icon

Na pive s kamarátom

dudko71
2. júl 2015

Dobrý deň ženy a dievčatá,
Mám na vás prosbu,vyjadrite sa k tomuto-s partnerkou sa poznáme uz 3roky,máme pekný vztah.Ked som bol odcestovany z domova,moja partnerka sa na prechádzke stretla s dávnym kamarátom a tak zašli na pivo.Volala mi to,že sedi na terase s kamarátom čo sa dlho nevideli a kecajú.Sedeli tam asi 5hodín,bol som ztoho už nesvoj,aj som jej volal,či je ešte tam,neskôr pisal aj sms,ako sa ma,a ona ešte sedíme na pive.Nechcel som aby si vypila viac ako treba,pivko dve nezaškodí,proste som nechcel aby ju ten kamarát nalieval,lebo vieme aký sú chlapi-prečo to robia.Sú potom doterní.No a keď tak dlho človek sedí v krčme,tak si proste vypije,Po ceste domov mi volala,ze už ide domov,ja už som mal nevrlú náladu,aj ked som počul v hlase,ze mojej láske nič nieje,ako povedala mala 3malé pivá.Aj som jej to povedal,že sa mi zdá že tam nejako dlho bola,dlho kecali.
A to je to čo sa vás pýtam,na váš názor,na túto situáciu.moj je ten,ze sa mi zdá,že tam nejako dlho kecali.Celé poobedie.
Ona mi povedala,že sa dlho nevideli a tak mali o čom kecať.
Nechcem ju obmedzovať,to nie,len som mal o ňu strach-obavu,ľúbim ju z celého srdca.
Kedysi sa stávalo,že ide sa zabaviť,vypili si dosť s kamarátmi, kamarátkami a prišla domov za svitania,no a to ja nechcem aby sa to opakovalo.Iné je,keď sa pojdeme spolu zabávať a prideme domov ráno spolu.
Tak prosím o názory,pomôže mi to usporiadať si to v hlave,ďakujem.

Strana
z2
moni244
2. júl 2015

@dudko71 urobit to opacne, ze ty sedis na pive tak dlho, tak si este nasraty, ze co vobec vola a mal by si ju za stihacku. Presne viem, o com pisem, ja poznam len praca, domacnost, dcera a takto dookola, kolko krat by som ja zasla na pivo s kolegami po praci, hlavne v taketo teple dni, ale nie ze nemozem, ale nebudem sa divat potom 3 dni na ofucaneho manzela, lebo on je urazeny, ze som isla. Ale on moze ist. Vo vztahu treba doveru, istu volnost, nie vsade chodit len a len spolu, clovek potrebuje byt aj sam so.svojimi kamaratmi. Lepsie urobis, ked ju len skontrolujes, ci v poriadku dosla domov, normalne, kludne, ako s vycitkami, lebo na buduce ti nemusi nic povedat

moll
2. júl 2015

Mať taký zázrak doma ako si tak si to rovno hodím .... O pár rokov tu budeme čítať od nej S akým kretenom žije zase ona .... urob jej láskavosť A rozid sa S ňou .....bože môj ....

bajana
2. júl 2015

@dudko71 čoho si sa bal? Aký strach a obavy? Myslím, že si riadne žiarlivý a priateľka ťa o chvíľu pošle kade ľahšie...alebo sa pri tebe utrápi. Život so žiarlivcom musí byť peklo...

sense
2. júl 2015

Ano tiez som dokazala presediet 5 hodin s byvalym spokuziakom a kecat a vypit pri tom 4kofoly a ziaden naznak nicoho co by bolo viac ako pokec s davnym znamim nebolo a tiez mne nevadi ked si obcas zajde moj chlap ....a myslim ze si ani nemql tak strach o nu ako o to ci sa nahodou nieco nezomelie

stary_ujco
2. júl 2015

Ako chlap sa hanbím, že také indivíduá behajú po svete. Preboha kľud, sedela na pive. Čo ho mala zobrať k vám domov a kecať s nim do rána pri vínku?

ejka82
2. júl 2015

ja mať takého muža, zbalím sa a ujdem čo najďalej. Teraz to ospravedlňuješ strachom o ňu, ale si riadny alibista. Čím skôr si uvedomíš, že nie je tvoj majetok, ale slobodná osoba, tým lepšie pre vás oboch..v opačnom prípade bude tvoja žena o pár mesiacov/rokov patriť medzi týrané ženy..

petulda333
2. júl 2015

@ejka82 presne!keby to bolo opacne ze on je s kamoskou na pive 5h a priatelka ho kontroluje tak by bola ziarliva krava ale takto je to strach!!

@dudko71 si proste ziarlivy nic viac!ak chce tak ta podvedie a ani to nebudes vediet!daj jej dychat

sandra551
2. júl 2015

No ty si riadna stíhačka, resp. stíhač. Takéhoto chlapa by som nechcela ani keby si bol hollywoodsky herec, čo predpokladám že nie si, inak by si sa takto blbo nesprával. Tvoje sebavedomie je na bode mrazu a takýchto chlapov ženy nemajú rady. Zobuď sa! Tvoja žena nie je tvoj majetok. Čím viac budeš takýto stíhač, tým rýchlejšie sa na teba vykašle. Ak máš v nej takú dôveru, že si sadne so spolužiakom alebo ide na disku a ty si hneď myslíš koho tam preťahuje tak sa s ňou rozíď a urobíš jej tým službu... 🙄

janinah
2. júl 2015

žiarliš a tváriš sa,že sa o ňu bojíš....nečuduj sa,keď ťa pošle do kelu,buď jej veríš a na tom pive ju necháš bez kontrolovania alebo neveríš /tvoj prípad/ a vtedy sa nad sebou vážne zamysli

lilimoni
2. júl 2015

A keby stretla kamaratku, tiez by si sa bal? Vsak to je jedno s kym je na pive, pokial ona vie, s kym chce byt ostatne dni 🙂

bonaqa2013
2. júl 2015

Ak sa stretla s kámošom - nič na tom nie je. zbystri pozornosť ak to bude každý týždeň popr. ešte častejšie.... 😉 Nerob z toho tragédiu. tiež by som si tak išla posedieť....

terezka1947
2. júl 2015

@dudko71 mozno ziarli a mozno,ze sa boji...lebo v posl.odstavci pise,ze sa stavalo,ze s kamaratmi a kamaratkami chodievala von a prichadzala rano...takze mozno sa len boji,aby to opat nezacalo
Mozno je spolocenskejsia povaha ako on
a tych mozno je viac.
Ja by som ho hned nemala za neskutocneho ziarlivca....potrebovali by sme poznat viac z jeho=ich spolocneho zivota,resp.prezivania a potreby spolocenskeho vyzitia.
Inak,suhlasim...nemozes byt "stihacka 😉 "...k nicomu to nevedie.akurat tak k zniceniu vytahu......

sorciera24
2. júl 2015

@dudko71 no tipujem,z e mas tak 22 a toto prva velka alska.....milujes ju a trosku poziarlit je preto mozno prirodzene...ale tu robis z komara somara......stretla sa s kamosom, co sa dlho nevideli.....tak si pokecali pri pive...a?.....este ti to aj povedala!.....kolke by to neurobili...to si vaz...tu doveru, ze ti to povedala.....a prave preto ti to povedala, aby si sa nebal a nerobil drahoty....... hlavne ju nezacni obmedzovat! lebo bude po vztahu a nesnaz sa jej to "naschval" vratit..... je to uplne bezna situacia...si rpedstav, ze budete spolu 20rokov, za tu dobu poznate kopu priatelov a je normalne, ze tych, co dlho nevidite, tak s nimi radi pokecate, hlavne ak sa zas dlhsiu dobu neuvidite.......
mas ju rad, len si este trosku nezrely...bez urazky......neboj, casom dospejete do stadia, ze toto je ten najmensi problem.....pridu ovela vacsie problemy, kt. vo vztahu treba zvladat...v.ela stastia! 🙂

mimla
2. júl 2015

5 hodín? Chúďa, tá sa súrne potrebovala vykecať s niekym, kto by ju počúval. Možno by aj dlhšie kecala, ale tvoj tón v telefóne ju znechutil. Jej kamarát si teraz o tebe myslím že si žiarlivý pako, ale to ti teoreticky môže byť jedno. Hlavne, že si znovu utiahol reťaz. Ako často vysedáva na pive? Sorry na troch veľkých pivách. (pretože keby sa priznala k veľkým pivám, to by mala ešte hubovú polievku doma). A teda predpokladám, že nie ste siamske dvojičky, že všade musíte chodiť spolu. A tiež predpokladám, že tvoja partnerka je dospelý svojprávny človek, ktorý sa už niekedy stretol s dotieravým opileckým správaním a v prípade potreby si vie poradiť. Aj keď toto asi nebol ten prípad.

Ak by ťa zaujímalo. o čom pravdepodobne debatovali, tak to bolo niečo v zmysle: A pamätáš keď Jožo..a Anča na to...a Peťo vtedy... Asi majú veľa spoločných spomienok, ktoré potrebovali prejsť.

A "Nechcem aby sa to opakovalo"... ani neviem ako na toto zareagovať. Tomu nezabrániš. Teda zabrániš. Daj petlicu na dvere a dievča zamkni vnútri. ale to už je na paragrafy.

gita17
2. júl 2015

neotravuj svoju frajerku so somarinami a chod radsej za psychologovm, tvoje spravanie nie je normalne

mirkaandrej
2. júl 2015

Na chlapa troška divne spravanie...keby to robila zena, ešte by sa to dalo pochopit, ale ak Ti povie ze nič sa nestalo, ver jej, lebo to moze dopadnut kadejako.

sissy27
2. júl 2015

@dudko71 ja sa jej ani nečudujem, že presedela 5 hodín na pive s kamošom, keď doma má takýto zázrak... stíhačka v nohaviciach, čo iné... a neváha ešte o pol štvrtej ráno založiť diskusiu na fóre pre matky... lebo keby si sa na to spýtal kamoša, tak ti to rýchlo vysvetlí 😀 ale s kamošom by si to neriešil, lebo aj sám vieš, že je to trapné a prehnané...
a že nechcel som, aby ju kamarát nalieval, lebo vieme, akí sú chlapi a prečo to robia - no podľa seba súdim teba, či ako??
vadí ti, ak sa ide zabaviť s kamoškami, vadí ti, ak si posedí s kamošom, vadí ti, ak si vypije viac ako sa tebe zdá vhodné, len kým je pri tebe tak je všetko ok - no utekala by som kade ľahšie a zničila všetky stopy za sebou...

blahowoman
2. júl 2015

@dudko71 si robis srandu hej??? A co je na tom? Bozínku. Ved ti neklamala kde je. A ze kecali? 😀 😀 😀

ivett1
2. júl 2015

@dudko71 v pohode, ja som sedela pri vínku (2x2deci) od 18-tej večer do pol druhej v noci s kamošmi ...neboli sme spolu celá partia skoro pol roka a s jedným som sa nevidela aj rok, tak sme spolu kecali a kecali ...a aj keby si dala viac ako 3 malé pivá?...veď to si v pohode dáš len od smädu🙂 ... takže, neviem, čo si chceš usporiadať v hlave, ale ak budeš "nevrlý" zakaždým, keď si pôjde tvoja priateľka s niekým sadnúť na kávu, víno alebo pivo, tak to dlho priatelia nebudete ... ženu poteší, ak ten jej muž-priateľ-frajer ukáže, že má stále o ňu záujem, ale zase vyvolávať, keď je s niekým vonku...to je skôr o "kontrole" a nedôvere a ... takýto vzťah dlho nevydrží...

martinaplum
2. júl 2015

na tom, co urobila tvoja priatelka nevidim nic zle a ty o nu nemusis mat kvoli tomu strach.
podla mna, ked je vo vztahu dovera a nic ju predtym nenarusilo, nemas velmi dovod ju takto kontrolovat. a nie vsetci chlapi automaticky nalievaju zeny preto, aby ich potom dostali do postele alebo co. si prilis uzkostlivy, upnuty a asi nechtiac ziarlivy.

maria1989
2. júl 2015

@dudko71 nechaj to tak... pokiaľ sa takéto dlhohodinové stretká s "kamarátom" nebudú opakovať...

katarinamarkova
2. júl 2015

@dudko71 ziarlivec......ale aky strasny......
to ze je tvoja, neznamena, ze sa nebude stretavat s inymi ludmi ci uz zenskeho alebo muzskeho pohlavia 🙂
kto chce ten podvadza......ten si sposob vzdy najde....a nebude partnerovi vesat na nos, ze teraz sedim s chlapom na pive, lebo sme sa davno nevideli.....
omnoho viac by som v tvojom pripade ziarlila, keby ti povedala - NIC ( mala som uplne bezny den, s malym doma, nakup, robota.....) a ty by si vedel, ze na tom pive bola 🙂
by ma takto otravoval manzel telefonatmi a sms, keby som niekde s niekym sedela po x rokoch na kave ci pive a nikde ma samu nepustal - juuuj ukrutna predstava.
ps: skoro vzdy to byva tak, ze prave ten co ziarli ma najviac za usami 🙂

elis1985
2. júl 2015
Používateľ elis1985 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od elis1985.

Už si začni baliť 🙂

dudko71
autor
2. júl 2015

No dakujem za prispevky,žiarlivý asi som,prave toto som potreboval,aby som si uvedomil co ste mi popísali.
Z každého si zoberiem niečo k srdcu,ďakujem.
A mám 40 rokov,rozvod za sebou,keď exka mala 6 ročný vzťah,a ja som nič netušil,mozno tam to pramení.Ale moja priatelka je fantastická osoba,aj ked začiatky nášho vztahu boli všelijaké.Ale kde je všetko v poriadku?
Ešte raz vďaka,ono mi to otvorilo oči,a chcem sa zmeniť vtomto,lebo ju milujem a človek sa mení a vyvyja.

Díki

macka334
2. júl 2015

??????????????????? Čo riešiš vlastne? Usporiadať si bordel v hlave musíš sám, na to nie je správna odpoveď.

sense
2. júl 2015

@dudko71 pripominas mi mojho zu manzela , bol ako ty aj vekovo ked sme sa spoznali aj mal tendeciu robit to co ty, az ked som hodila spiatocku tak sa potom spamatal....nevravim ze skace 3metre do neba ked niekam idem ale zu nie je stihacka,...keby ostal aky je tak sa zu nie sme tak kde sme...

dudko71
autor
3. júl 2015

A inac,hoďte kameňom....
Všetko toto pramení asi z minulosti,ženy spýtam sa otazku,neodpovedajte ked nechcete ale-mali ste sex pod vplyvom alkoholu ci omamných látok aj keď ste ho nechceli?aj proti svojej vôli?
Ty to teda som zabil,to je téma?!?

bajana
3. júl 2015

@dudko71 nie...mám svoju vlastnú vôľu a nenechám sa len tak od niekoho nalievať...ak sa to aj stane, dotyčná v tom určite nie je nevinne, teda pokiaľ to nie je nejaká supernaivka

klara226
3. júl 2015

@dudko71 počúvaj, kúp si to flexi vodítko a maj ju na ňom. Ináč úprimne to čo je za štýl písania, normálne na niektoré vety rozosmiali. To myslíš toto všetko vážne? A k tomu mi prídeš dosť na ňu naviazaný. Až tak smiešne . Veď ju nechaj žiť. Trocha sa uvoľni ...

maria1989
3. júl 2015

@klara226 po dudkovej poslednej otázke mám pocit, že tu chcel zistiť niečo celkom iné..... ale keby nie, tak ja nezdieľam názor ostatných báb, že by niekto mal vysedávať s kamarátmi opačného pohlavia 5 hodín 😀

Strana
z2