Myslím, že priateľ má stále rád bývalú, hoci tvrdí opak
Ahojte..
Som 2 roky rozvedená a mám 4ročnú dcérku. Dlho som bola sama,neverila nikomu. Pol roka mám priateľa. Myslela som si,že je ten pravý. A on sa správal a hovoril,ze to cíti rovnako.Intenzívne sa nám venoval, dcérka si ho tiež obľúbila. Boli sme k sebe úprimní,dokázali sa hodiny baviť o všetkom. Pred nami mal 2 ročný vzťah. Vravel,že bola labilná,s nízkym sebavedomím,ubližovala sebe,aj okoliu. Pre anorektickosť aj dieťatko potratila.. ☹ Po rozchode jej vraj napísal,že ľutuje,že s ňou vôbec bol. 4mesiace po rozchode spolu nekomunikovali. Potom jej volal,lebo mal výčitky,že ju tou správou mohol "zabiť".. Keď neodpovedala,nechal to tak. O 2mes.sme sa dali do kopy-pol roka po ich rozchode. Vtedy jej volal,nebrala.Tak písal,že neľutuje ani sekundu,čo s ňou bol.Vraj aby jej dal najavo,že to hnusné,čo jej napísal po rozchode,tak nemyslel.Nech sa kvôli tomu nepodceňuje.Ona nereagovala,ani výpis o doručení nedostal.Tak ďalej-raz,dvakrát do mesiaca skúšal volať,ale nikdy nedvihla,ani sa sama neozvala.Na Vianoce jej písal,a ona odpísala.Ja som toto zistila až na Silvestra,keď mi to spomenul a potom aj detaily priznal.Na otázku,či ak sa ozve a bude chcieť osobný pokec,povedal,že nemá problém pokecať,ale len ako kamoš,nič viac. Ona býva skoro 300km od nás! Zistila som,že má stále jej mms-ľúbim Ťa.plný tel.jej fotiek,rodiny,ich dvoch-sám mi to ukázal. Vraj len spomienka a darček-tá mms.Nič viac.Chcela som sa s ním rozísť,mám strach,že je za tým viac.On tvrdí,že nieje a nebude.Len ako o človeka má o ňu strach a chce vedieť,ako sa má.Nakoniec pochopil,ako to celé môže vyzerať,chápe môj strach.Teraz stále volá,píše,chodí za mnou.Uisťuje ma,že sme jeho život,chce len nás,že chápe a už sa jej viac neozve-veď ani ona sa neozýva.Zmazal správy a fotky z tel. A chce,aby som mu verila,že to skončilo a on ju nikdy nechcel naspäť,ani ju neľúbi..
Tak čo..verili by ste? Vďaka moc za názory..
Ajajaj. Psycho aj chlap a mozno i ona. Prec. Bez. Neotacaj sa. Nenic si zivot a zivot dietatku. Preboha 🙂 on je strateny pripad. Tvoja rodina ma pravdu ak ho doma nechcu.
Ahojteee...
Prosím vás vedeli by ste mi pomôcť ohľadom bývalej môjho priateľa?
Sme spolu vyše 5 rokov s mojím. Zatiaľ nám všetko klapalo, vlastne ja som si to len myslela. Chodíme na týždňovky robiť spolu a asi tak každý druhý víkend chodíme domov k rodičom. On je u svojich rodičov, ja zase u mojich, kedže cez týždeň sme stále spolu. Raz sme sa vracali naspäť do práce a priateľ bol taký bez nálady, tak som sa pýtala čo sa deje a on mi vykričal, vraj so mnou už pol roka nieje štastný. Nerozumela som mu vôbec a keď som aj priateľom povedala tiež len pozerali, lebo vyzeral byť štastný a zvykol ma chváliť pred nimi. Potom som zistila, že jeho mamina mu natárala do hlavy, aby sme sa rozišli. Ona ma nikdy moc nemala rada aj keď som jej nikdy nič zlé nespravila a stále som jej pomohla s hocičím a ona mala rada jeho bývalú, čo boli spolu 2 mesiace. Mali sme veľkú krízu a potom sa mi priznal, že si volajú s bývalou a vypisuje jemu. Vraj nič v zlom a len si chcel dať rady od nej. Bývalá jemu povedala, aby sme si to vyjasnili a boli spolu. Hovorím si, že je to pekné od nej, že sa takto vyjadrila. Lenže potom si s ňou priateľ stále vypisoval a nedalo mi to pozrela som mu maily, ale všetko mal vymazané. Tak som sa len spýtala, či si ešte vypisujú a on, že nie nejaký týždeň si písali. Lenže mail ukázalo, že si stále vypisujú. (Inak veľmi pekná baba je a stále ju ochraňoval a hovoril, že akú peknú priateľku mal) 😔 Mne to vôbec nepadlo dobre. Potom som zistila, že začala chodiť na vysokú školu, kde my pracujeme. Neviem či si ešte vypisujú, má všetko zablokované a mne hlavne vrtá v hlave prečo si musí pýtať od svojej bývalej rady ako so vzťahom.
Kebyže ona povie, aby sme sa rozišli, čo sa už skoro stalo, tak by sa so mnou rozišiel? Som moc zúfalá, lebo mu nič nemôžem na ňu ani škaredé povedať ani to, aby si nevypisovali a keď ja som doma, vlastne dlhodobo pn, tak neviem či sa stretávajú alebo nie a zabudla som napísať, že ona ho chcela naspäť, keď sme si my začali. Neviem či je to jej nejaká špinavá hra a získať ho po čase naspäť, ale prosím vás mohli by ste mi s tým niekto poradiť ☹
@mia661 a v čom by si vlastne chcela poradiť? Čo ho bývalá chce späť? Skus sa opýtať priamo jej. Či chceš vedieť, čo chce on? Skús sa spýtať priamo jeho. Či chceš vedieť, čo máš robiť? No nič, ak máš otázky pýtaj sa, odpoveď zrejme nejakú dostaneš, otázne je, či si pripravená, aj na pravdivé odpovede
@mia661 5 rokov je s Tebou,a 2 mes trval vztah s nou??ved to sa nemohli ani poznat,a ze chodi teraz na tu VS,kde vy obaja pracujete???ano moze ist aj o spinavu hru od nej,ze teda akoze tam zacala chodit na VS,aby bola blizsie k nemu....a co z peknej misky?mu povedz....a aj to,ze Ta to zranuje,ked o nej tak rozprava,ze je krasna a bla bla...toto by som mu vravela....
@mia661 a preco sa vtedy tak rychlo rozisli?
vola sa to paradoxna faza rozchodu. ma ju rad, a s nim chces ostat tak na to nereaguj, to je bohuzial jedine co mozes robit. ale stale s rizikom ze sa k nej vrati. ist do vztahu s clovekom krato po rozchode je vzdy riziko, bohuzial, presne preto ze on/ona si nahovara ze je za vodou ale nie je. a potom pride presne toto a je problem.
V podstate asi jednou strategiou je byt mu lepsou zenou nez ta pred Tebou. Nie je to prijemne a neprejde to za mesiac ale skor za rok, ale a si ho chces udrzat tak sa da asi len toto. A aj ta s rizikom ze sa nej vrati aj ed je "horsia" lebo nieco co je pre jeho psychiku dolezite naplna, aj ked horsie vari, je skaredsia, horsia v posteli a cojaviemco.
Drzim palce.
@whiteelf trtko cakal ze ked sa rozidu,tak ho ziena bude odprosovat, a podlizovat. A ona ho mala na haku... take muzov rajcuju ....neda im to, a vypisuju kraviny aj rok boze,. ..
ja vam poviem, moj ex ,mi este 4 roky po rozchode vypisoval na kazde narodky,meniny,valentin,vianoce ze kuriatko prajem ti blabla .... NIKDY som mu neodpisala,toho asi navnadovalo.ja som uz davno mala muza,aj prvu dcerku, a v tom email (po 7 rokoch) ze caves ,ako sa mas 😁 na to som uz odpisala,ci je chory na hlavu. Myslim ze aj tvoj priatel ma nabeh .je to fakt psycho 🙈🙈
A tiez som 200km uz mimo od toho mesta

máte pravdu, len je to také ťažké ☹