icon

Na prvom rande som platila ja a nie muž

26. apr 2021

Ahojte na prve rande ma pozval muž a súhlasila som a keď sme boli na tom rande tak mi povedal aby som zaplatila aj za nho

nafka0483
27. apr 2021

@katkamatka7 Ake vyskusanie? "Vyskusat" reakciu, alebo to, co zene ide o peniaze mozes vtedy, ked ju na to vopred pripravis - ze sa napr. dohodnes este pred objednnaim, ze platime na polovicu? Alebo: zatiahnes kavu ty, prosim? Nemam pri sebe hotovost a kartu som si zabudol doma. Nieco na styl, kde to nie je drze nariadenie, ze zaplat aj za mna!
A ak narazas na to, ze zena pojde po peniazoch - ved prve rande nemus byt v 5* restauracii, moze vybrat uplne nieco financne nenarocne. Este aj studenti, ktori nemaju brigadu si vedia z vreckoveho co-to nasetrit aby dievca pozvali do kina, alebo mu kupili burger v mekaci. Takze ja si myslim, ze to tvoje "chcel si ta vyskusat" by vyzeralo uplne inak.

h2
27. apr 2021

@katkamatka7 Ale čo si Ty myslela tým, že pre toto ich nechápu? Mne je jasné, že muži a ženy sa navzájom nikdy na 100% nepochopia. Len ma zaujalo, že si napísala, že "preto" ich nechápu. Tak som chcela vedieť, prečo.

katkamatka7
27. apr 2021

@nafka0483 Veď ju pripravil,ten sa nedá po rozvode ošklbať. Pravdepodobne z jej strany absentovalo prosím a ďakujem a jeho reakcia je zrkadlo na jej správanie.

katkamatka7
27. apr 2021

@h2 Písala som to pár minút po polnoci. Veď iste vieš, že ráno sa na veci zase pozerá inak 🙂

nafka0483
27. apr 2021

@katkamatka7 Pripravil?? A ako vies ze z jej strany pravdepodobne absentovalo prosim a dakujem? Ano, pise len struce, lezie to z nej, ale kvoli tomu dedukujes taketo veci? Tvoje vyjadrenia su trosku zvlastne.

katkamatka7
27. apr 2021

@h2 Ak máš záujem to predebetovat, kľudne mi napíš súkromnú správu. Nejdem tu spamovať.

katkamatka7
27. apr 2021

@nafka0483 V Tvojom veku som uvažovala podobne 🙂 Dedukujem z celkového pohľadu, nie z nekompletného detailu.

nafka0483
27. apr 2021

@katkamatka7 V mojom veku? Kolko mam rokov a kolko mas ty?

katkamatka7
27. apr 2021

@nafka0483 Na koľko sa cítime 🙂

nafka0483
27. apr 2021

@katkamatka7 Co??? To co pises z argumenty, ze v mojom veku si uvazovala podobne ked netusis kolko mam rokov? Co ak sme rovesnicky?
Ty sa len bavis v diskusiach, ze schvalne pises rozne komentare od veci?

h2
27. apr 2021

@nafka0483 Tak jedine, že by si chcel vyskúšať, či je dostatočne submisívna na to, aby jej v budúcnosti mohol dať hocičo príkazom a ona poslušne a bez rečí urobí, čo jej nariadi.
Presne, ako píšeš, to, či žena ide po peniazoch, sa určite neskúša tak, ako to prebehlo v tomto prípade.

katkamatka7
27. apr 2021

@nafka0483 Prezradila si mi v jednej minulej diskusii. Chápem, že tak uvažuješ. Aj to, že s niečím nesúhlasíš.

h2
27. apr 2021

@katkamatka7 Nechcem o tom debatovať v súkromnej správe. 2x som sa pýtala, čo si tým myslela, ale odpoveď som nedostala. Nemyslím, že do súkromnej správy by si mi ju napísala.

fineta
27. apr 2021

@andreatytler tiež mi tu prídu niektoré momenty divné. Áno, aj toto s neospravedlnením, že automatika.. Len som chcela poukázať na to, že nie vždy sa môže aj za takýmto faux pas skrývať úplný idiot. 🤪🙂

katkamatka7
27. apr 2021

@h2 máš ju v celej diskusii. Keď nevidís, nechápeš, nerozumieš, nie je to môj problém

h2
27. apr 2021

@katkamatka7 OK, tak teda zostanem nechápavá. Škoda. Rada by som totiž rozumela, čo je na správaní toho chlapa v poriadku.

nafka0483
27. apr 2021

@katkamatka7 Ok, no pozeram, ze nie si zas o tolko starsia odomna, takze povedaz, ze si tak uvazovala v mojom veku je trosku scestne, ale uz registrujem tvoj nick aj z inych diskusii, kde boli tvoje odpovede tiez nazvime to zvlastne a trosku odveci, takze nema velmi zmysel dalej tu viest tieto zahadne debaty...

3petka
27. apr 2021

Tak pozri sa je to normálna vec že žena zaplatí aj za muža. ALE keďže ta pozval on na rande tak by som očakávala že to zacvaka on... trosku trápna situácia pre neho... nabudúce budeš vedieť a povieš že si zaplatíš za seba a on za seba... ale s ním už asi nechod na žiadne rande alebo chod a keď sa napapas tak tajne zduchni aby to zacvakal on a vymaž si ho s kontaktov ...

katkamatka7
27. apr 2021

@nafka0483 Áno, nevyzretosť považuje často normálne bežné veci za scestné. Lebo ide po vyšliapanej cestičke a neodváži sa z nej zísť a nájsť svoju. Ktorou nikto iný nešiel a ani nepôjde. Drží sa väčšiny a a väčšinu považuje za mieru úspešnosti. Nesúď iného, nešiel si v jeho topánkach.

h2
27. apr 2021

@katkamatka7 🤦🏻‍♀️

nafka0483
27. apr 2021

@katkamatka7 omg... narazala som na to, ze tu napises, ze "preto muzi nepochopia zeny", ale potom to trvdenie nijak nevies alebo nechces vysvetlit, tak napises, ze si to pisala vecer aze rano s an aveci pozeras inak ci co a potom ze odpoved je tu v celej diskusii.
V inej diskusii si na otazku, kde sa moze uplatnit clovek so zakladnym vzdelanim, napisala, ze na akejkolvek univerzite, kde pri zotierani tabule opravi do oci bijucu chybu. Opytala som sa ta aku chybu si opravila a ty si na to odpisala film dobry will hunting. Na moju odpoved, ze nerozumiem kde bola chyba, si napisala, ze taka scena bola vo filme.
V inej diskusii si na otazku ci sa ma autorka ucit britsku alebo americku anglicitnu aby sa dohovorila v co najviac krajinach odpisala, ze nech sa nauci sign language a dohovori sa vsade. Ked som ti odpisala, ze sign language ma kazda krajina resp. jazyk svoj, ze to nie je jeden univerzalny jazyk, tk si to otocila, ze si myslela rukami-nohami a ze ty to tak nazyvas, ze sign language.

Komentujes proste "zvlastne" veci a potom to obracias bud na srandu alebo nejake akoze vysoko intelektualne veci, ktore ini proste nepochopia, lebo su nevyzreti a ty si akoby nieco viac.

Uz aj tento moj komentar bol zbytocny, lebo ty dobre vies na co narazam, len sa tvaris takto a pokracujes v tom svojom, takze ok, nema velmi zmysel pokracovat v debate.

katkamatka7
27. apr 2021

@nafka0483 Ďakujem. Ja rozumiem, na čo narážaš. Ty nerozumieš, na čo narážam. Ale neodsudzujem Ťa za to. Chápem Ťa. Často si dávaš námahu rozpísať situáciu, zargumentovať situáciu, zdôvodniť. Naozaj, pokračuj v tom, robíš to správne. Ja to už nerobím. V tejto diskusii už nie je potrebné, odvrátila sa od hlavnej témy.

h2
27. apr 2021

@katkamatka7 Žena, Ty si neskutočná. 😂 Ty všetko a každého chápeš, si spôsobilá posúdiť, kto čo robí správne, či nesprávne, aj to, čo je, či nie je v ktorej diskusii potrebné napísať, a čo nie. Škoda, že nie sme všetky, ako Ty. Alebo, našťastie? 😂

katkamatka7
27. apr 2021

@h2 Našťastie 😀 Veď by to bola nuda, keby sme boli všetky rovnaké 😀 Podľa čoho by si to muži potom vyberali? Veď v takýchto diskusných fórach sa vždy ráta s tým, že bude za aj proti. Dala som si záväzok, používať slová podpory, porozumenia, chápania. Aj pre nepochopených, smutných, nešťastných.

mladena
27. apr 2021

No tak ak je toto pravdivý "problém", tak to bude najskôr tým, že v dnešnej dobe je podľa názoru mnohých mládencov zlatokopkou už aj baba, ktorá sa opováži pozrieť pokladníčke do otvorenej kasy 😀 Tak sa postupne prechádza do nového módu- všetko platí baba 😀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
katkamatka7
27. apr 2021

@elizabet173 Jasné, chápem.

vroni
27. apr 2021

Aký rozumný chlapec, vtisol dve rande do jedného, prvé bolo zároveň aj posledné. Ja by som sa asi len postavila a bez ďalších slov (a platenia) opustila reštauráciu. A chlapa ešte pred východom na veky vekov vypustila z hlavy.

zobaka
8. mar 2023

buď si sa mu nepáčila, alebo to bol totálny drzgros, hanba pre nho ak ťa pozval

madames
29. dec 2024

Tak druhé rande snáď už nebude...veď je jasné že ti to vadí,😉inak by si nepísala...