Nahlásila som švagrinú kvôli karanténe -teraz som čierna ovca rodiny.
zienky v stredu som nahlasila svagrinu ktora sa vratila z francuzska ..samozrejme karantena 0 bodov.ani sa nedala testovat nic..veselo si lajbzovala hore dole..po rodine ( nas nastastie nie)..tak som ju nahlasila..uz je rozhodnute ze musi zaplatit pokutu za nedodrzanie karanteny..teraz ma vsetci v rodine neznasaju..svokra mi nevie prist na meno..takze tak 🙂
Ty si riadny bontaz, ja by som ta vyselektovala z rodiny nadobro.. ak sa vratila minulu nedelu, nepodlieha ani jednej z povinnych karanten, teda ziadnu pokutu platit nebude, a karanténa jej aj tak nikto dodatecnenariadi... takze si nikomu nepomohla ale aspon vedia pred kým zavriet dvere aj mimo karanteny
Klobuk dolu. A viem ako sa citis. Moj svokor soferuje pod vplyvom alkoholu. Je to rodina bez moralnych hodnot, aj bez mojich nazorov maju o mne svoju mienku. Velakrat som uvazovala co s tym, lebo ja zit s vedomim, ze moze niekoho zabit, zijem dost tazko. Dokazy nemam, musela by som nanho poslat policiu vyslovene v danom momente. Myslim, ze by ma v tej chvili zabili, bud svokor, alebo manzel, lebo iny clen rodiny, ze co som to za krysu, ze vlastneho udam. Je to neprijemna situacia, v ktorej si sa ocitla, bohvie kolko z nas, aj co davaju palce hore, by tak v skutocnosti zareagovala.
Veď si to mohla aj anonymne urobit. Mala by si pokoj.
@cichlida napísala si toto, citujem " Ja stale nerozumiem co tu trepete o sebe a svojich detoch ak by mali tazky priebeh a bla bla...preboha sak som nepostrehla ze by nejake dieta malo neviem aky priebeh, ani neboli hospitalizovne , boli poslane domov do izolacie, ja mam tiez deti a teda absolutne sa nebojim..." Takže moja reakcia bola v súvislosti s tým, čo si napísala o deťoch.
Zodpovedný občan a dobre si urobila ...neboj sa keď nakazil niekoho komu bude visieť život na vlásku čierna ovca bude ona nie ty
Ako vedela svokra, ze si to bola ty? Si sa priznala, ci urady to povedali svagrinej?
Baby, bavi vas to pisat si tu na 8 stranach? Predpokladam, ze dalsi vymysleny pribeh, kedze autorka ani obraz ani zvuk.
Veď karanténa platí po príchode v sobotu 7.00 (kto prišiel 6:55 na územie SR - myslím, že je to na jeho svedomí????). Tiež som mala z uvedených prípadných ľudí strach, pracujem na mieste, kde za premelie veľa ľudí...
Urobila si dobre, chvalim ta!!!..Baby, tie co tu pisete, ze karantena plati odvtedy a vtedy. Predtym vsak bola odporucana,ale kdeze, debilni Slovaci kaslu na to. Odporucanie nestaci, lebo to asi pres randu kralikov sa deje.....nakoniec skoncime zavreti doma NARIADENE na 2-3 mesiace.Potom to uz budu dodrziavat vsetci...
@cichilda...ty si precitaj , co si napisala...myslsim, ze ziadny normalny rodic nemoze povedat, ze sa neboji o svoje deti
nenahlásiš a náhodou sa niečo prejaví a bude problém, podľa mňa to veľa ľudí stále podceňuje, nie je to dobré brať to len tak na ľahké váhu, ja kvitujem, čo si urobila, postavila by som sa k tomu rovnako!
Palec hore! Dobre si urobila. Ďakujeme
@gelifil tak som asi nenormalna a nebojim sa v suvislosti s virusom 😉 to uz ked prezeniem by som sa skor bala, ze sa mi z nich po dvoch a viac tyzdnoch rozleti hlava😃 ale to zvladneme. A suvislosti s virusom sa obavam jedine o starsiu choru populaciu, cize u mna o babicku, prip .rodicov ( ale ti su pomerne mladi a nikdy chori) ale taktiez o vsetkych ostatnych dochodcov, preto dodrzujem nariadenia a nebonzujem niekoho, kto prisiel pred tyzdnom a pol domov a nie z rizikovej krajiny🤦♀️🤦♀️ po piatku 13 tom samozrejme respektujem, vtedy by to bolo na mieste😉
@pribinak nemusi mat ziadne priznaky a moze byt prenasac ako pacient 0
Prosím vás kde nahlásiť pub ktorý má stále otvorené?
Nie rizikove krajiny boli tieto Čínska ľudova republika, Kórejska republika, Iránska islamska republika a Talianska republika. Ak sa vratili odtial bola povinna 14 dnova karantena....Od 13.3 je zavedena z kazdej inej krajiny..takze si spocitam 2 a 2 a vyde mi z toho vualaaa zena vracajuca sa cca 8.3( z francuzska - nono nie rizikova krajina) ma ostat podla ODPORUCANI v karantene( ked to nedodrziava- jej blbost ) ale nahlasovanie jej, ked je v podstate nic nemozu je blbost na druhu ☺ ....uz to pisem ako pre........tak podla mna z tohto vychadza cista zakernost a nie pomoc spolocnosti 😉 uz sa mi tu nechce prepisovat sty raz to iste, takze uzivajte si rodinky a ja nachystam kvety co zajtra na dvore posadim, dufam ze to neomrzne 😉
Mozno mudra pani svokra pochopi, ked zacne aj ona pokasliavať, ze pokutu dostala kvoli tej strasnej nezodpovednosti. Dakujem, ze si ju nahlasila.
Nehnevaj sa na mňa, ale to ti nebolo trápne bonznut vlastnu rodinu....a teraz sa čudujes ze sa rodina hnevá???? Najprv si si mala overit fakty, kedy sa vrátila a či má byť v povinnej karantene a dohovorit jej. V zahraničí to berú oveľa ľahkovážnejsie ako tu....tak jej to mozno stačilo vysvetliť. Boze ľudia neblaznite !!!!@@
Dobre ste urobili a nemajte prosim ziadne vycitky svedomia.Keby bol kazdy zodpovedny tak by situacia vyzeralala inac....
nemaj vobec vycitky, mozno si zachranila nejaku babku , alebo dedka....to co si urobila je zodpovednost
rodine si povedala 🙂)) no tak to byva
Je jedno odkedy karanténa platí, po návrate mala byť švagriná byť sama dobrovoľne doma v karanténe, aby potencionálne neroznášala chorobu, veď človek je infekčný už pred prvými príznakmi. Keď je nezodpovedná a nedisciplinovaná, nech sa nesťažuje, po 2 týždňoch mohla labzovať koľko chce. Máme v rodine človeka, ktorý sa sám a dobrovoľne ostal v karanténe týždeň predtým než ju akokoľvek nariadili.
Keď nedaj Bože to má v sebe a obdarovala svokru tak potom som zvedavá či jej poďakuje 😏😏😏😏
Tak tak urobila si dobre treba chrániť seba a svoje rodiny, ked poniektorý to majú vyslovené na háku...
Teraz sa podla ukaze ta prava sudrznost co sa tyka rodin. Ako stale tomu ludia nechapu, ze j eto vec co niekto neprenesie vedome a naschval, no da sa tomu branit tym, ze sa clovek izoluje. Hadam to vsetko uz nejak prehrmi
dobre Ste urobili, kvoli takym ako ona sa to siri, a este sa bude hrat na urazenu..
ziadne vycitky...treba takychto nahlasovat! to su ludia bez chrbtovej kosti, egoisti, zaujima ich len vlastny prospech, nezalezi im na tych ktori su stari, nemaju imunitu, lahko sa nakazia..je mi z nich zle..

@dadulkaf a ja kde pisem ze aby sa nedodrziavali pravidla? 😂ja mam ruska aj rukavice, deti zavrete doma ..ved o tom to je ale vy tu hysacite ako tu pomaly vsetci budeme za mesiac v masovych hroboch ...predpokladam ze to bude trvat dlhsie a tiez ze ekonomika, kym sa pozviecha bude to trvat...a prepacte moji rodicia ked sa vratili( podotykam z nie krizovej krajiny) pred skoro troma tyzdnami a wtf? Mali trcat v karantene ? To sme mali trcat a predvidat este hadam 3 mesiace dozadu ked sa clovek vratil sedet na zadkoch ci ako? Tak su dane pravidla, su dane k nejakym datumom tak to dodrzujem a neriesim co bolo nebolo pred mesiacom🙄 moj muz pracuje v zahranici dost dobre si neviem predstavit ako by chodil tam a naspat ak mal napr podla jeho zodpovednosti dodrziavat karantenu ked mu to nik nekazal..od piatku je to povinne tak sa nevratil ostal tam, moze pracovat tu by sme s nim boli zavreti tak sme to vyriesili takto