icon

Mužova reakcia na moje schudnutie

14. apr 2022

Ahojte baby idem sa vyzalovat😒 tak ma zabolela muzova reakcia ale idem odzaciatku... Schudla som 16 kg som z toho hrozne stastna pretoze som sa na seba nemohla ani pozerat . Hanbila som sa normalne za seba , nehrozilo mi nosit kratke sukne dokonca som sa hanbila nosit tricko .. nevyzerala som zas velmi obezne , ale nepacila som sa sama sebe , sebavedomia 0bodov . A teraz som normalne štastnejsia mam sa radsej , mozem si kupit oblecenie ktore sa mi paci , a dnes vravim muzovi s nadšenim ze su velke rifle ktore mam a ze ci vie kolko uz vazim , ani som nestihla odpovedat a zacal s tym ze vyzeram hrozne , vobec mi to nepristane a som ako doska 😣a dal taky pohlad akoby bol znechuteny zo mna 😔normalne som ostala ako obarena 😔 povedala som mu len ze nech si potom najde taku podla jeho predstav a on nato ze uvidi 😔nemyslim ze som velmi chuda este stale mam co vylepsit a chcela soˇ este tych 5kg dat dolu ale z jeho reakcie som normalne stratila chut . Nechapem ho , mozno ziarli alebo co 🤦🏽‍♀️

Strana
z2
autor
15. apr 2022

@vilma7 dakujem pekne 😊

leuska1991
15. apr 2022

Pravdepodobne ziarli,ze si schudla. Mozes byt viac pritazliva a preto Ti to hovori. Moj sa tesil,ze som schudla a sportovala ,ale nezabudol dodat,ze si ma musi strazit

annale
15. apr 2022

To si super schudla, teším sa s tebou. viem aký je to pocit. teraz po deťoch som tiež dosť pribrala a tiež už som v procese. prosím ťa čo je to IF?

sandyan
15. apr 2022

Urcite ziarli, vidi ze si pekna a sebavedoma 😍 mal dost blbu reakciu...

sidicek
15. apr 2022

Tak sa ho prestaň zastávať chrapuna zakomplexovaneho. A keď ti opäť niečo také povie, s kľudom Angličana mu povedz, ze je jediný co ta vníma negatívne, každý ta naopak chváli ako super vyzeráš a pýta rady ako si to dokázala. 🙂

ankare
15. apr 2022

Mrzí ma to, viem si predstaviť, ako Ta to muselo zaboliet. 😔 Podľa mňa žiarli. Nenechaj sa odradiť, rob všetko pre to, aby si si váhu udržala! Držím palce!

rybicka74
15. apr 2022

Ahoj,ja som na tom asi takto - 170 CM a 62kg. Mám 48 rokov a tri už dospelé deti. A vlastne šťastie,že mi váha moc nelieta 😉. Ale raz ,asi pred piatimi rokmi,som sa dala na týždňovú drastickú diétu ako podpora svojmu priateľovi, ktorý strašne chce schudnúť 🤔. Schudla som na 56 a prestala som sa páčiť sama sebe 😤. Ovisnuté prsia , celá mäkká a mľandravá,strhaný ksicht! Tak to mi za to nestojí! Aj môj drahý bol z toho asi v šoku, lebo mi taktne naznačil,že to teda nie 😂. Takže mám zase svoju obvyklú váhu,pre chlapa asi najdôležitejšie trojky kozy 🤣🤣🤣 a obidvaja spokojný úsmev. Takže je dosť možné,že ten tvoj manžel proste vidí na tebe to,čo ty nie. Ale všetko je o tom,ako sa cítiš ty sama a s láskou mu to určite vysvetlíš. 👍

dominikak4
15. apr 2022

Ani ja by som mužovi nevedela tak šplechnúť ako on mne. Aj pri hádke je často vulgárny na mňa a ja to tak neviem, ja skôr argumentujem. Všeličo som si už vypočula od neho, ono to v človeku potom ostáva, kým on aj zabudne čo natáral, tak mne keho slová znejú v hlave aj po čase.

autor
15. apr 2022

@annale je to prerusovany post , skus pozriet skupinu 8 hodinova dieta

autor
15. apr 2022

@rybicka74 no to teda chapem urcite si bola velmi chuda , ale ja fakt niesom aspon to tak nevidim , velmi tuzim po plochom bruchu ale to je este vela prace predomnou 😅 kozy mam velke tie mi nezmizli 🙈 aj by som chcela mensie kedze ma z nich boli chrbat😅

autor
15. apr 2022

@sidicek dakujem urcite nabuduce poviem , toto som od neho vobec necakala kedze na zaciatku ma podporoval

autor
15. apr 2022

@dominikak4 to mi je luto , niektori chlapi asi nerozmyslaju kym nieco povedia 🤦🏽‍♀️ zamrzelo ma ked mi odpovedal ze uvidi ci si nenajde taku ktora sa mu bude pacit . Asi mu nabuduce poviem ze si tiez najdem takeho ktoremu sa budem pacit a bude somnou spokojny 😒 Vcera si kupil naschval velku zmrzlinu , dobre vie ze sa snazim vyhybat takym veciam a on sa posadi predomna a vychutnava si ju este s hlupymi poznamkami a mlaskanim aka je vyborna 🤦🏽‍♀️ alebo si donesie 2 baliky cipsov a robi to iste

gabika128
15. apr 2022

Gratulujem k úžasnému schudnutiu 🤗 je super že sa sama cítiš lepšie a krajšie. Tvoj muž žiarli, je to dosť časté, nelam si s tým hlavu, asi to nevie ovládať. S tou zmrzlinou a chipsami mi robí to isté aj môj muž 😂 strašný provokater. Najlepšie bude, keď pred ním nebudeš riešiť oblečenie ani rozprávať váhu. Viem, že sa z toho tešíš a bolo by fakt pekné keby sa vedel tešiť s tebou, ale nevie to 🤷‍♀️ mne išlo tiež brutálne na nervy keď som bola v 8 mesiaci tehotenstva, veľká a pribrata ako vorvaň, môj muž začal chudnúť a s každým tričkom, nohavicami a opaskom za mňou chodil.... Potom si nakúpil nové veci a každú jednu mi prišiel okomentovať, ako v tom vyzerá 😂 zabila by som ho vtedy.

mandarinka555
15. apr 2022

No s tou zmrzlinou sa fakt ukázal, aký je blbec...mala si mu povedať, že pri takých dobrotách bude mať o chvíľu 200 kíl a kolibríka medzi nohami mu budeš musieť hľadať s lupou😝

annale
15. apr 2022

diky

sszuzu8
15. apr 2022

Dôležité je ako sa cítiš ty!

Strana
z2