Mužova reakcia na moje schudnutie
Ahojte baby idem sa vyzalovat😒 tak ma zabolela muzova reakcia ale idem odzaciatku... Schudla som 16 kg som z toho hrozne stastna pretoze som sa na seba nemohla ani pozerat . Hanbila som sa normalne za seba , nehrozilo mi nosit kratke sukne dokonca som sa hanbila nosit tricko .. nevyzerala som zas velmi obezne , ale nepacila som sa sama sebe , sebavedomia 0bodov . A teraz som normalne štastnejsia mam sa radsej , mozem si kupit oblecenie ktore sa mi paci , a dnes vravim muzovi s nadšenim ze su velke rifle ktore mam a ze ci vie kolko uz vazim , ani som nestihla odpovedat a zacal s tym ze vyzeram hrozne , vobec mi to nepristane a som ako doska 😣a dal taky pohlad akoby bol znechuteny zo mna 😔normalne som ostala ako obarena 😔 povedala som mu len ze nech si potom najde taku podla jeho predstav a on nato ze uvidi 😔nemyslim ze som velmi chuda este stale mam co vylepsit a chcela soˇ este tych 5kg dat dolu ale z jeho reakcie som normalne stratila chut . Nechapem ho , mozno ziarli alebo co 🤦🏽♀️
@martinka13 nie , viem kedy zartuje a toto myslel vazne
Veľmi blbá reakcia. Otázka je aká si bola predtým,či náhodou nie si ešte chudsia ako v dobe keď ste sa,zoznámili.
Za mňa máš veľkú pochvalu a presne viem ako ti je,že je skvelý pocit ak schudneš resp vyzeráš tak ako si chcela . Nedaj sa znechutiť
@lilyianka to isto niesom , ked sme sa zoznamili mala som 65kg ziadne brucho a teraz mam 69kg ale teda uplnyy rozdiel brucho mam stale väčšie .. a dakujem😊 ano velmi sa tesim
neviem si predstaviť koľko vážiš...50kg? možno sa páčia tvojmu manž žienky plnších tvarov....nie každý chlap by chcel vychudnutú modelku
A nie je to naopak,že ty si síce pekne schudla ,si spokojná,vyzeráš dobre a on počas vzťahu pribral.... A je so sebou nespokojný a preto taká reakcia?
@deti95060810 to urcite nie mam 170cm a 69kg niesom vychudnuta
Možno si sa mu plnšia páčila viac ... tiež mi zostali po pôrode kilá navyše, môj muž bol nadšený, hovoril, že som teraz krajšia, rajcovnejšia atď. ... no ja som nebola so sebou spokojná, cítila som sa, ako taký malý tuleň ... schudla som ... môj muž to vôbec nerieši v zmysle, že plnšia som bola krajšia atď. ... dosť zvláštne Tvoj muž reagoval ... rob tak, aby si sa Ty cítila vo svojom tele fajn, to je základ ...
@lilyianka asi mas pravdu , vela krat chcel schudnut ale nikdy to nevydrzal , aj som mu v tom pomahala podporovala ale on si stale povie ze nato kasle
A aku postavu ma tvoj muz? Lebo taketo nieco moze povedat len uplny trtko. Normalny muz by sa s tebou tesil. Mimochodom gratulujem, je to super nielen esteticky ale aj po zdravotnej stranke. Urcite sa citis lepsie.
Podľa mňa žiarli.
@dzulli1980 to pochybujem , na zaciatku ma velmi podporoval aj mi varieval a teraz toto..
Prepáč za otázku mimo ale ako sa ti podarilo tak schudnúť?
@solange7 muz je vysoky , ma nadvahu ale na nom to tak nevidiet kedze ma 2m ale brusisko maa
@solange7 a dakujem ano je to supee pocit len to brucho mam hrozne 🙂
@monika191019 som na IF kuk skupinu 8 hodinova dieta
to nie je zlé ... 170/69...
ja som skôr tá 50kg...výška 167
Poznám to dosť dobre. Ale zažila som to v bývalom vzťahu, boli sme frajeri. Mám cca 150 cm a vážila som pri ňom 57 kg. Bola som fakt tuleň a nikdy som toľko kg nemala, len prišla korona, lenivosť, ničnerobenie atď... a zrazu toto. Schudla som, cvičím stále, mám 49 kg. Môj ex mi na to vtedy povedal, že otras. Pritom nie som lata, cvičím silovo, ale nie som ani fitnesska. Som rada, že je už ex (aj kvôli iným dôvodom), ale toto bol jeden: nulová podpora, len kritika... 🙂
Ziarli. Ty si schudla, on zustal pribraty. Pre neho je pohodlnejsie (nemusel sportovat ani on) a istejsie, ked si bola pri sebe.
Mne napadlo, ze mozno aj ked si schudla, tvoje telo nie je pevne a nepaci sa mu to? Neviem ci si pisala, ze aj cvicis a spevnujes svaly?
Čo z toho vyplýva? Nepýtajte sa mužov či nie ste velmi tučné ani sa nechválte že ste schudli, tí blbci sú schopní vám vždy povedať čo si naozaj myslia!
Mimo temy ale za kolko sa ti s IF podarilo schudnut tych 16kg? Dakujem
Ja mám tiež toto skóre - 170 a 69 kg, som rok po pôrode, predtým som mala 64 kg, takže ešte chcem zhodiť. Veru nie som najchudšia a aj brucho mi ešte trošku trčí a môj muž je zo mňa zas znechutený, že mám schudnúť a robiť niečo s tým bruchom. Hlavne, že on je "model" s jeho 160 cm a 80 kilami. Chápem Ťa, tiež mi ublížil svojou "úprimnosťou". Chlapi vedia byť strašní chrapúni v tomto, na seba sa nepozrú a ženu dajú dolu jednou vetou, ale len svoju vlastnú na cudzie vedia byť ako "med". Nevšímaj si to, super, že si schudla. Určite žiarli a potreboval si kopnúť, ale jedine on by potreboval nakopať .
Vobec to nerieš ten moj tiež občas zabije či zas jem o pol 11.. a ďalšie podobné kraviny Ano pribrala som ako sme spolu ale aj on takže nemame si čo vyčítať 🙂 keď si ty spokojná tak je to najdôležitejšie 🥰
Jaj, no magor je to. Ma mindraky a slabe sebavedomie koli svojmu brusisku a riesi to tak ze zhadzuje teba. On nepocul: "Pozri zlatko kolko som schudla a ako mi to pristane!.... on pocul: "Ha, ha, ja som schudla a ty mas stale velke brucho lebo si neschopny".
Ja by som mu to pekne vytmavila, ze toto mi robit nebude... ze ja ho nikdy nezhadzujem koli vzhladu a potrebujem aby to ani on nikdy nerobil mne.
Poznam vela chlapov co sa im nepacia chude zeny. A mozno kusok žiarli, ze tebe sa to podario
Je to len závisť a je nahnevaný že tebe s to podarilo a jemu nie. Gratulujem a vytešuj sa naďalej, zaslúžiš si to.
@0silvia0 prave ze predtym som bola taka ako to povedat , mrandlava?🙈 cvicim nie velmi casto ale ruky a nohy su pevnejsie hlavne celulitida mi zmizla
@dominikak4 presne tak , na druhe zeny je sladucky dobre ze sa neroztopi a mne dokaze povedat hocico , ja by som mu nedokazala povedat ze by mal schudnut lebo vyzera zle , dokonca ked mu jeho rodina povie ze velmi pribral tak ho zastavam
@cawes od januara

Muž, ktorý Ťa má rád, by to nepovedal. Nežartoval náhodou?