icon

Můžu být bohatá?

jfd
14. mar 2013

Ahoj mamičky. Mám taký problém... S přítelem jseme spolu 3 roky. Ani jeden z nás nemá nikde ani v širší rodině nějakýho bohatýho příbuznýho, po kterym by se mohlo dědit. Neustále se snažíme zbohatnout a nejde to. Dneska jsem si ale koupila na poště 3 žreby a nevim. Mám je setřít? Bojim se totiž, že nevyhraju. A zároveň se bojim, že vyhraju ale bude to taková pálka (žreby jsou na výhru až 200.000) že nás to s přítelem odloučí a taky se bojim, že by to mohlo narušit náš vztah. Nevím, co mám dělat. Poraďte. ☹

maca_p
14. mar 2013

@jfd na recepciu uz budes zrejme stara, ked pamätas pytramidy 😀
som minule splechla chlapovi, ze ked nemame prachy na nase vyletove a dovolenkove zabavky, ze sa nacas urobim ku.vou 😀 . sak aj starsie a plnsie zeny vedia ocarit 😀

zuzka444
14. mar 2013

@jfd tak tomu ver michal.je super aj teraz..moja teta mala.vsetky jeho cd tak som.sa ho napocuvala.xi a mala.aj lunetic :D.martin vasek ales david :D.ja zemrem si to pamatam.:D

jfd
autor
14. mar 2013

@zuzka444 Ne. Sori, nedovedu. Jako pochopila bych, nemit všechny Lutra nálepky Ninja želviček ale Pikačua fakt ne-e

janinah
14. mar 2013

@jfd aháá,no keď myslíš....však potom vykradni banku 😀 alebo iĎ pred hotel s červenou kabelečkou

maca_p
14. mar 2013

@jfd ja teda nie, ja aj gulicky mam odgulane, aj gumu odskakanu a aj tie otrhane vylonmene mrkvaky ozdobene pismenami z plastu odnosene 😀
dokonca z ceciek sme vyrabali brosne, po celej kuchyni boli cierne sadze, takze ked to objavila mati, zacalo upratovacie peklo

jfd
autor
14. mar 2013

@zuzka444 Lunetici jsou sráči. Já se zabouchla do jednoho Robbieho z jednech Take That a letos v Júlu mu jedu na koncert. Chlapec nám uzrál jako víno, má mrd v oku, charizma, je vtipnej, má prachy, předpokládám, že tam asi umřu

zuzka444
14. mar 2013

@jfd no vidis ninja korytnacky ma uz nezaujimali ale pozerala som.ich heh som.sa hrala.ze som ta.s fialovou satkou :D.ale to som.bola fakt mala.:D.mikelandzelo ci donatello ci jako sa.volal heh.

briketa
14. mar 2013

@jfd ked vyhras, nevadi ze sa s priatelom odlucite. prides ku mne a budeme si do zadku pichat kokain 😉

jfd
autor
14. mar 2013

@zuzka444 7teta, viděla jsi ho někdy na fotce? A viděla jsi třeba na fotce, řekněme Breda Pitta? Teta, seš schopná, kdybych ti ukázala zaráz fotku Michala Davida starou 14 dní a fotku Breda Pitta najít dvacet rozdílů??? Teta, jak dlouho už jsi nebyla mezi lidma???

jfd
autor
14. mar 2013

@briketa Blbost teta!!! Musíme začít na marišce!!! A pak až se dostanem k tvrdejm drogám, to ví každý malý děcko. Sem tě viděůa tuhle kdesi ale sem si nebyl jistá, esi seš to ty... Tam eště byla nějaká Světlana...

zuzka444
14. mar 2013

@jfd ja som.skor na taku tvrdsiu muzicku ;)...punk- rock heh cize taky blink 182 a ich spevak Tom DeLenge je uz postarsi heh ale tak zase zrely muzi ako ironman uf ti ma.vedia tiez rozpalit :D.

jfd
autor
14. mar 2013

@maca_p
Céčka mě neba. Ale skákací kuličku jsem měla. DVOUBAREVNOU!!! Stála 25 korun!!! Tatovi Sparty stáli tehdá 7,50...

zuzka444
14. mar 2013

@jfd teta ale ja myslela hudbu ne vyzor...bleee to neni moj typ :D.ja letim.na.sexose ne na dedouse :D.ale tak jeden fesak spi vedla mna momentalne heh..

jfd
autor
14. mar 2013

@zuzka444
nepoznám... Ne mě funguje jedině ten Robbie. Eště jsem teda milovala Majkla Džexna ale jako chlap mi absolutně nic neřikal, čili jsem na tom vztahu ani nijak nepracovala. JOA eště teda Jirka Bartoška, no... Ten jako taky to. TO

jfd
autor
14. mar 2013

@zuzka444 od kdy je punk rock hudba prosimtě?!?!? Já miluju angllickej popík. Ten le nejllepší. Už minimálně posledních 50 let-NOA Majkl, no teda eště

zuzka444
14. mar 2013

@jfd daj si do uja googla robert downey jr tak to je chlap 🙂...

jfd
autor
14. mar 2013

@maca_p Až teď sem to pochopila s těma pyramidama... PCHE VOE!!! Sama seš vykopávka! 😝

zuzka444
14. mar 2013

@jfd tak.vies ako heh nova generacia :D.ale tak mne sa pacia basy a veci podobne nic ine heh ani sa tak nechovam ani nevypadam ani nic ani kerku nemam ani nausnicu heh iba 2 co mi dali nasi nastrelit pri narodeni :D....dokonca ani poza skolu som.nechodila :D

jfd
autor
14. mar 2013

@zuzka444
zajimavej. Kdo to je?

maca_p
14. mar 2013

@jfd tak ja som zacinala na pepermintovych petrach aby som nekaslala 😀 a sediii zaba na prameni a ten pramen neprameniii, neprameniiii 😀 😀

carodejnica
14. mar 2013

@jfd no som sa dávno tak nenasmiala, teta 😀

maca_p
14. mar 2013

@jfd vidis, trafena hus zagaga 😎

zuzka444
14. mar 2013

@jfd ironman :D.to je sexsymbol :D.vsetky filmy mam v notasi :D

jfd
autor
14. mar 2013

@carodejnica sem tě viděla že tu si... 😉

jfd
autor
14. mar 2013

@zuzka444
Já nevim, no, já to neto. Já su dost konzerva. Spajdrmen, ajronmen... Já miluju Bartošku a ten hrál akorát v Sanitce teda mimo jiné a to byla jeho životní role a tak.
Konec, mám tu rušičku. Odpájam se. Dík za milou společnost. Snad mě zas někdy napadne nějaká ptákovina a zase si tak pjekně pokecáme.

zuzka444
14. mar 2013

@jfd ok maj sa pekne...jasne ked najdem.nejaku nezmyselnu temu hned si na teba spomeniem :Dcuuuuus

maca_p
14. mar 2013

baby, ja by som sa uz pomaly presuvala sem https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/mozme-ostat-navzdy-priatelmi-po-rozchode/ , sak tato tema by nemala mat viac ako 5 stran, kedze bola klasifikovana ako zbytocna... to by musele v hierarchii MK postupit na vyssi level 😀

maca_p
14. mar 2013

@jfd jasne, obmedzovac. ja som ten svoj premostila uz na gauc, no nebudem ja s nim vylihovat po 22.00. vecerna psychohygiena pri MK je dolezita 😀

zuzka444
14. mar 2013

@maca_p inak.nad tou temou aj mne ocko mikalo :D..idem omrknut mozno aj tam.bude taka sranda ako tu :D

maca_p
14. mar 2013

@zuzka444 ta de si? som ta tam cakala 😀