Myslím, že priateľ má stále rád bývalú, hoci tvrdí opak
Ahojte..
Som 2 roky rozvedená a mám 4ročnú dcérku. Dlho som bola sama,neverila nikomu. Pol roka mám priateľa. Myslela som si,že je ten pravý. A on sa správal a hovoril,ze to cíti rovnako.Intenzívne sa nám venoval, dcérka si ho tiež obľúbila. Boli sme k sebe úprimní,dokázali sa hodiny baviť o všetkom. Pred nami mal 2 ročný vzťah. Vravel,že bola labilná,s nízkym sebavedomím,ubližovala sebe,aj okoliu. Pre anorektickosť aj dieťatko potratila.. ☹ Po rozchode jej vraj napísal,že ľutuje,že s ňou vôbec bol. 4mesiace po rozchode spolu nekomunikovali. Potom jej volal,lebo mal výčitky,že ju tou správou mohol "zabiť".. Keď neodpovedala,nechal to tak. O 2mes.sme sa dali do kopy-pol roka po ich rozchode. Vtedy jej volal,nebrala.Tak písal,že neľutuje ani sekundu,čo s ňou bol.Vraj aby jej dal najavo,že to hnusné,čo jej napísal po rozchode,tak nemyslel.Nech sa kvôli tomu nepodceňuje.Ona nereagovala,ani výpis o doručení nedostal.Tak ďalej-raz,dvakrát do mesiaca skúšal volať,ale nikdy nedvihla,ani sa sama neozvala.Na Vianoce jej písal,a ona odpísala.Ja som toto zistila až na Silvestra,keď mi to spomenul a potom aj detaily priznal.Na otázku,či ak sa ozve a bude chcieť osobný pokec,povedal,že nemá problém pokecať,ale len ako kamoš,nič viac. Ona býva skoro 300km od nás! Zistila som,že má stále jej mms-ľúbim Ťa.plný tel.jej fotiek,rodiny,ich dvoch-sám mi to ukázal. Vraj len spomienka a darček-tá mms.Nič viac.Chcela som sa s ním rozísť,mám strach,že je za tým viac.On tvrdí,že nieje a nebude.Len ako o človeka má o ňu strach a chce vedieť,ako sa má.Nakoniec pochopil,ako to celé môže vyzerať,chápe môj strach.Teraz stále volá,píše,chodí za mnou.Uisťuje ma,že sme jeho život,chce len nás,že chápe a už sa jej viac neozve-veď ani ona sa neozýva.Zmazal správy a fotky z tel. A chce,aby som mu verila,že to skončilo a on ju nikdy nechcel naspäť,ani ju neľúbi..
Tak čo..verili by ste? Vďaka moc za názory..
@sisaha Ahojky, no u nás myslím, že lepšie (teraz tomu bol rok, čo som na to prišla - hrozné výročie). Myslím, že nás veľmi zblížilo absolvovanie Manželských stretnutí v Banskej Bystrici v júli minulého roku. Sú to ducháče pre manželov. A najmä tie nás posunuli ďalej a stanovili sme si priority a hodnoty našej rodiny. V novembri k nám pribudol ďalší člen, takže v čase "krízy" som otehotnela (čo vôbec nie je liek na zabudnutie). Pôrod bol desivý a odfláknutý, a mm asi v tom čase si uvedomil, že by ma stratil už druhý krát v priebehu jedného roka. Odpustila som mu, ale nezabudla som úplne. Vždy ma to dobehne..., len už sa tak netrápim, viac sa 🙂
@mandragora22 tak asi svojmu manželovi neprejavovala lásku, ked ju podvádza, ak sa muž cíti milovaný, príjemne pri svojej žene, nečerpá vodu z inej studnice...
@gazela00 nuz, bez urazky, ale zrejme nepoznas chlapov. teda drvivu vacsinu. nevidis im do hlbky duse. dovolujem si tvrdit, ze mnohi (odhadom minimalne 85%) su v istej podstate uplne rovnaki. akonahle by dostali prilezitost a boli by si stopro isti, ze to nikdy nevyplava na povrch, podviedli by... minimalne teda tych 85%. mnohych z nich vsak brzdi strach o to, ze pridu o zenu-sluzku, pripadne s tym zaroven aj o deti, resp. ich budu podstatne menej vidat atd. proste ich drzi na uzde len a len strach. samozrejme, ze aj zeny su take, ale tym, ze zena je mnohokrat aj matkou, tak to percento "samic" je omnoho nizsie. vacsinou sa jedna o mlade zlatokopky, kdezto muzi podvadzaju aj v zrelom veku. ver mi, poznala som mnoho chlapov, mladych, starych, stredne starych... vsetkym slo iba o jedno. ked to nedostali.....obratili sa inam. a ver tomu, ze to "inam", neboli postele ich manzeliek 😒 😒 😒 ☹
ja čerpám z vlastnej skúsenosti, máme šťastné manželstvo..
@gazela00 skutočne bez urážky, neviem kolko máš rokov ale napísať toto :
tak asi svojmu manželovi neprejavovala lásku, ked ju podvádza, ak sa muž cíti milovaný, príjemne pri svojej žene, nečerpá vodu z inej studnice...
je snáď ospravedlnitelné len u nejakej mladej neskusenej baby.
Muži najčastejšie práveže podvázdaju ženy ktoré sa im hlboko oddaju , robia všetko pre to aby bol manžel spokojný . Chlap prichádza do stavu absolutnej istoty, kedy su mu neni určené hranice odkiaľ pokiaľ si môže dovoliť.
Mnoho mužov spáva s inými ženami napriek tomu že tvrdia že svoju ženu miluju , ale toto je pre nich iba sex , jednoducho to nespájajú.
Nepocuvaj tie hlupe rady ze ju ma plnu hlavu..vobec to tak nemusi byt..ja sa pravidelne stretavam so vsetkymi ex..preco? Pretoze som s tymi ludmi stravila urcitu dolezitu cast zivota a zalezi mi na nich, nie je to o tom, ze ich stale este milujem..mam svoho muza a len jeho milujem, no neznamena to, ze ma nezaujima ako sa maju moji ex, ved to nie je cudzia osoba preboha..a duplovane ho to moze zaujimat ked bola labilna a on jej povedala po rozchode nejake zle veci ktore potom chcel vratit, lebo nie su pravdive. Podla mna to je uplne prirodzene. Ja a aj moj muz robime to iste a pridava nam to na dovere. Proste mu ver a neries nieco co neexistuje. On sa ti za t odvdaci. Vela stastia ;)
@gazela00 no neviem tvoje tvrdenie, je fakt zvlaštne, to akoby za každu neveru manžela mohla vlastne manželka lebo mu nedala to čo potrebuje 😕 Totalna blbosť. A na to nepotrebujem mať nešťastne manželstvo aby som to pochopila. Tiež mam verneho manžela aj mu verim, ale napriek tomu vidim realitu aka je okolo mna. A presne ako piše maminuška, nevernik podvedie manželku i napriek tomu že ma v nej všetko čo potrebuje, len preto, lebo to vzrušo potrebuje k životu... A dokonca si myslim že k nevere maju väčší sklon muži, čo maju doma dokonale žienky, fakt akoby nevedeli čo od dobroty....
my s manželom sme veriaci, ak je Boh uprostred nás, nemáme sa čoho báť🙂 papa
ja budem možno trošku drsná, ale o to úprimnejšia 🙂 bolo ti to treba??? 😀 zbavila si sa jedného a už máš na krku druhého s otáznikmi v hlave...samozrejme, že by som mu neverila a vzľadom na tento fakt, že chlapi sú už raz takí, by som si od chlapa zobrala to, čo potrebujem a dovi-dopo 😎 načo sa zbytočne vrhať do vzťahov? bolo ti s dcérkou snáď zle ked ste boli len dve? nie, nedám si servítku pred ústami. chlapa? prosím, do postele, na zábavku, na kavičku a dovidenia. baby, zbytočne si komplikujete život....a zas témy a rozoberačky rovnakých problémov dookola...ja by som svoj samostatný život nemenila ani za neviem koľko peňazí! som konečne šťastná bez chlapa a bez zaväzujúceho vzťahu.
@maminuska pravdu mas. cim viac lezies chlapovi do zadku (pardon za vyraz), tym skor ta podvedie 😀 😀 😀 😀 😀
@80472 svata pravda, tiez si to hovorim, ze ked mi vyhori tento vztah (niezeby som si to zelala, ale velakrat akosi okolnosti tomu nasvedcuju, ze raz sa tak stane), tak chlapa uz iba ako "kamarata" a niekoho, kto bude financovat zaluby moje a mojich deti 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mandragora22 vidíš a ja som si nedala pozor druhýkrát a mám to tu aj ja. 😒 . Chybou bola že som príliš riešila, že som bola v niektorých veciach príliš naklonená kompromisu, možno stačilo zobrať metlu vytrieskať zavčas dobre po hlave a chrbte a dnes večer som vysmiata.
@maminuska tak tak. ty donho kamenom, on do teba chlebom 😀 😀 😀 😀 😀 😀
verila by som,kazdy si zasluzi druhu sancu.
@mahalo to uz je silna kava.urcite nie je normalne stratavat sa s byvalymi,maxilnae ich slusne pozdravit na ulici a spytat sa ako sa maju.ale aby mi lezalo na srdci ich stastie tak to urcite nie,pre nejaky dovod som sa s nimi resp.on so mnou rozisiel a tym padom to pre mna haslo
@whiteelf ja by som verila ved preco nie ... moze to byt tym ze vedel aka je labilna a ma vycitky svedomia ako sa zachoval ... ak by o teba nestal tak odide a nevrati sa ... nebud tvrdy sudca aby si neprisla o cloveka ktory ta mozno naozaj miluje ...
@kabelka11 heheh..tak ja nejdem volat kazdeho, to by ich tiez bolo :D ale volala by som dvoch, ale jeden zije v udzine momentalne..a toho druheho volam..manzel sa s nim uz pozna..urcite to nepokzai naladu, nikto si to vsimat ani nebude..rodicia na to tiez vobec nezaregovali..poznaju ma :D ja som mala super ex..vsetko dobri ludia..do dnes na nich nedam dopustit, proste ostali sme naozaj kamarati, aj ked to nie je asi uplne bezne to mi je jasne :D
Ahojte, obnovím tému...mám priateľa, sme spolu skoro rok, pričom posledné dva týždne sa nám začala do vzťahu montovať jeho bývalá. Len teraz zistila, že má niekoho a nevie to zniesť, boli predtým štyri roky spolu a žiaľ začala mu vypisovať, robí na neho psychické tlaky a on to nezvláda. Píšu si vyznania, cmukujú sa a po stretnutí s ňou ostal na jeden deň úplne iný. Mne síce povie a snaží sa dokázať, že ma ľúbi...ale aj jej napíše že ju ľúbil, ľubi a vždy bude...že mu chýba...že na ňu často myslí...neviem ako reagovať a vnútorne ma to ubíja...čo s tým?
@maryx co by si poradila inej žene v danej situácii?
Maryx, ono je to na tvojom priateľovi. Daj mu časový limit (napr. týždeň, ...), dokedy s amá rozhodnúť, či chce teba alebo ju. A ak chce teba, nech s ňou všetky kontakty preruší. To si ako on predstavuje, chodiť s oboma naraz?

Ja zijem asi v inom svete ale mne pride uplne normalne ze aj po rozchode sa ludia bavia. Jasne ze nie stale ale uplne odrezat niekoho s kym som prezila par peknych rokov ? Ja by som ex nechcela ani za svet ale zaujma ma ako sa ma ci sa mu dari a ked si najde priatelku rada by som ju spoznala. Podla mna je skor velmi cudne ked sa dvaja rozidu a nevedia si prist ani na meno, zrazu totalny nepriatelia ..toto vazne nechapem.
A vymazavat niekomu sms je teda hodne trapne, pokial on k nej nic neciti tak sa moze dotycna aj roztrhat tak to s nim nepohne. A pokial v jeho pripade plati ze stara laska nehrdzavie tak takisto mu nic a nikdo nezabrani sa k nej vratit. Ani vymazane sms maily a hystericke sceny.
Pre mna je partnerstvo dvoch ludi cisto dobrovolna vec nie vzajomna otrocina kde sa ludia musia vlastnit kontrolovat a obmedzovat.