icon

Myšlienky na bývalých partnerov

anonymnamamina
20. apr 2020

Ahojte, som na modrom koníku nová vlastne novoregistrivaná. Neviem či už tu bola taká diskusia, ale trápi má istá vec. Som s priateľom 3 roky a máme 10 mesačné dieťatko. Problém je v myšlienkach na bývalých. Áno nie na jedného ale na všetkých. Jednu noc sa mi sníva s jedným, druhý deň s druhým. Aj intímne aj klasické sny. Najhoršie na tom je, že sa cítim prijemne a okamžite idem pozerať ich fotky na internete a spomínať na staré časy. Okamžite sa však spamätám, pretože milujem svoju dcérku nadovšetko a nedá mi ten pocit, že je niekde pri mne a ja robím takéto veci. Dni keď sa mi sníva a myslím na bývalých som akási nie že nepríjemná ale nemám akoby náladu niečo so súčasným riešiť, je naozaj dobrý otec aj priateľ. Miluje nás nadovšetko to viem. Ja som veľmi žiarlivá, ja čo snívam a myslím na bývalých neustále riešim tie jeho a pýtam sa na ne. Častokrát sa potom hádame lebo si myslím že takisto mysli na ne a kontaktuje ich. Myslíte si že je to niečo vážne so psychikou alebo je to normálne ? Ale nemyslím si....

Strana
z3
anonymnamamina
autor
21. apr 2020

@3petka toho som si tiež vedomá a nemala som od toho ďaleko

3petka
21. apr 2020

@anonymnamamina no vidíš tak všetko vieš a všetko chápeš. Tak si vstup do svedomia a zmeň sa aj ty keď sa chlap pre teba zmenil. Možno s ním daj o tom pokec a ospravedlň sa a pokračujte...

acrobaleno
21. apr 2020

Myšlienky na bývalých sú tak isto neproduktívne, ako hľadanie argumentov na staré hádky.

anonymnamamina
autor
21. apr 2020

@3petka ja už dávno teóriu viem, len neviem ako to dať do praxe, to je ten problém vydržím max tak týždeň

3petka
22. apr 2020

@anonymnamamina tak hlavné je aby o tom vedel aj tvoj priateľ, že máš určitý problém a snažíš sa ho riešiť. Naozaj by si mala navštíviť odborníka možno aj s ním... Sa ho narovinu opýtaj ako sa cíti keď máš takú slabú chvílku...

annamarin
25. apr 2020

@anonymnamamina
Z toho, čo si napísala je cítiť, že tvoj muž ťa ľúbi. Tak ozajstne. Tým si môžeš byť istá. Bývalé nerieš. Veď keby chcel byť s nimi, tak by bol s nimi. Rozišli sa, tak asi to malo nejaký dôvod. Keby city k nim neochladli, nedal by sa s tebou dokopy. Myslel by stale na nich. Snažil by sa ich dostať späť. Ale to sa nestalo, lebo je to za ním. Necíti k ním nič. A chce TEBA, nie byvale.

Teraz je s tebou. Ma s tebou dieťa, dokonca plánované. To s bývalými nemá. Spaja vás niečo viac, ako spajalo ich. Snaží sa kvôli tebe. O tom je láska. Tak sa aj ty posnaž. Skús si vstúpiť do svedomia. Nevycitaj si, aká si bola v minulosti. Po toľkých rokoch už nie si ten istý človek, čo si bola. Vobec tú osobu nespájaj so sebou.

S tým sexom by som ti poradila to, že na neho choď opačne. Nepripominaj mu, že je ho málo, že chceš inú polohu, že ta to nebaví a podobne. Nie. To ho akurát odradí. Skús ho vždy chváliť, keď spraví niečo, čo sa ti páči. Keď zmení polohu tiež ho pekne pochval napr. "ty si presne vieš, čo chcem" a tak. 🙂 Keď tak po sexe tiež ho môžeš nejak prijemne prekvapiť. Večerou, čo má rád alebo proste hocičím. Povedz mu, že to je za to super číslo. On si to potom bude spájať s tým dobrým pocitom a bude chcieť toho viac. Ja vždy toto používam na chlapov a vždy to funguje. 😂

Strana
z3