Můžu být bohatá?
Ahoj mamičky. Mám taký problém... S přítelem jseme spolu 3 roky. Ani jeden z nás nemá nikde ani v širší rodině nějakýho bohatýho příbuznýho, po kterym by se mohlo dědit. Neustále se snažíme zbohatnout a nejde to. Dneska jsem si ale koupila na poště 3 žreby a nevim. Mám je setřít? Bojim se totiž, že nevyhraju. A zároveň se bojim, že vyhraju ale bude to taková pálka (žreby jsou na výhru až 200.000) že nás to s přítelem odloučí a taky se bojim, že by to mohlo narušit náš vztah. Nevím, co mám dělat. Poraďte. ☹
jezkove gule, to uz jaka tema zase... 😀
@macamac
@zuzka444
@anjelicek26
@jania023
Dík baby. Reálnejch kamarádů tu mám 0, jsem na MD, v cizí zemi a už mi z toho fakt chvilkama jebe. Jsem ráda, že jsem našla aspoň někoho na nějakej chat
@jfd - xixi neboj to sa zlepsi, my sme sli zo slovenska do nemecka, z nemecka do anglicka, z anglicka zas do nemecka, cloveku narastie hrosia koza 🙂 A net je fajn kamos, ale po case clovek musi ist aj von 🙂 Realne kamosky sa tu nastastie daju najst tiez a stretka tiez zorganizovat 🙂
@anjelicek26 já už mám za sebou taky podobný kolečko. A to je právě to nejhorší. Tá hrošá koža. Jak se pak máš bavit s lidma, který so tak maximálně někdy v časopise přečetli hystorky nějaké anonymní pani XY když ty jsi to samí zažla a v důsledku toho všeho seš prostě jinde. Já si teda myslim, že problém a průser a tragédie je děcko na onkologii nebo podobná věc. Všecko ostatní mi připadá jako řešitelná kravina, tim tuplem, když JE to řešitelná kravina. Ale pro ty lidi je to největší životní problém, bo opravdovej životní problém ještě neměli. Tak seš potom ty za tu divnou, bo takovejch lidí je většina. Co si o tom myslíš? Ale fofrem, než nás bloknou za odklon od tématu...
ja už bohatá som 😉 mám tri deti a zdravé ruky 😉
@jfd - za odklon od tematu ta vo vlastnej teme nebloknu 😅 Isteze sa tu riesia somariny, strasne niekedy 😀 Ale nie vzdy ;) Ono ja to uz beriem inak, je lepsie, ked riesia somariny, ako keby mali byt fakt problemy... a to plati za kazdych okollnosti...
@jfd pri mori sme každý rok,ako som písala mám zdravé ruky 😉 tvoja chyba je v tom,že chceš byť bohatá hneď,začni pomaly,napr. kolegyňa si pekne privyrobí s Avonom-predáva,ďalšia známa varuje dieťa susede,ktorá pracuje...moja dcéra popri štúdiu doúča jazyky,robí robila recepčnú,umývala riady v reštaurácii..

@jfd 😉