Můžu být bohatá?
Ahoj mamičky. Mám taký problém... S přítelem jseme spolu 3 roky. Ani jeden z nás nemá nikde ani v širší rodině nějakýho bohatýho příbuznýho, po kterym by se mohlo dědit. Neustále se snažíme zbohatnout a nejde to. Dneska jsem si ale koupila na poště 3 žreby a nevim. Mám je setřít? Bojim se totiž, že nevyhraju. A zároveň se bojim, že vyhraju ale bude to taková pálka (žreby jsou na výhru až 200.000) že nás to s přítelem odloučí a taky se bojim, že by to mohlo narušit náš vztah. Nevím, co mám dělat. Poraďte. ☹
@jfd no som sa dávno tak nenasmiala, teta 😀
@carodejnica sem tě viděla že tu si... 😉
@zuzka444
Já nevim, no, já to neto. Já su dost konzerva. Spajdrmen, ajronmen... Já miluju Bartošku a ten hrál akorát v Sanitce teda mimo jiné a to byla jeho životní role a tak.
Konec, mám tu rušičku. Odpájam se. Dík za milou společnost. Snad mě zas někdy napadne nějaká ptákovina a zase si tak pjekně pokecáme.
baby, ja by som sa uz pomaly presuvala sem https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/mozme-ostat-navzdy-priatelmi-po-rozchode/ , sak tato tema by nemala mat viac ako 5 stran, kedze bola klasifikovana ako zbytocna... to by musele v hierarchii MK postupit na vyssi level 😀

@jfd na recepciu uz budes zrejme stara, ked pamätas pytramidy 😀
som minule splechla chlapovi, ze ked nemame prachy na nase vyletove a dovolenkove zabavky, ze sa nacas urobim ku.vou 😀 . sak aj starsie a plnsie zeny vedia ocarit 😀