Nahlásila som švagrinú kvôli karanténe -teraz som čierna ovca rodiny.
zienky v stredu som nahlasila svagrinu ktora sa vratila z francuzska ..samozrejme karantena 0 bodov.ani sa nedala testovat nic..veselo si lajbzovala hore dole..po rodine ( nas nastastie nie)..tak som ju nahlasila..uz je rozhodnute ze musi zaplatit pokutu za nedodrzanie karanteny..teraz ma vsetci v rodine neznasaju..svokra mi nevie prist na meno..takze tak 🙂
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻A ja ti dakujem tiez! Dobre si spravila svagrina nesvagrina....ja by som nahlasila aj vlastneho tata keby sa sprava ako lajdak a ohrozuje zivoty vsetkych naokolo...nech sa spamata.!!!vdaka takym ako ona sa to siri tak ako sa to siri,za mna Ti kvitujem!❤️
@romantscha tu nejde o zlu krv...si zober keby to je tvoja svagrina a teraz nakazi teba/tvojho manzela/dieta...nedajboze sa dostanete do kritickeho stavu a v nemocnici bojujete o zivot! Este stale by si si nevycitala ze si ju nenahlasila lebo “urobis zlu krv”...???keb nahodou dakto zomrel??vycitky by si ziadne nemala??ja teda ano a pokojne by sa mi uz nespavalo s myslienkou ze som mohla spravit daco a nespravila....nema to so zakernostou nic spolocne
@gabrielkaa no neviem, veľa ľudí píše na fcb že dostali odporúčanie čakať ako sa ich stav bude vyvíjať.
Dobre si urobila. A keď bude svokra ležať pod prístrojmi už bude neskoro, aby obraňovala nezodpovednosť jej dcéry.
Ja stale nerozumiem co tu trepete o sebe a svojich detoch ak by mali tazky priebeh a bla bla...preboha sak som nepostrehla ze by nejake dieta malo neviem aky priebeh, ani neboli hospitalizovne , boli poslane domov do izolacie, ja mam tiez deti a teda absolutne sa nebojim 🙄... ohrozena skupina su stale stari a chori ludia...opatrenia su vyborne , lepsie ako v inych statoch... ja neviem kde vy pozerate informacie...taliansko, taliani to kaslali hned od zaciatku, su velmi familiarni, maju vela starsieho obyvatelstva, preto su tam kde momentalne su a ja verim, ze to zvladnu...a velmi im.to prajem...ale tu sa presne ukazuje nasa uzasna natura robit katasatroficke scenare...treba uvazovat triezvo, dodrziavat pravidla, ktore su zavedene a nemam pochyb o tom, ze to zvladneme a hlavne mysliet pozitivne ...lebo to co citam a vnimam tal sa mi rozum zastavuje
@pribinak možno áno, lebo testovať každého by bolo pridrahé, ale minimálne karanténa je pod hrozbou pokuty povinná. Asi až keď máš vážnejšie problémy tak prídu.... takze najazdených je rádovo desiatky až stovky viac si myslím .... tým že tento druh vírusu ľudia si silnou imunitou iba prenášajú a podaktorí majú len mierne príznaky, takze sa o nich nevie
nečítam komentáre, ale nerieš... urobila si správnu vec. Ja byť premiérom, tak nielenže dostanú pokutu, ale aj záznam do registra trestov za nedodržanie vládneho nariadenia..
@cichlida Haha... pan z Vysokej pri Morave sa nakazil od syna, ktory bol v Taliansku, pani z kosickej policie od syna, ktory pracuje v zahranici a prisiel domov na navstevu... takze mladym deckam nic nebolo a ich starsi rodicia boli ti, ktori mali horsi priebeh. Takze asi tak, mile zodpovedne deti (aj ked urcite ich nenakazili schvalne, ale nie je "priklad" autorkinej rodiny presne ten isty scenar?)
Čína mala okamžite uzavrieť hranice, aby sa z krajiny nedostal ani potkan...
Tlieskam!!! Spravila si veľmi dobre, máš palec hore, či už kašle, nekašle...ide o zodpovednosť voči ostatným, karanténu si mala ,nasadiť' sama a dodržiavať ju 😡🤬
@tslobik na cripku.chripka ma umrtnost,1;0,korona okolo 4
Spravila si dobre.... Vobec si nemas co vyčítať
dobre si spravila... to sú niektoré také pi.e.... len cestujú, užívajú si a potom ohrozujú rodinu okolie, egoizmus... že sa nehanbí!!!
vymyslený príbeh 😀 ako by prišli na to, že práve ona nahlásila švagrinú? to sa pochválila na facebooku či?
@romantscha a kedy teba a tvoje deti nakazila bazohladna svagrinka.....co by si robila??? Len aby zla krv nebola (zbohom zdravy rozum).
@cichlida no moja zlata asi si n čítala najnovšie tvoj príspevok v duchu tých čo písali pred týždňom že šak to je len chrípka.nechapem ako sa niekto nebojí.toto je totálne sebecke.tvoje d čaká ťa nepotrebujú????de máš istotu že tvoje d cko bude ok..ty si veštica???kokos ale ako sa hovorí blázni sa raduju
dobre si urobila chranis svoje zdravie a aj ostatnych členov rodiny, časom to pochopia ak maju štipku rozumu.
Dobre si spravila. Svokra nech si trhne nohou a pomoze jej s pokutou 😀 ja by som jej dala rovno basu za ohrozovanie
Padol tu jeden skvelý nápad. Kazdy,kto nedodržuje príkazy by ani pokutu nemusel dostať. Stačí nech odpracuje pár hodín na oddelení s COVID. Aj v skafandri by chodil a 14.dnova karanténe by mu prišla ako dovolenka na Mallorke😉
@ktochytavzite na chrípku zomrie ročne 250-500 tis. ľudí na svete.
@cichlida nikdy nevieš ako hocijaká choroba, baktéria, či vírus na koho ako zareaguje. Každý máme inú imunitu, spôsob života, gény. Môže sa stať, že z nepredvídateľných okolností sa dieťaťu tak príťaží a skomplikuje zdravotný stav. Nikdy nehovor nikdy. A radšej budem dieťa chrániť a dodržiavať nariadenia ako ho mám zbytočne vystaviť nebezpečenstvu. Určite v tomto nebudem lakxne a ľahostajne pristupovať, že však píšu a hovoria, že im nič nehrozí.
Osobne si myslím, že si urobila VYBORNE..ja by som tiež spravila...a taktiež ďakujem za seba, moje deti.....keby sa správala zodpovedne, nedostane pokutu....takže si za to môže sama
A neskusila si jej najskor pohrozit? Ze ked nezostane v karantene nahlasis ju?
Daju jej pokutu aj ked ma negativne vysledky???? To sa mi nejak nevidi, no ale ako varovny prst fajn. Ludia si stale neuvedomuju, ze nahlasit sa nie je hanba a clovek sa na nich nebude pozerat cez prsty, ba prave naopak, ludia si vazi, ze nas chrania a su proste zodpovedni
my sme malé mesto a v tescu chodia ľudia ešte aj s plastovými rukavicami na rukách. Na tvárach šatky, vreckovky, čo kto doma má,....O rabovaní potravín,...kravina,..ľudia si robia zásoby z dôvodu, aby nechodili často do obchodov,..u nás chodí len manžel, vraví všetko v tichu, kultivovane,..ako som povedala, sme malé mesto a je tu Billa, Coop, Jednota, Tesco, Lidl, Kaufland, malých obchodov na ,,mrde,,...nekúpil cestovinu v jednom, kúpil ju v druhom. Mesto prázdne, autá sa dajú na rukách spočítať.A to že starý ľudia mávajú ručičkami, že čo,..a najviac ohrozená skupina,viď.ako tá stará pani poslala do karentény personál.Opatrenia mali byť hned také, že bez rúška, alebo pokrývky akejkoľvek už nemali ľudí ani na ulicu púšťať. A tých mrtvych čo má Taliansko, ...keď slovensko bude červenou zónou ako má Taliansko, len potom to bude katastrofa. A nie preto že sme zaujímavou krajinou pre turistov, ako sú iné štáty, ale vlastnou sprostosťou a ignoranciou a nadmernou nadutosťou ako to len slováci vedia. Asi až potom to dôjde každému, ked bude bez práce, bez peňazí, budú uzavreté mestá, dediny,....A zbaviť sa toho. Len potom to bude ,,zábava,,. Zbaviť sa toho treba v zárodku a nie to šíriť!!!!! a podceňovať,...

Ja mám trošku iný problém. Sused je v karanténe. Druhý deň. V ten deň. Jeho žena a syn odišli. A dnes žena prišla do bytu pre niečo. Pokiaľ viem nemala by ani na minútu byt s ním predsa či? A odišla. Ako mala som nervy a sa smiala ešte...