Chýbal chladný a triezvy pohľad na situáciu, u svokry nedobre, myslíš, ze pri inom človeku to bude lepsie? A je to starý chlap , ale predsa chlap, dosť možné že ti zráža hlavu, aby si ospravedlnil svoje kučeravé myšlienky ...

@autorka
A uvedomujes si, ze platite hypoteku na staru chajdu, ktoru vlastni iba tvoj manzel a ty vlastne nemas vobec nič? Že keby dačo, zbalis caky paky a si s holou riťou?
Ty si v dost zlej situacii, prave preto by ste mali riesit osobitne byvanie, kde budete vlastnici dvaja a kde budete bez stryka.
Ake ine riesenie ty vidis?