Nadávali niekedy vaši partneri na vašich rodičov?
Včera sme mali s priateľom diskusiu a bavili sme sa o našich. No a trocha nepekne sa vyjadril o nich, že sú otravní, že sa nám do všetkého starajú a keď som povedala, že ma mrzí, že si ich neobľubil, jeho odpoveď bola, že ich by si obľúbil len nejaký podpapučník, že normálny chlap asi ťažko. Nič vulgárne na ich adresu nepovedal, ale chcela by som predsa len lepšie vzťahy v rodine, aj keď konflikty vyslovene medzi sebou nemajú. Neviem čo robiť, vaši partneri si už na vašich niekedy zanadávali? Tolerovali ste im to?
@anonym_autor a oni respektuju tvoj vyber partnera? Respektuju to, ze si dospela a zarabas sama na seba? Respektuju, ze mas pravo na vlastne rozhodnutia, vlastne chyby a na vlastny zivot podla svojich predstav? Takze u vas doma je najvyssi cas na vaznu debatu. U vas doma je cas na vaznu debatu o novych pravidlach pre ich DOSPELU a samostatnu dceru. Nie vazna debata s frajerom, ktory len povedal pravdu na priamo.
@anonym_756a80 "u vas doma je cas na vaznu debatu" - no, co ja viem, podla mna je cas na to, ze ak je autorka pracujuci a dospely clovek a rodicia ju nezivia a nestuduje, mala by sa normalne osamostatnit ako dospela osoba, a zit si svoj zivot a nestazovat sa na rodicov. Ved ma tu moznost, aj zajtra. Na bazosi najde inzerat na podnajom - mozu ist spolu s frajerom, alebo si pokojne najde zatial zdielane byvanie. Brani jej nieco? Nie. Pretoze je faktom, ze kym zije u rodicov, tak bohuzial, niektore veci u nich holt neprejdu akoze v ich domacnosti - a teraz uz bez ohladu na to, ci sa jej to paci alebo nie.
Kazda minca ma dve strany - koho a akeho "ineho" si k nej predstavovali, je tiez otazne. Moze to byt banalita a moze tam byt naozaj prekazka. Nevieme.
Priatel si tvojich rodicov neidealizuje a vie pomenovat aj ich zle stranky. To nie je nadavanie, ale zdravy odstup. Moja rada - odstahuj sa cim skor, lebo toto fakt nie je normalne, aby sa 23 rocna dospela zena musela rodicom spovedat ako 13 rocna pubertiacka.
Nie , nenadávame si na rodičov . On ma moju maminu úprimne rad a ja som jeho mamu zo svojho života úplne odstránila . Veľmi dobre vie prečo a aj podľa neho je to tak lepšie . Ale nemám potrebu na ňu nadávať a už vobec nie jemu . Predsa len je to jeho mama . My to mame medzi sebou vysvetlené a uzavreté
@anonym_ba5e31 nie, ale jediná dcéra
@anonym_autor Aj bratovi/bratom vyvolavali v 23 rokoch, ked boli vonku s frajerkami? Ci len teba beru ako nesvojpravnu len preto, ze si zena?
@anonym_da0334 rada by som, ale zatiaľ žijem u nich. Dúfam, že sa to čoskoro zmení síce, ale ešte musím u nich chvíľu vydržať.
@anonym_autor to, že bývaš u nich, neznamená, že ti nejak majú zasahovať do života, ak teda si spravíš aj doma nejake tie povinnosti ... ja som tiež byvala u nasich a taktiež som mala povinnosti domacnost, nakupy .. varenie, upratovanie... potom zabava.. ako to mama vraví, najprc práca, potom pláca

@anonym_autor Jedinacik, ze?
@anonym_ba5e31 nie, ale jediná dcéra