icon

Na “návšteve” u partnera

9. apr 2023

Ahojte ženy chcela by som načrtnúť tému ako sa spávať v byte dome partnera kde nežijete s ním v domácnosti ale chodievate v podstate na návštevu resp. striedate sa kto kedy u koho ostane. O bežných aktivitách ako ustlať posteľ a umyť taniere sa nebavíme ale čo taká starostlivosť o domácnosť ? Vid príklad prídete k nemu domov skôr ako skončí prácu a čo robíte u nho doma? Upracete tam ? Žehlite? Zvyknete variť ? Bavíme sa napr o nejakej poobednajsej návšteve po práci kedy k nemu dojdete a očakával partner že mu navarite teplu večeru alebo ste sa šli spoločne navečerať? Ďakujem za prečítanie

Strana
z2
zuzinka888
9. apr 2023

Do domu svojho frajera som chodila iba spolu s nim. Neprala nezehlila, nezmyvala dlazky. Ak som nieco uvarila( spolu) bola to vacsinou moja vôla a riad umyl partner alebo spolu. Ak som nahodou prespala - postele ustlal ten kto vstal z postele neskor- prvy robi ranajky- to nam ostalo doteraz.

majlo1234
9. apr 2023

Nie, nie, nikdy. Toto sa bude tahat s vami celym vasim vztahom, ak zo seba spravis putku domacu. Nerozumiem vobec tomu chticu po prichode niekam hned varit, alebo upratovat, alebo zehlit. Ked uz, tak si dam sprchu, navonam sa a cakam ho v posteli pri citani knihy

madeline1
9. apr 2023

ked unho nebyvas, preco tam chodis, ked este nie je doma??

pokial nie je doma, nemas tam co hladat.

ak je doma a si tam s nim, ale este tam nebyvas, spravas sa ako na navsteve, pomoct mozes, ale si navsteva.

az ak s nim byvas, mozes prist kedykolvek a robit v byte cokolvek.

danica2711
10. apr 2023

a čo robí on u teba, ak príde, keď ešte nie si doma? Ak nechodí, keď nie si doma, nechoď ani ty. A inak urob uňho to, čo on urobí u teba. A kým spolu nebývame, ja by som upratovanie cudzích vecí, zvlášť v neprítomnostit majiteľa považovala za hrubý zásah do súkromia (z jednej i druhej strany)

Strana
z2