icon

Mýlim sa ja alebo muž?

13. máj 2022

Ahojte. moj muz casto vyvola hadku na temu svagor.Ked sa s nim stretne pokeca s nim aj vravi ze je fajn ze ho ma rad. ale ..je to tu ale..svagor ma garaz obcas tam majstruje, muz tam zabehne hocikedy pokecaju. Minule tam isiel a dosiel nastvany ze sa mu svagor nepozdravil a ze sa hneva asi na neho. Ja mu nato. ale ved ste kecali a ty si sa mal pozdravit prvy ved ty si k nemu dosiel. Tak znie spolocensky bolton. kto ku komu ide ten sa zdravi. ci sa mylim? Neviem o tom aby sa hneval na teba, ved sa ho spytaj vravim. A hned spustil ze som ho nasrala, ze sa len svagra zastavam a take reci. A zacne tak rypat, ze svagor napr. uznava len taku znacku auta a bicykla atd. Vravim muzovi ved to je normalne kazdemu sa paci nieco ine. Svagor prekonal covid a ma po covide zdravotne problemy. A muz zacne rypat do mna, len jeho treba lutovat mna nie..ze beriem lieky na vysoke tepy. Ano berie asi 8 r. jedine lieky na vysoke tepy, ale nechodi ani do kardiologa ani na prevetntivky, tak mu vravim ved ked si taky chory tak chod obcas k lekarovi nech sa na teba pozru..a spusti ze som retardovana a nicomu nerozumiem a ze sa len zastavam svagra. Ale ja temu svagra neotvaram to stale on o nom zacne hovorit. Uz ma to nebavi tie jeho reci len aby stale vyvolal hadku a potom mi vynadal ze ja som hlupa a retardovana.

dskjhfdlkdjhl
13. máj 2022

Kolko mate rokov, ked riesite taketo "vazne" problemy? To vyzera na pokrocily dochodkovy vek😝

pelian
13. máj 2022

Podľa mňa sa mu asi viacej darí a preto na neho ten tvoj žiarli a takto sa o neho opiera

ddaassuullaa
13. máj 2022

Joj tieto samonasieracie tipy, bodaj by nemal vysoky tep🤣🤣🤣 mavni rukou, nech si uz najde novu pesnicku alebo nech si ide zahrat futbal 3x do tyzdna, prejdu ho babske maniere aj chut na hadky😁

tosomja
13. máj 2022

Tak sa hádajte dookola, múdrejší ustúpi, to stále hovorím mojej 12r dcére. Vám asi zbytočne niečo písať, keď každý chce mať svoju pravdu.
Keď vieš že ho vyprovokuješ k nadávkam ktoré ti potom vadia, tak sa tu nesťažuj. Aj tak si presadis svoje 😉
A radšej ti budem virtuálne pritakat, aby si nemyslela, že sa mám chuť hádať 🙂

21anjelik19
13. máj 2022

Žiarli na vášho švagra ....tak nechápem prečo k nemu chodí 😅 alebo má s ním nevyriešený problém a srdí ho to a nevie ako to má vyriešiť tak si zvyšuje ego naňom ale nedarí sa mu to pri tebe tak je na teba zlý .....proste má komplex......nech obmedzí kontakt so švagrom 😅 jak malé decko

sidicek
13. máj 2022

Vieš ako sa hovorí: s blbcom hádaj max 5minut,lebo potom sa už hádajú dvaja blbci.Kam na takýchto exotov chodíte ?

kassandra25
13. máj 2022

No. Tak sa toho drz. Ze si retardovana. A retardacka s retardovanym spolu v kope. Rovny rovneho si hlada..... ako sa nsto citis? Necitis sa na nieco ine?

diamond007
Autor odpoveď zmazal
autor
13. máj 2022

@dskjhfdlkdjhl hej dôchodkový vek mame. Uhádli ste.

dskjhfdlkdjhl
13. máj 2022

Tak to mnohe vysvetluje😝

autor
13. máj 2022

@sidicek
@dskjhfdlkdjhl sak hej veľa.. Pravda

autor
13. máj 2022

@kassandra25 hej cítim sa na iné...

autor
13. máj 2022

@tosomja ok prikyvujem tiež virtuálne na rady nerady..

autor
13. máj 2022

@sidicek do lesa

autor
13. máj 2022

@21anjelik19 aj ja si myslím ze to je žiarlivosť Nejaka nedefinovana

janickacrazy
13. máj 2022

Veď mu povedz, podľa seba sudim teba a múdrejší ustúpi, blbý ostane. Buchnúť dverami a dovi -dopo. Prečo by si to mala znášať? Nech sa háda sám so sebou, keď ho to baví. 🙄

autor
13. máj 2022

@janickacrazy ešte mi vykrical ze sa zastávam svagra ze. Som. Do neho zamilovaná. Úplná blbost

dr_smajlik
13. máj 2022

Nečítala som odpovede ale tvoj muž má podla mňa nejaké nespracované traumy z detstva alebo čo.asi švagrovi závidí,možno je krajší,úspešnejší a v detstve mu to dávali asi pocítiť,neviem,ale príde mi to detinské

autor
13. máj 2022

@dr_smajlik tiež si myslím ze mu závidí. Aj keď svagor nie je krajší. Ved to ze môj muž má také vyčítave reči ako keď pubertiak. Žiarli na frajerku ze sa pozrela v meste na iného.

pbra40
13. máj 2022

By som sa ho opytala, ked zacne:
Chces pocut moj nazor alebo ta mam utvrdit v tvojom nazore? A usmiala sa 😉

lalenka33
13. máj 2022

Tvoj muž bude asi rozdvojená osobnosť, keď má aj vysoké tepy. Normálny človek má tep len jeden. Mužovi treba povedať, nech k švagrovi nechodí a bude problém vyriešený. Keď mi niekto vadí, tak za ním nebehám.

bubuzu
13. máj 2022

Nie je do neho zamilovaný on?

dzupi898
14. máj 2022

tak keď má taký problém, tak nechápem načo za švagrom chodí, veď nemusí a bude kľud, len či by si zase nenašiel niečo ďalšie, to je otázne ;)

autor
14. máj 2022

@dzupi898 práveže si nachádza. Aj iné nezmyselné témy na vyvolanie hádky.

travelllerka
14. máj 2022

Na tému švagor s ním radšej nediskutuj, niečo má v sebe neporiesene, podla mňa sa už dostal do takej fázy, že skúša vymýšľať kadečo, len aby si dala za pravdu aspoň raz jemu a nejak sa mu to nedarí 🙂

autor
14. máj 2022

@travelllerka presne tak. Inak ja som hlavne chcela v tejto diskusii odpoveď na otázku ako je to sonspocenskym bontonom.kto.sa prvý zdraví? Ja tvrdím ze ten sa prvý zdraví kto ku komu prichádza do domu do garáže ci do záhrady.

vorkola
14. máj 2022

Moja rec,potom by mal pocit vitazstva ako pise autorka,a niekedy sa musi taky debil stopnut, a dat mu argument.Ja mam tiez takeho podobneho ,co ma vie vytocit az do vyvrtky. a sonci to ze som p.....*a

0silvia0
14. máj 2022

Ano, prvy sa zdravi ten, ktory prichadza k niekomu

lunademonica
14. máj 2022

Neni tvoj muz nahodou skorpion? Poznam podobny pripad...

autor
15. máj 2022

@lunademonica nie je škorpión. A znamenia zverokruhu nie vždy sedia charakteristikou na ludi