icon

Na oddelenie prišiel sexy kolega

3. dec 2021

Zeny! Prišiel k nám na oddelenie novy kolega, vyzerá jak keby ho vytesal pan boh z mramoru 🤩 vysoký, čiernovlasy, sex brada uplne ako taky ten typicky sexy talian.... Na tom by možno nebolo nic divne keby nemám 4 roky priateľa a spoločný byt.. Ano priateľ je tiež pekný udržiavaný športovec nemôžem nic povedať všetko nam viac menej klape ale ten kolega sa na mna len pozrie a mne sa podlamuju kolena a busi srdce ako keby mam 16... Viem ze mi vynadate ze som sprostá 😅 ale ja si neviem pomôcť ved priateľa nepovediem jasne ale ako sa toho zbaviť??

Strana
z2
nyusika
3. dec 2021

@viestta ja som sa raz tak zakukala do jedného Adonisa u nás vo firme vo výťahu, že som ako teľa vystúpila na ich poschodí, za ním...hneď som si to ale uvedomila a nabehla naspäť do výťahu so slovami "ježiši, veď ja tu nebývam" 😂😂😂 namiesto nepracujem.

Ale prisahám, že tak príťažlivého muža som v živote dovtedy nevidela 😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
3. dec 2021

Ako sa toho zbavit? Absolutne nijak. To sa neda. To su hormony.
Zmier sa s tym, ze to teraz nejaku dobu potrva. Postebotaj si s kolegynami, aky je uzasny, ponadchynaj sa nim na kave s nimi. Cim verejnejsie a volnejsie o tom mozes hovorit a netajit to, tym rychlejsie to aj vnutorne spracujes. Zovsednie to. Bude to sucast "firemneho folkloru".

Len si vzdy pripominaj, ze je uzasny, super a krasny, ale nie je pre teba.
Navyse sa mozu casom prejavit vlastnosti, ktore ti ho odpudia. Pekni ludia su si vedomi ucinku svojho vzhladu (darmo budu tvrdit, ze nie) a vedia s tym casto pracovat. Vedia to aj pouzit, ak treba.
Moze byt, ze v nejakej situacii to pouzije na teba v niecom, co bude po tebe chciet, aby si urobila za neho (pouzit ta, lebo sa mu nebude chciet to robit a vsak za jeho pekny usmev a par milych slov budes ochotna, lebo on vie, ako vyzera zena, ktora je z neho paf) a bude po ocareni.
Nemusi to urobit ani s vyuzivacnym umyslom. Len tebe v danej chvili dojde, ze nie si pre neho, to co on pre teba a nevaha ta aj trochu pouzit, ak treba a cela ta romanticka aura jeho osobnosti, ktora ta teraz nadchyna, padne.
Ze nechova k tebe gentlemanske umysly (ktore si zena zvykne podvedome hned k svojmu objektu zaujmu priradovat. Aj ked si samozrejme hovori, ze nie, to ona nerobi. Jej podvedomie to vsak robi.).
No a tam skonci waw efekt a bude to len ten pekny kolega. 🙂

moonlight1210
3. dec 2021

@nwnw taku pracu chcem! Kde sa da zohnat? Ja mam vzrusa viac nez dost za posledne roky.

janulka1802
3. dec 2021

@moonlight1210 reagujem na to, že pekní ľudia sú si vedomí svojho vzhľadu... Ako ktorí. Mám kolegu, z ktorého sa mi podlamujú nohy, fyzicky je priam dokonalý, oči ako nebíčko, postava vysekaná do skaly, ale napriek tomu vobec není ten typ, žeby si bol toho vedomý. On sa absolútne nespráva ako nejaký mačo, ale je milý, skromný, láskavý, no proste u neho sa skĺbila nielen vonkajšia krása, ale aj charakter. Ak by bol sukničkár, ani by mnou nehlo. Neznášam také typy.

aandrea9
3. dec 2021

@nyusika aj ten adonis môže mať v hlave vzduchoprazdno....

adriannasvk
3. dec 2021

Tak daj foto, nech len tebe slina netecie 🤪😁

nyusika
3. dec 2021

@aandrea9 jasné, ale to neznamená, že nie je sexi 😁

nyusika
3. dec 2021

@adriannasvk áno 😂😂😂😂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
lesana25
3. dec 2021

Skus sa utesit tym ze moze byt uplne tupy, alebo pisat Y tam kam nepatri.. vtedy by ma to hned preslo 🙂

dilino
3. dec 2021

Aj ten najkrajši chlap chrápe, prdi, nádava, je mrzutý a ma svoje nálady a má také potreby ako bežni ľudia.To len príroda ked rozdavala krásu sa zatuľal do prednej rady a dostal jej viac.Ale aj ten najkrajši chlap môže byť blbec, vytvorila si si ideál tak sa pozeraj ved to že naňho pozrieš neznamena vôbec nič na to sú oči aby vydeli že ho môžeš milovať to nemusi byť vôbec pravda .Nechaj si pekné toho čo máš iné je sa s niekým stretavať pár chviľ v robote dajme tomu 8 hodin a iné s niekým zdieľať každý deň domacnosť.Nemaj veľke očakavania určite nieje až taký ako ten tvoj.Ber to tak že s atešiš do roboty že ho vydiš a nechaj ho druhej.Nikto nepovedal že nemôžte byť kamaráti.

linki90
3. dec 2021

pošli mi prosim ťa fotku 😄 chcem mať pekný večer 😂

moonlight1210
3. dec 2021

@janulka1802 nemyslim tym, ze sa chova ako macho.
Ale kazdy pekny clovek si je vedomy svojho vzhladu a ako to na ludi posobi. A je zvyknuty, ze i to mu pomaha (okrem inych schopnosti). A ci vedome, ci nevedome, svoj vzhlad pouziva.
Nakoniec, preco nie?

eeffka
3. dec 2021

No tak ja som asi divna ale mna skor ocari krasa ducha ako len vizual 🤣 az to strasne znie. A to mam muza fesaka ked to mam zhodnotit nestranne. V robote mam kolegov vsakovakych ale zeby som sa klepala ako ratlik z krasavcov, to nejak ide mimo mna.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
malinoismum
3. dec 2021

🤣 Veď si len predstav že TIEŽ PRDÍ 🤷🏻‍♀️🤣

andreatytler
4. dec 2021

A priatel vie o tom ze vam prisiel na oddelenie sexi kolega?

elenita
4. dec 2021

@eeffka si sapiosexual 😉 pre mna je to tiez velmi pritazlive 🙂

marca12
4. dec 2021

@viestta ze oprie oko, ja ta zboznujem 🤭🤭🤣🤣

matkahelka
4. dec 2021

a ved sa pozeraj, kazda zdrava zena sa rada pozrie, ked je na co pozerat. a kazdy zdravy chlap detto. moj muz by ti povedal, ze "prisahal som vernost a nie slepotu..." 🙂

eeffka
4. dec 2021

@elenita ze sapiosexual 🤣🤣🤣 u mna skor take stare co z peknej misky ked je prazdna 😁

nyusika
4. dec 2021

@eeffka ale tu krásu ducha na prvý pohľad neodhalis.

Každého normálneho človeka by mali priťahovať viac povahové vlastnosti, ako vzhľad.
Ale naozaj nie je nič zle "oprieť oko" podľa vzoru @viestta na čisto fyzicky vydarenú osobu

eeffka
4. dec 2021

@nyusika ano ja viem oscanovat vizual, zhodnotit 1-10 ale tam to pre mna konci. Obodovany 🤣 netrasiem sa ked niekoho vidim, nevyhladavam spolocnost, nepotrebujem si chodit cechrat pierka 🤣🤣🤣 jooj sak som zabudla 🤣 presne mam relativne noveho kolegu, Ivana 😁 po 5mi som skonstatovala "i pekny som, i mudry som " cisty Ivan z Mrazika. A uz ho len s pobavenim sledujem u mna bol zaradeny do skupinky jaky pekny taky glupy

hankm
4. dec 2021

Za par dni, tyzdnov sa mu zacnu podkladat aj ine kolegyne (ak je vas viac zien) a to este bude rosambo ked si vzajomne zacnete skakat do vlasov 😁

Strana
z2