icon

Nahlásila som švagrinú kvôli karanténe -teraz som čierna ovca rodiny.

16. mar 2020

zienky v stredu som nahlasila svagrinu ktora sa vratila z francuzska ..samozrejme karantena 0 bodov.ani sa nedala testovat nic..veselo si lajbzovala hore dole..po rodine ( nas nastastie nie)..tak som ju nahlasila..uz je rozhodnute ze musi zaplatit pokutu za nedodrzanie karanteny..teraz ma vsetci v rodine neznasaju..svokra mi nevie prist na meno..takze tak 🙂

Strana
z9
childuska
28. mar 2020

Mala si sa zasmiať. Schuti.

orinkaa
5. okt 2020

J. Jh g.

sasa1983
5. okt 2020

Panebože, mať takú švagrinú. ..musí sa ona z Teba tešiť. Žalobaba, ako v materskej škôlke.

sidicek
8. feb 2021

@pribinak si robíš srandu, ved ľudia sa dávajú testovať, lebo si chcú spraviť party a nie, ze príde zo zahraničia a kasle.

pribinak
8. feb 2021

@sidicek téma rok stará, nechce sa mi citat o com to je

mandarinka555
8. feb 2021

A odkiaľ vedia, že si to bola ty ? To si im sama zavesila na nos ? Veď si mohla očakávať, že teraz budeš za tú zlú .

ankare
8. feb 2021

Dobre si urobila. Nabudúce to urob anonymne.

sidicek
8. feb 2021

@pribinak jej sorry to som si nevšimla, tak to mnohé vysvetľuje 🙂)

alvaluka
8. feb 2021

Ja si myslim, ze si urobila dobre, mozes dat ukazat aj svokre kolko ludi suhlasi.
Vsetkym nam to uz lezie na nervy, to ja chapem, ale ona tiez by mala mat rozum. Ludia uz kaslu na vsetko, rusko pod nosom, odstup nula bodov, dezinfekcia pred vstupom do obchodu nula bodov.
Niektore nariadenia su take ake su, ale uz je toho privela.

lubicab393
8. feb 2021

to ako vazne??? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ co si cakala??? Ze ta pochvalia??? dpc, ze nahlasila svagrinu... mna jebne 😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Strana
z9