icon

Nahnevaná sama na seba

10. aug 2021

Zienky (mam pred 40 preto taketo oslovenie), som maximalne nahnevana sama na seba, smutna,…
Zoznamila som sa davno cez net s 1 chlapom, pisali sme si len tak striedmo, nic speci.
Stretnutie nebolo, akosi sme asi ani jeden velmi nechceli.
Po nejakom case sme sa uplne nahodne stretli - spoznali sme sa ale kazdy sme boli so svojou rodinou a tak sme neriesili. Ja som si myslela ze on ma neregistoval.
Hned mi vtedy napisal a ostali sme potom v kontakte cez spravy. Aj sme si volavali a riesili sme kadeco.
Obaja sme rozvedeni, on je pracovne dost - velmi vytazeny, ale jasne, ze ked clovek chce, cas si najde (myslim si ze toto bol aj dovod rozpadu jeho manzelstva)
Dost velakrat navrhoo stretko ale mne to vacwinou casovo nevyhovovalo a v tom case som sa stretavaka s niekym inym (co som vedeka ze nema perspektivu) a teda som nechcela riesit aj dalsie stretka …
K veci - potom sme sa parkrat stretli, na kave, pri sporte atd
Ono sa toto cele asi dva mesiace tahalo.
Ten chkap vyzera moc dobre a bolo pre mna nepochopitelne ze je sam. Stale som davala najavo ze nenam zaujem o vztah na 1 noc alebo daco v tom zmysle a on nemal nikdy ziadne narazky - aj preto sa mi pacil.
Potom sme sa 1x stretli u neho a doslo k intimnemu zblizeniu - on bol hotovy asi za minutku a asi sa aj blbo citil.
Obden som sa mu ozvala ja (ano je to nevhodne, viem ☹) s tym ze idem na bicykel ze ci sa prida.
V ten vecer doslo opat k “tomu”. Bolo to fajn, mala som pocit, ze sme sa oddali jeden druhemu a aj po tom celom to nebolo strohe ale prijemne lenosenie.
Priznal sa ze minuke to bolo take rychle preto ze to dlho nemal (co aj logicky vychadza. Ako dlho? To netusim 🙂)

A teraz k veci … odvtedy sa mi neozval. Presli dva dni. Som nestastna. Pripadam si ako lahka handra ktoru namotaval a ajked videl ze taka nie som tak to zneuzil.
Ja vyzeram celkom attaktivne (on mi velakrat hovorio ako sa na mna muzi pozerali) a muzi sa za mnou dost otacaju. Ja vsak vobec nie som ten typ ktory to potrebuje. Je mi to skor neprijemne. Pridem si skor ako seda myska (bez make upu, bez podpatkov) a vyzeran tym padom mladsie takze obcas sa na nna usmievaju aj 25 rocni 😁🤦‍♀️

Baby, viem, ze nesmiem sa ozvat. Viem to.
Ale ja mam chut mu nieco napisat. Nechcem vsak vyznit zufalo alebo ako strela. On je trn typ ze na svoj klud a rezin (pes, fitko, cez obed slofika, praca, deti). A mozno ma pocit ze nu to nejaka zena narusi. Ale napriek tomu sa ozval mohol.
Co mu napisat? Myskela som ze nieco v style ze ma mrzi ze sne sa pravdepodobne nespravne pochopili - ze ja som o nejake potesenie na jednu noc nemala zaujem …
Len teda vyznieva mi to zufalo.
Ale potrebujem to v sebe nejak uzatvorit.
Myslik ze aj keby on potteboval cas na rozmyslanie tak 2 dni su dost a keby mu na mne troooosku zalezalo tak by napisal aspon 1 vetu 😫

sashabb
10. aug 2021

Kludne by som počkala týždeň dva (ak sa medzitým neozve) a potom mu napísala či by šiel na bicykel alebo korčule (čokolvek). Ak sa vyhovorí, tak máš jasnú odpoveď.

autor
10. aug 2021

@h2 asi si dam tyzden … ajked tym ze som doma s detmi tak sa neviem hlavou odmotat od myslienok a vkuse kukam na mobil 😡 vadim si sama sebe!
Napisala by si nieco stylom ze - ocividne sa nestretli nase ocakavania alebo len zavollala na sport ?
Ako nechcem vyzerat zufalo ake tiez nechcem aby si nyslela ze je to pre mna v pohode takto

althejka
10. aug 2021

hocico napises, bude to zniet zufalo. mas uz dost rokov na to,aby si tieto nutkania mala pod kontrolou, pretoze ak napise, nemusi to byt vobec prijemne. a bude ta to stvat este viac. pripadne nenapaise zas a tvoje trapenie seba samej bude pokracovat.

h2
10. aug 2021

Sex by som nespomenula ani slovíčkom, ani očakávania, ani nič podobné. Buď by som napísala, že idem športovať, či sa nechce pridať, alebo by som sa len opýtala, ako sa má.

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
10. aug 2021

lenze ak ho znova zavolas na bicykel, tak to moze byt pre neho iba prijemna chvilka, mozno potom sex. ale z toho nezistis, ci ma skutocne zaujem alebo si chce iba prijemne vyplnit cas. ak by mal zaujem o teba, nechcel by o teba prist. a tak by sa o teba snazil a nechcel by, aby si si nasla niekoho ineho. preto by som pockala a vobec by som sa neozyvala. lebo namiesto vzajomneho spoznavania sa sa z vasich stretnuti stanu stretka sexualne.
on si teraz o tebe nemoze nic mysliet a cokolvek si mysli, ci dobre alebo zle, je len jeho dojem. ale jeho pohlad na teba bude mat skutocnu vahu az vtedy, ked spozna, kto si naozaj.

autor
10. aug 2021

@tomyhardy ahoj
Tu takkto posobit mozem
Ale v realite som skromna a dost obycajna a tak sa aj chovam
Teraz tu, ano anonymne aj napisem, ze v sexe son dobra. Pravdupovediac, s nickom by som o sebe nanapisala ani to a ani to ze sa chlapi po mne obzeraju
Viac menej ni ludia hovoria ze som skromna a aj taka som

Vies - ked s niekym ides sportovat tak nie je vhodne zacat hovprit ze mne nejde o sex, chcem vztah
Nebavili sme sa o tom …

autor
10. aug 2021

@janetinka27 toto si velmi pekne vysvetlila …

h2
10. aug 2021

@tomyhardy Je dobré poznať aj mužský pohľad na situáciu, lebo teda na mňa autorka pôsobí práveže ako dosť neistá. Už len kvôli tomu, čo rieši.

autor
10. aug 2021

@h2 oki 🙂
Skusim pockat, cas ma mozno vylieci a mozno - ako pisali ine zeny - ja napisem a on ma zrusi a trapenie sa este len zacne

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
h2
10. aug 2021

Vo chvíli, keď sa mu Ty ozveš a on Ťa zruší, sa Tvoje trápenie nemá začať, ale práveže skončiť. Budeš vedieť, na čom si a môžeš ísť ďalej.

autor
10. aug 2021

@tomyhardy mam 36, on ma po 40
Tak ja si nyslim ze clovek vie odhadnut ci bol sex dobry alebo nie a ci ste ako tela zosuladeni alebo nie
Aj to ci sa clovek bozkava len tak z nutnosti alebo ci je tam nejaka pasia … aj dotyky
Teda ja som citila aj predtym u partnera ked bol sex len taky ze “povnnost” alebo ked tam boli uz aj city … resp ze neslo len o potrebu urobit si to

Ale je mozne ze moje pocity nie su spravne

adka176
Autor odpoveď zmazal
tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
autor
10. aug 2021

@tomyhardy ano teoria je taka a viem to … len ma to trapi a nechapem co mu dal 1razovy sex 😳

mabenn
10. aug 2021

Mas 40 ale riesis akoby si mala 15...ved sa mu ozvi, chlapi riesia ovela menej blbosti ako zeny...ak to ma byt sklamanie, bude, aspon si si uzila

autor
10. aug 2021

@adka176 jeho opustila manzelka - takze asi sa jej malo venoval - netusim
Ale to ze by v kute cakal ci sa mu ozvem to si nemyslim
On je ten typ chkapa ze kam vojde tam si moze vybrat ktoru chce
Preto som na zaciatku nemala moc naladu s nim riesit, lebo mi prisiel az moc atraktivny na ro aby mal o mna zaujem

autor
10. aug 2021

@mabenn no ved to ale … ale v 15 sa chlapi ku mne spravali inak, teraz hy som ocakavala nejaku zodpovednost od 40-nika a nic

mabenn
10. aug 2021

Otvoreny rozhovor o ocakavaniach prebehol? Necitala som komentare predosle

mabenn
10. aug 2021

A este by ma zaujimalo preco sa tak davas dole ...to nie je dobry postoj na rovnocenny vztah...neviem ako to ne z jeho strany, ale z tvojej dost blbe ze on je atraktivny a ty sa necitis...

althejka
10. aug 2021

lenze on nemusi mat voci tebe ziadnu zodpovednost. nemate vztah. nemate nic,iba ste spolu spali.ale to nie je predsa zmluva,. pokial ste si nepovedali dopredu ako to bude, alebo aspon po prvom pechtle mechtle. chlapik sa dva dni neozve, lebo nemusi a vidis, ty v depke. tazko uz teraz po nom vyzadovat nejake tzv. zodpovednosti, co je vlastne aj asi od veci pomenovanie. zla som, viem. ale hlavu hore, venuj sa deckam a klidek. mozno ma iba zapalk spojiviek a nevidi na mobil

autor
10. aug 2021

@althejka baby a vy ked s niekym zacinate randit tak hned hovorite co kto chce a ocakava?
Lebo to treba aj nechat volne plynut
To ze som nechcela len sex sa dalo pochopit z mojgo spravania sa atd … tak som mala pocit aj ja z neho

autor
10. aug 2021

@mabenn on atraktivny je
Tvari sa a prezentuje ze o tom nevie 🙂
Ja vlastne robim to iste
Ja ake nie som zatazena na vyzor a svaly, proste ma zaujal tym aky je skromny a obycajny
Myslim ze kby chcel iba sex nasiel by si inu - bez deti, problemov (niejtore moje pozna lebo som tu spominaka) a nie mna 🙂
Zas atraktivnych zien je velmi vela a mnohe urcite viac ako ja

prunee
10. aug 2021

No vies, v tvojom veku sa uz predpoklada, ze vies co robis, cize aj ten sex bol zrejme s tvojim plnym vedomim a mohla si vediet, ze to moze skoncit rozne, kedze ako si pisala, nejak viac povahovo sa nepoznate. Bolo to naivne, teraz sa urazas, hnevas, ale je to tvoja chyba, nie chlapova. Zober si ponaucenie, hlavu hore a s usmevom dalej. 😉

nic0le
10. aug 2021

Inak ako píše h2... po jeho "zrušení" by malo pomaly prejsť aj Tvoje trápenie.
Na druhej strane, ja som napr. typ čo chce mať vo veci jasno, a veci si na rovinu vydiskutovať. T.j radšej vedieť pravdu nech je akákoľvek, ako živiť falošné nádeje, alebo nevedieť nič, a len sa domnievať, domýšľať si, čo asi ten druhý chce..... čakať dni za dňami, nádejať sa, potom trápiť, rozmýšľať celé dni. S pravdou sa vie človek pohnúť ďalej, a netrápiť sa zbytočne dlhodobo. Možno na chvíľu to zamrzí, ale ideš ďalej.

autor
10. aug 2021

@nic0le ja som tiez taka ze cchem vediet na com som a nerada mam hry a schovacky a take tie - ze kto z koho …
Predtym co som sa stretavala tak to bolo presne o tom a nebavilo ma to …
Tento mi pripadal vyspeky, vysporiadany, taky ukludneny, az moc posobil kludne.
Ma pracu, ktora si vyzaduje asi velku zodpovednost a zanietenost a myslela som ze si vybera s kym si nieco zacne aj kvoli casovej vytazenosti ( ze teda nebude zasvacovat cas niekoho skym to nemysli anilen vazne)

jankulka01
10. aug 2021

Neskutocne to cele prezivas. A predpokladas, ze ked nad niecim nejako uvazujes ty, chlap to pochopi. Lebo predsa si to davala najavo..a tiez si predsa mala z neho tie iste pocity takze to tak musi byt. Chlapi v strednom veku su uz ini ako dvadsiatnici. Ma za sebou chlapce co to odzite, svoj sposob fungovania, rytmus..a jasne, preco by sa branil nejakej babe s ktorou je mu fajn. Dokonca si vyskusal aj ci si uzija a tadaa, vyslo. A hned dvakrat. Ani sa extra nemusel snazit. A vobec ta nemusel chciet zranit alebo nieco, proste zobral ked prislo. Ty tu teraz donekonecna analyzujes, sama seba deptas ze si s nim mala sex, to k nicomu nevedie. Mala, trochu si si uzila aj ty a postav sa k tomu rozumom. Keby chlapec naozaj v tebe videl potencial na vztah a vztah by hladal (co z toho co pises vobec nie je zrejme, mozno len chcel prijemneho obcasneho partaka), tak uz sa snazi a prejavuje. Je zbytocne sa utesovat predstavou ako sa teraz radi s kamaratom, ktory mu dava rady ako ta ma natahovat a neozyvat sa ti, tomu asi neverime. Takze proste prevrat list, povedz si hold s tymto to nevyslo, bude iny a kasli na to rovnako ako on. A najma pisat mu vety ako ´ocividne sme kazdy hladali nieco ine’ je ako z mladickych cias, kedy sme prave cakali opacnu reakciu typu ´cosi, tak som to vobec nevnimal’, to je proste cele odveci. Ked sa chces vykecat, napis kamoske, ale nie chlapovi, lebo je to taka jemna vydieracka a to teda chlapi fakt nemaju radi. Zamestnaj mysel niecim inym, spravte si s deckami nejaky pekny program, kup si kabelku a povedz si aj tak som super a skus sa netrapit. Tak ako dotycny

0kristina0
10. aug 2021

Autorka, netyrala by som sa cakanim. Ja by som na tvojom mieste ho zavolala na kavu a na tej kave by som si to s nim vydiskutovala. Kedze ste uz mali 2 x sex opytala by som sa ho co ocakva od vazho vztahu ak sa to vztahom da nazvat. Nie ste ziadny starci ale uz mate svoj vek, nejake skusenosti a myslim, ze obaja potrebujete mat nejake to zazemie. Uz davno nie si pubiska, ktora netrpezlivo hypnotizuje mobil kedy ti napise. Ja na tom nevidim nic zle otvorene sa o tom pobavit, aspon zistis ako to citi on a nebudes predlzovat svoju agoniu.

dankanka
10. aug 2021

Mna by tymto spravanim uz davno nahneval. Necha Ta ozyvat sa prvu ako daky macho, ktoreho treba dobyjat. Maj svoju cenu aj hrdost. Toto jeho ozyvanie/neozyvanie sa, sa len tak nezmeni a tym by ma neustale zranoval a zneistoval, bral mi energiu a radost zo zivota. Maj sa rada. Ja by som tiez poskedny raz a narovinu ziadala vysvetlenie a potom to utala. Kvoli sebe. Kvoli detom.