icon

Můžu být bohatá?

jfd
14. mar 2013

Ahoj mamičky. Mám taký problém... S přítelem jseme spolu 3 roky. Ani jeden z nás nemá nikde ani v širší rodině nějakýho bohatýho příbuznýho, po kterym by se mohlo dědit. Neustále se snažíme zbohatnout a nejde to. Dneska jsem si ale koupila na poště 3 žreby a nevim. Mám je setřít? Bojim se totiž, že nevyhraju. A zároveň se bojim, že vyhraju ale bude to taková pálka (žreby jsou na výhru až 200.000) že nás to s přítelem odloučí a taky se bojim, že by to mohlo narušit náš vztah. Nevím, co mám dělat. Poraďte. ☹

zuzka444
14. mar 2013

@maca_p nebavilo ma to tam..nejako ma to nezaujalo 🙂..

22mia
15. mar 2013

@jfd v zivote na zreboch nevyhras,su to len odrby aby si ludia kupovali zreby,vyherne su tam ani neni,teda myslim s tymi vysokymi sumami...,ale tak prajem vela stastia 😀

wadja
15. mar 2013

som sa teraz taaak pobavila :D ale fakt je to problem , moj priael by ti povedal len jedno , nemala si sa smykat na slabikary ale ucit 😀

barcelona94901
15. mar 2013

@jfd mrd v oku 😀 😀 😀

sudabe
15. mar 2013

@22mia ja kupujem zreby a nic som nevyhrála a pride babka a dává zreb kde vyhrává 1000eur tak asi to je o stasti.....:..

22mia
15. mar 2013

@sudabe ja myslim este vacsie sumy 😉

barcelona94901
15. mar 2013

@22mia no to som si aj ja hovorila,kým :
kolegyna nevyhrala auto ,myslím,že v orange ,
dalšej rodičia vyhrali 1000 000,-sk ,poslali nejaké vrchnáčiky ,
susedov vnuk vyhral dovču cez nejaký časopis
otcov známy v stávkach niké,či čo to bolo 100 000,- jeho brat 200 000,-a postavili z takýchto stávok dom ,mame vymenili strechu atd,ale obom krachlo manželstvo,no ,oni tým žili ,sledovali počasie,zdravotný stav hráčov,aférky atd,
moj kámoš vyhral nejakých 16 000,- ,
švagor ten vyhráva všade,ale také kraviny ,on má nejaku šťastenu na to,ja ti nevím,kam sa pohne tam niečo vyhrá..žiadné peniaze,iba veci .. šiltačky,perá,knihy,kozmetiku atd ,
ich babka na športke vyhrala 20 000,-
ja som raz na žrebe vyhrala 1000sk ,no a na športke 33 eur 😀 ale zažila som na pošte roma,čo vyhral hlavnu výhru na žrebe a vysvetlovali mu,že oni mu to nevyplatia,že musí ísť do Bratislavy,on sa tam strašne rozčuloval,že kto mu tu cestu preplatí a tá poštárka,na neho pozerala nevedela či sa má smiať.. 😀 chlapík mu hovorí,dajte mi teda ten žreb ,ked Vám nemá kto cestu preplatiť,tak pádloval preč 😀

22mia
15. mar 2013

@barcelona94901 tak ja uz potom neviem 😅 mozno je to fakt stasti,len ja mam pocit ze ludi len okradaju,kedysi som sa bavila o tom na poste s jednou pracovnickou sama mi povdala ze vyherne zreby su tam neni,max par stoviek eur... tak sme sa smiali na tom 🙂

sudabe
15. mar 2013

@22mia moze byt jak hovoris lebo ja som kupovala stále losi jak salena a už som prestala lebo som si uvědomila že je to oblb. sak tak jak co islo na jojke že pošleš sms co stojí 2 eura a vyhras 11 000e a si myslím ze nikto nevihral všetko bolo nahrane

barcelona94901
15. mar 2013

@22mia určite ,ja tu nechcem písať konkrétny príklad
ide o miliony ,niekolko krát za sebou a všetko minuli a teraz pre istotu klop,klop poštárka a dedia ááááá 😀 už druhý krát, ale oni si vobec nerobili starosti,minuli niekolko milionov ..nekupili si nič, také ako žiadny dom,byt,či auto....a nestarali sa čo deti,vnučence,ich staroba..atd..mali to na saláme,neviem či je to ich vierou,že bude dobre,či feng shui čo maju doma,fakt netuším,nerobili si žiadne starosti ,možno maju šaťastie,žiju tajomstvom,neviem ,no zase budu dediť 🙂

lucenka911
15. mar 2013

Podla mna by si sa mala radsej venovat rodine a nemysliet na to či vyhras alebo nevyhras lebo mi to príde choré bud rada že ste zdraví aj ked o tebe neviem ci sa to dá povedať, každý by chcel mať viacej ako má ale riešiť to na forách je podla mna ten nesprávny postup radšej sa venuj forám ktoré ponúkaju niejake privyrobenie a snad sa na ten jadran dostaneš 😢

digysa
15. mar 2013

@jfd Ja mam v rukave jednu este lepsiu temu a som si ista, ze by sa na nu chytilo ovela viac ludi....ale este mi nedosla chut urobit tu "poriadny bordel"...taktiez premyslam, ci to nieco zmeni......

Tych blbych tem sa tu vytvara prilis vela...

Ale........asi si pojdem kupit los...mozno sa zo mna dnes stane bohac 😎

kikaba44
15. mar 2013

@jfd áno, peniaze kazia charakter, buď ich zahoď alebo mi ich pošli doporučenou zásielkou a budeš mať kľud. Napíšem ti adresu? 😀

jabadaba
15. mar 2013

@jfd no mozes byt bohata, ale aj nemusis! Tvoja otazka je skor na vesticu Teodoru. Mozno jej krystalova gula bude vediet. Mas zreby, tak ich zotri. Ak nevyhras, budes dalsia z miliona nevyhercov. Ziaden big deal. Ak vyhras, tak budes opat jedna z miliona. 😀 To uz ale bude big deal! Dufam, ze uz mas apon jasno ako ten balik podelis. 😀

barcelona94901
15. mar 2013

@digysa 😀 😀 😀

petra8786
15. mar 2013

@jfd 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jatamido
15. mar 2013

😝 😲 😕

atka3
15. mar 2013

Boože.ja pracujem na pošte,denne predávam žreby a ešte sa nestalo,že by niekto vyhral viac ako 50eur. mať také problémy. 😀

simca06022011
15. mar 2013

staci si pozriet na zreboch aka je vlozena suma (hlavna vyhra ta naaaajvacsia je iba jedna, zvysok je pekne rozdeleny na smiesne sumicky a casto iba v cene noveho zrebu :P ), kolko je tam vyhier.. je to ubohe cislo oproti tomu kolko zrebov je vytlacenych.. cize veeelke stastie treba 🙂))) aby niekto vyhral... odrb to nie je.. iba dobre na tom tipos zaraba... 🙂))
K teme... zotri zreb a nevymyslaj... zbytocna tema zase.. prepacte ale za chvilu tu bude ja o tom tema ze sa mi nechce ist cikat, tak co mam robit ;)

jfd
autor
15. mar 2013

@kikaba44 klidně pošli adresu. Pošlu ti pohlednici z Malediv :-P

jfd
autor
15. mar 2013

@jabadaba Jasnačka, že mám!!! Něco dostane Čedok, něco schlamstnou v Monaku, taky Versacemu asi něco... Asi v Champagne taky něco nechám, po trošce Ferrari, po trošce Lexusu, 4 seazons asi taky bude něco nějaou chvilku sypat a tak.. Ale je to jen hrubej nápad zatim. Nic konkrétního...

jabadaba
15. mar 2013

@jfd hm, ja by som delila skromnejsie. 😀

simca06022011
15. mar 2013

@jfd no to by ti ani nevyslo :P

zuzka444
15. mar 2013

@jfd ahoj teta...co.zase ta tu natahuju?:D

magali
15. mar 2013

@jfd dobre som sa pobavila pri citani uvodneho prispevku ale ked vidim ze uz na siestich stranach zeny rozoberaju a radia k prispevku ktory bol ocividne pridany z recesie, tak sa mi chce plakat.. baby zobudte sa, resp vypnite pocitac a zacnite zit.. aj ja sem chodim rada ale teraz som fakt ze v nemom uzase z vas

cta
15. mar 2013

@jfd už ťa niekto vyšetril či si sa príliš neudrela do hlavy? 🙄

anelehka
15. mar 2013

ha-ha to je dilema,bit ci nebit,to je otazka 😀 😀 😀 zotriet,alebo nezotriet??? 😀 no,ale ked nevyhras,tak sa prosim nehod pod rozbehnutu sliepku...

jfd
autor
15. mar 2013

@magali teta, 4 z tech stran jsou o tom, esi zbohatnout přes žreby nebo přes Niké. Čili náhodou pár praktickejch rad. Blbý je, že vesměs koluje shoda, že ani na jednom...

jfd
autor
15. mar 2013

@zuzka444 Teta, s lidskou hloupostí je to nevrending boj. Co novýho?

jfd
autor
15. mar 2013

@cta Hezkej pes. To je malamut nebo Husky? Bych tipla Haskouše ale nevidim mu na oči