icon

Mužovi som zakázala kontakt s jeho sestrou

18. aug 2022

Zakazala som muzovi kontak s jeho sestrou do kym sa mi neospravedlni. Nebavi me sa snou pol roka teraz mu vypisuje. Velmi mi ublizila a on to vie a aj to uznal. Nie som ziadna handra pre nikoho a viac krat to nechcem dopustit. Uz som prehltla vela toho a vela krat jak od svokry tak od nej povzniesla sa nad tym je to jeho rodina hodila to za hlavu a stale ustupovala. Nikdy som od nich nepocula ziadnu omluvu alebo ze by im to bolo luto ba naopak. No tento krat to prehnala a nespravim jej tu radost aby jej to preslo bez slova... Ospravedlnenia Tym jej chcem dokázat ze ma mat voci mne respekt. Asi je to krajne riesenie ale uz neznesiem to ze jej to zakazdym prejde bez slova akoby nic.. Mozno ze niekto ma tu pochopi o co mi ide

Strana
z2
mysicka36
19. aug 2022

Ak máš ty s ňou osobný spor o hocičo, maximálne si dupni, že doma u seba ju nechceš vidieť, aby ti nekazila vzduch. To je tak všetko. Ak by k tebe (k vám) prišla, môžeš sa zdvihnúť a ísť sa vyvetrať na vzduch. Ak má nejaké logické zmýšľanie, pochopí, že je tam z tvojej strany nevítaná. Ale zakazovať chlapovi kontakt so sestrou? To je snáď pod tvoju úroveň. Je to jeho sestra a oň s ňou problém asi nemá. A ak uznal, že to prehnala, mal by jej sám vyčistiť žalúdok a bude pokoj. Ty sa staraj o svoje a dospelému človeku nič nezakazuj.

retatka
Autor odpoveď zmazal
selena_luna
19. aug 2022

Muz je nesvojpravny fracek ze mu nieco zakazujes? Preboha, to je chore. Asi celkovo nemas zdrave a dobre vztahy s ludmi, led ich beries ako psov, ci male deti ze im nieco zakazujes. Problem asi nebude len v jeho rodine....
Mne by partner len skusil nieco zakazat. A naopak, je to slobodny dospely clovek, plne respektujem jeho rozhodnutia a nazory, rovnako ako on moje.

michellemary
19. aug 2022

@marisoul17 úplná pravda!

zuzinka888
19. aug 2022

Tak ospravedlnit by si sa mala ty. A to svojmu muzovi za zakazy. On nie je vazen vo vasom vztahu a ty bachar aby si mu prikazovala a zakazovala. Takto neziskaš respekt ani neurcis hranice a stratis este aj uctu u svojho manzela. Ak mas problem so svagrinou ries ho ty a nie tvoj manzel - tak ze sa nebude rozpravat zo sestrou.

aurora33
19. aug 2022

Už z toho ako píšeš vyznievaš ako mega papuča.

maciatkolulu
19. aug 2022

@mamula20 jeeej aká zlata rodina... A ty si jemu prečo nadávala?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
zun
19. aug 2022

Ona môže byt krava sprostá ale bojuješ proti nej detinskými zbraňami. U may win but u r still retarded

adkalu
19. aug 2022

Ruku na srdce... A skutočne uprimne☝️. Problém je len na svagrininej strane? Podľa tvojho opisu to nevyzerá. A rešpekt bud máš alebo, vydupat sa nedá a ospravedlnenim už vôbec nie. Máš dosť naivne predstavy. A neviem co sa udialo, ze si "zakázala" manželovi sestru... Súdim, ze to muselo byt bud mega vážne, alebo chce mať manžel od vašich hádok svätý pokoj.

zanka777
19. aug 2022

Mne stačí prvá veta... ZAKAZALA SOM MUŽOVI...dovidenia.... O chvíľku ho zbavis aj svojprávnosti alebo ako???či sa môže aj sám rozhodnúť ako dospelý uvedomelý človek čo chce a nechce robiť a s kým chce alebo nechce byť v kontakte???

mikadooo
19. aug 2022

Chápem o čo ti ide, ale tvoj muž je kto, že ty mu zakazuješ kontakt s vlastnou sestrou? Veď mu to nemusíš čítať ponad plece čo mu vypisuje... Príde mi to divné. On je nesvojprávny?

zuzubb007
19. aug 2022

Po prve muz je tutmak prvej triedy, ze robi co povies, po dalsie co si myslis, ze ona bude plakat, vsak strapnujes len seba samu, a mozno ma jeho sestra uplnu pravdu len ty nechapava, co tak napisat o co ide

sisi2212
19. aug 2022

Ja ta chápem, tiez som tak usekla s švagrinou vzťah, ale pozor, ked čakáš ospravedlnenie musíš počítať s tým ze to nepríde mozno... Moja sa mi dodnes neospravedlnila lebo ma veľké ego a hrdosť a nikdy by neuznal nič... Radšej sa bude nebavit celý život... Ale mne to je jedno, lebo som si povedala ze takého toxickeho človeka v živote nechcem a pokiaľ ani ona neprejavuje ze by jej to nejako prekážalo a nie je ochotná pre lepšie vzťahy urobiť jedno ospravedlnenie tak uz vobec ani po nejakom vzťahu s nou netúžim.... Takze priprav sa na to a počítaj aj s tým, že keď chceš takýto krok urobiť musíš si štát za svojím, pretože ona mozno bude skúšať ci vydržíš dlho dlho....

aandrea9
19. aug 2022

Žena, zákazmi a príkazmi sa rešpekt nebuduje.

Strana
z2