icon

Můžu být bohatá?

jfd
14. mar 2013

Ahoj mamičky. Mám taký problém... S přítelem jseme spolu 3 roky. Ani jeden z nás nemá nikde ani v širší rodině nějakýho bohatýho příbuznýho, po kterym by se mohlo dědit. Neustále se snažíme zbohatnout a nejde to. Dneska jsem si ale koupila na poště 3 žreby a nevim. Mám je setřít? Bojim se totiž, že nevyhraju. A zároveň se bojim, že vyhraju ale bude to taková pálka (žreby jsou na výhru až 200.000) že nás to s přítelem odloučí a taky se bojim, že by to mohlo narušit náš vztah. Nevím, co mám dělat. Poraďte. ☹

14petulka88
14. mar 2013

@haslerka27 Myslim ze autorka nam poukazuje na trapne temy ktore sa tu tvoria 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 a ked nie tak to potom som v soku

hava
14. mar 2013

@zuzanna427 tak tak🙂

jfd
autor
14. mar 2013

@haslerka27
@janie80
@haslerka27
@anuska74
😀 Hezký, kolik lidí se nad touhle ptákovinou pozastaví. Sem věděla, že bude pudel ale že takováhle...

jfd
autor
14. mar 2013

@14petulka88
DĚKUJI!!!!!! Si první... Z 20? Tohle se slibně vyvíjí...

14petulka88
14. mar 2013

@jfd no ale tuto temu budem studovat kolko mamiciek sa chyti este 😀

janie80
14. mar 2013

A potom sa divime, ze niekto pride naozaj s problemom a kazdy si v prvom rade robi srandu... Ked su tu temy zakladane prave kvoli srande... A este sa k tomu mamicka aj prizna a ma z toho super zabavu... 😠 .kazda sme nejaka...

pingu1
14. mar 2013

@jfd ako nam cucanie na kona nerobi dobre? a tebe akoze robi, ked sem davas take primitivne temy? my len reagujeme. mna by v zivote nenapadlo sem pisat taketo kktiny

pingu1
14. mar 2013

@janie80 zjavne sa mamicka nudi

macamac
14. mar 2013

@jfd ahaaaaaa 😀
no jasné, chápeme 😉
ja som dnes tiež zahliadla tému ako si našetriť na rodinný dom, ak nevychádzame do výplaty 😀 😕 a nechceme sa zadlžiť...

nooo, všelijaké problémy majú ľudia 😉
ale zato nespamujem koňa volovinami 😀

jfd
autor
14. mar 2013

@macamac
Nepotřebuju právěže. A klidně śi i koupim nový kamarády a klidně si nechám zkazit charakter. Fakt mi to neva. 200.000 euri na účtu bych se přes to přezevšechno snad už nějak přenesla 😀
Ale jak už jsem psala, na ty velký věci nemám koule. Teď, co mám mimino a jsem vydíratelná tím spíš

ellenie
14. mar 2013

Co je to za ptakovinu? 😀 Som sa riadne a z chuti zasmiala 😀 No comment 😀

haslerka27
14. mar 2013

@jfd na jdnej strane mam rana ironiu a humor...takze to beriem...al;e ako pokus uputat na seba pozornost tu to zlyhalo..poukazat na hlupost sa da aj inak- co tak uprimnost?

pacica
Odpoveď bola odstránená
14petulka88
14. mar 2013

Ale baby co sa certite ved troska humoru v tom uponahlanom zivote nezaskodi 😵 😵 😵 😵

jfd
autor
14. mar 2013

@pingu1
a jak víš, že jsem myslela zrovna teba? Já klikala i na jiný baby s jinejma reakcema,... hm?

jfd
autor
14. mar 2013

@pingu1 a ty ne když přispíváš zrovna sem?

zuzka444
14. mar 2013

@jfd moja ale to je pravdepodobnost kazdej vyhry nie tych 200 000 ked uz pises o.pravdepodobnosti...lebo tych 200 000 je tam mozno raz abo dva krat.a neboj ty ho isto nedostanes do ruky ani.ja a ani nikto na tejto zemi.mas problem.najst zreb s vyhrou 20 eur a nie 200 000...tak sa zamysli...a si myslim.ze my co vysedavame na MK mame zrejme viac rozumu ako co nesedia ;)...tym samozrejme nechcem nikoho urazit 🙂

janie80
14. mar 2013

Myslim, ze to je len tema na vyvolanie hadok... Takze odporucam vobec nereagovat... 😔

zuzka444
14. mar 2013

@macamac joooj moja bodujes :D

jfd
autor
14. mar 2013

@janie80 Lidi s ozajstným aproblémama, pokud maj jen špetku intelektu vjedí, že tady nenajdou ani kvalifikovanýho psychologa, ani kvalifikovanýho právníka, neni tu ani manželská poradna, atestovanej doktor s 20 roky praxe, pediatr, gynekolog... A ti, co sem poustnou fotku svýho zarudlýho děcka a čumí na monitor v naději, že jim někdo poradí nějakej zaručenej odvar z Rumančeka nebo čeho, tak ti tu z toho dělaj mnohem větší cirkus než já

cerez
14. mar 2013

Tak sme sa pobavili a ideme spať. Len dúfam, že sa mi nebude snívať o výhre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀

macamac
14. mar 2013

@zuzka444 😀 😀
vidíš? nakoniec je téma predsa len na niečo dobrá- na môj prvý bod 😀 😀 😀 od teba 😉

jfd
autor
14. mar 2013

@zuzka444 Já vim, svině!!! 😀 😀 😀
Hele, můj starej to zkouší přes Niké. Tuhle jsem zahlídla tiket s pravděpodobností 1: 14582 Ale já můžu mít na každym čtvrtym aspoň tech pokakanejch 50 centů, na rozdíl od něj 😀

jfd
autor
14. mar 2013

@ellenie Dík, dostáváš čestné druhé místo mezi 40 příspěvky. Jsem ráda, že ještě né úplně fšem definitivně hráblo a berou to tu jako anonymní chat, kterým to tu i je

jfd
autor
14. mar 2013

@haslerka27
Jako češka na Slovensku na sebe poutám dost pozornosti pohou existencí. A je jí fakt až hodně a je hodně nevyžádaná. Tohle měla bejt čistá čurina, legranda, pudel, jak chce kdo chce tomu říká

zuzka444
14. mar 2013

@jfd moja ja som.z oboru Nike takze viem ze ani tam neni velka pravdepodobnost na vyhru.jedine co mozem poradit je na 1 zapas dat vela penazi sice vyhra nic moc ale tam.je uz pravdepodobnost 1:3. cize moja rada na tipovani sa neda zbohatnut 🙂

pingu1
14. mar 2013

@jfd no ne, lebo teraz mam volno, dieta spi

jfd
autor
14. mar 2013

@macamac
Nespamujeme Koňa volovinami?!?!?! Kolik bajtů zabere tahle diskuse a kolik všechny ty samý fotky vložek, plinek, sunarů, výživ, dudliků.... Jáááj tety!!!!

zuzka444
14. mar 2013

@macamac presne tak ;)..heh aspom.troska rozptylenia pred spankom :D

cerez
14. mar 2013

@jfd Potrebuješ pútať pozornosť? Doma nie je nikto, kto by ti ju venoval?