Nadávajú mi na rozvedeného priateľa
Ahojte začala som si znovu z rozvedenym a starším o 14 r. , Priateľ má 46 a ja 32 ...Ako náhle som oznámila Máme že chodím s niekým ,tak som znovu dostala pekný výplach..Citujem.. Prečo si stále hľadáš starých a rozvedených chlapov ktorý už prežili svoj život zo svojími manželkami? Čo ti taký môžu dať do života?Ani mladosť a pritom majú viacej deti ako ty, načo ti to je? Ešte ťa to nabucha a potom zistiš aká si bola sprostá,ale už bude neskoro...Podotýkam mám len syna čoskoro bude mať 15 a máme ho v striedavej...Syna mám
(z bielim🙂)A rovesníci o mňa nemajú záujem pretože som "Rómka,,a taktiež predošlý priatelia boli ,,Rómovia,,..Pochádzam z mesta kde býva len naša rodina ktorá je pracovitá, slušná atď..Len nikto nechápe že má žiadny rovesník nechce (áno iba na posteľ, pretože cigánku ešte nemál a to je sio..) Chodila som aj na rómske zábavy, zoznamky na FB atď ..A nepomohlo nič ,vždy sa mi ozývali iba chlapi zo sekáču ..Neviem či takých priťahujem ale asi nemám šťastie natrafiť na rovesníka
A nechces cestovat? Pracovat v zahranici? Zmenit vzduch? Mozno Ta tam.caka stastie.
Mam 5kamaratok s starsimi muzmi a klape im to dobre.
Ako si dopadla?

@janickacrazy asi tak nejak. ale ona o ňom písala len ako o priateľovi, zatiaľ som nikde nepostrehla, že by spomínala nejakú tú lásku alebo čosi také. no musím povedať, že jej mama má pravdu, ako isto by k nej pasoval viacej nejaký ten rovesník