Mužove poznámky k mojej váhe
Nevedela som ako nazvať túto diskusiu.
Manžel mi nikdy nevyčítal keď som pribrala,či pri prvom babe alebo len tak.. a teraz ako mu ťahá na 40asi u preplo.
Chce mať doma dokonalú?haló som po pôrode .
Naozaj ma to štve lebo mi to.dava tak hnusne najavo .
Ja nemám problém keby mal viac kilov , ľúbila by som ho i tak .keď mu to poviem tak ma obime a že má ľúbi . Ha ha
Stále keď jem pred ním niečo ako čokoládu alebo chipsy tak si ma obzerá a zazera. Není o to príjemné. Ale on boha bude sa napchávať,model "
@konikmodry111 ešte sa len budú brať... počkajme o 10-15 rokov a viac, ako sa tá disproporcionalita prejaví. Každá nezrovnalosť vo vzťahu skôr či neskôr spôsobí problémy.
@21oktober tak ja mám na to iný názor 😉
@21oktober Súčasne tej nezrovnalosti je až príliš veľa.
- vonkajšia krása
- vnútorná krása - charakter, povaha
- sexuálna nezrovnalosť
- materiálna
- zdravie
- vierovyznanie
- škodlivé návyky napr. fajčenie …
- pôvod rodiny odkiaľ jedinec pochádza.
😅
Je toho a až príliš veľa na výber vhodného partnera.
@konikmodry111 Tam priepastny rozdiel nevidim, ale vyckaj casu, dlho casnika robit nebude. Rok, dva.
no áno, 40 rokov je kríza stredného veku. Takže si to aj dobre popísala, že mu preplo. To nemení nič na fakte, že KAŽDÝ muž chce mať doma príťažlivú ženu. A toto je možno ten problém. Že si sa možno prestala o seba starať? Že ti možno ani nezáleží na tom ako vyzeráš? Alebo pribral vlastne on a preto útočí na teba? Možností je veľa, isté je, že začal premýšľať nad tým ako vypadáš zrazu a to nie je moja dobré. Vráť sa teda na začiatok a snaž sa opäť rozdúchať oheň tým, že sa o seba starať začneš. Nie kvôli nemu, ale kvôli sebe.
tie vaše komentáre ženy sú neskutočné hrozne...podľa vás keď je žena pribrata je odpad a nezaslúži si byť šťastná lebo nemá 60 kg a sexi telo...smutné toto a potom že koľko anorekticiek

@desore vidno že mame veľmi rôzny názor 😄 už sa mi to nechce opisovať ale ešte dodám že mame najlepšieho kamaráta, ma 27rokov pracuje ako casnik. teraz si dorába školu lebo mal len základnú ukončenú. No a k veci, jeho priateľka je psychologička 😄 a v lete sa budú brat ❤️ Nastastie nie každá pozerá na titul a na mesačný plat 😉