Nahnevaná sama na seba
Zienky (mam pred 40 preto taketo oslovenie), som maximalne nahnevana sama na seba, smutna,…
Zoznamila som sa davno cez net s 1 chlapom, pisali sme si len tak striedmo, nic speci.
Stretnutie nebolo, akosi sme asi ani jeden velmi nechceli.
Po nejakom case sme sa uplne nahodne stretli - spoznali sme sa ale kazdy sme boli so svojou rodinou a tak sme neriesili. Ja som si myslela ze on ma neregistoval.
Hned mi vtedy napisal a ostali sme potom v kontakte cez spravy. Aj sme si volavali a riesili sme kadeco.
Obaja sme rozvedeni, on je pracovne dost - velmi vytazeny, ale jasne, ze ked clovek chce, cas si najde (myslim si ze toto bol aj dovod rozpadu jeho manzelstva)
Dost velakrat navrhoo stretko ale mne to vacwinou casovo nevyhovovalo a v tom case som sa stretavaka s niekym inym (co som vedeka ze nema perspektivu) a teda som nechcela riesit aj dalsie stretka …
K veci - potom sme sa parkrat stretli, na kave, pri sporte atd
Ono sa toto cele asi dva mesiace tahalo.
Ten chkap vyzera moc dobre a bolo pre mna nepochopitelne ze je sam. Stale som davala najavo ze nenam zaujem o vztah na 1 noc alebo daco v tom zmysle a on nemal nikdy ziadne narazky - aj preto sa mi pacil.
Potom sme sa 1x stretli u neho a doslo k intimnemu zblizeniu - on bol hotovy asi za minutku a asi sa aj blbo citil.
Obden som sa mu ozvala ja (ano je to nevhodne, viem ☹) s tym ze idem na bicykel ze ci sa prida.
V ten vecer doslo opat k “tomu”. Bolo to fajn, mala som pocit, ze sme sa oddali jeden druhemu a aj po tom celom to nebolo strohe ale prijemne lenosenie.
Priznal sa ze minuke to bolo take rychle preto ze to dlho nemal (co aj logicky vychadza. Ako dlho? To netusim 🙂)
A teraz k veci … odvtedy sa mi neozval. Presli dva dni. Som nestastna. Pripadam si ako lahka handra ktoru namotaval a ajked videl ze taka nie som tak to zneuzil.
Ja vyzeram celkom attaktivne (on mi velakrat hovorio ako sa na mna muzi pozerali) a muzi sa za mnou dost otacaju. Ja vsak vobec nie som ten typ ktory to potrebuje. Je mi to skor neprijemne. Pridem si skor ako seda myska (bez make upu, bez podpatkov) a vyzeran tym padom mladsie takze obcas sa na nna usmievaju aj 25 rocni 😁🤦♀️
Baby, viem, ze nesmiem sa ozvat. Viem to.
Ale ja mam chut mu nieco napisat. Nechcem vsak vyznit zufalo alebo ako strela. On je trn typ ze na svoj klud a rezin (pes, fitko, cez obed slofika, praca, deti). A mozno ma pocit ze nu to nejaka zena narusi. Ale napriek tomu sa ozval mohol.
Co mu napisat? Myskela som ze nieco v style ze ma mrzi ze sne sa pravdepodobne nespravne pochopili - ze ja som o nejake potesenie na jednu noc nemala zaujem …
Len teda vyznieva mi to zufalo.
Ale potrebujem to v sebe nejak uzatvorit.
Myslik ze aj keby on potteboval cas na rozmyslanie tak 2 dni su dost a keby mu na mne troooosku zalezalo tak by napisal aspon 1 vetu 😫
@lelinka611 ano su tieto 2 moznosti … ale mohol teda aspon nejak napisat ze uz ta nechcem vidiet
Lucil sa stylom -piseme si volame si (aj toto je take ze akoze coo?)
Neviem, snažím sa spomenúť, ale úplne konkrétny človek mi nenapadá. Ale robia to! Určite som už aj počula, ako jeden chlap radí druhému, aby babe, s ktorou sa vyspal, nevolal hneď, lebo ju tým vyplaší. Jasné, že my, ženy, to berieme ináč a chceli by sme zaľúbené správy čo najskôr, ale chlapi to asi berú ináč. Čo už s nimi?!
@h2 jasne ze nie hned pisat … ale dva dni su dost vela ☹
Predtym ked sme sa stretli mi pisal ze mu bolo fajn a ze veri ze to zopakujeme
No a tomuto este predchadzalo to ze ma volal na opekacku aj s detmi kde bol s kamosmi a detmi … mali sme tam ist ale na poslednu chcilu sa to zrusilo kvoli chorobe. Tak mi to pripadalo tak ze kedze ma vola medzi znamych aj s detmi tak asi ma nepovadzuje za daku lahku ancu ☹((
Určite sa mu neozyvaj prvá. Ak bude mať záujem, ozve sa. Možno sa ozaj venuje deťom, možno nechce pôsobiť zúfalo, uvidíš. Chlapi majú na všetko čas. Ženy analyzujú každú blbosť. Dala by som mu ešte týždeň. Dovtedy aj ty vychladnes. Okrem toho sex, ktorý trvá minútu, no teda neviem, či by som o takého chlapa mala záujem. To, že to dlho nemal, to je dosť slabá výhovorka.
Chlap od Teba dostal to, čo chcel, a vykašľal sa na Teba. Nie si prvá a isto nie ani posledná. Keby chcel, ozve sa. Neozýva sa, preto treba ísť ďalej a v budúcnosti byť opatrná, nedať sa tak lacno...
@janickacrazy tak nevravim ze sex bol mega super ale bol prijemny, a najma po sexe to bolo prijemne. Ja som citliva dusa a je pre mna dolezite aj to co sa deje po tom. A to mi pripadalo take ze nie chladne ale skor citove. Mozno som fakt toalne naivna a hlupa ale nemyslim si. Ja osobne keby mi islo len o sex tak sa potom nemojkam s chlapom. Mozno to muzi maju fakt uplne inak …
Možno si mu nesadla v sexe... Keby bol tebou ohureny určite by sa už ozval. To ze mu napíšeš a budeš ho dobíjať ešte viac, jeho záujem veru nezmeníš. Bud ta úplne odrbal a fakt ta chcel dostať len do postele alebo je to totálne nesebavedomy trulo. Ja osobne by som sa mu určite prvá neozvala!!!
isla si dost do rizika. teraz by som na tvojom mieste asi vydrzala, ci sa ozve. neviem, ako stihol komunikovat predtym s tebou, ci hned odpisoval, ci ste mali nejaky "ritual", napriklad ste si pisali hned dobre ranko alebo ste si pisali az po praci alebo neskoro vecer atd. za ten cas si mozno uz odpozorovala nejaky jeho rezim.
keby si ho spoznavala dlhsie, spoznala by si jeho bezny zivot, zavazky, zvyky, osobnost, tak by to bolo ine. takto ti zostavaju iba uvahy. uz nic nenarobis, stalo sa. neozyvala by som sa, aj ked ti s nim bolo fajn.
mozno nie je pripraveny na vztah, nie je pripraveny na novy vazny zavazok. uz predtym bol velmi vytazeny a mozno mu dobre padlo vo volnom case travit chvile s prijemnou zenou. ale uz je to tazsie, ak vas zacinajuci nezavazny vztah takto pokrocil, mozno citi vacsi zavazok, vacsiu zataz. daj mu cas, sama uvidis, ako sa to vyvinie, ci je schopny dat vo svojom zivote priestor novej zene.
Priamo sa opytaj. Zeti s nim bolo a je fajn a preco sa neozyva. Nech povie priamo, si velka, chces a znesies radsej rychlu pravdu ako pomale bachorky.
Bud ma inu/ine, alebo si mu v niecom nesadla, alebo vztah nechce/nema cas a mal iba chut na sex, alebo je ignorant a to sa nerobi nechat zenu cakat.
@pragmaticka je mozne ze v sexe som mu nesadla to je jasne … ajked v sexe som bola celkom dobra, resp povedala by som ze ja som zvyknuta na lepsie vykony muzov 🙂
@janetinka27 ano teoreticky toto viem ale stale to mam v hlave …
Najma ta predatava ze co si on mne vlastne myslel - ze ci som zena na 1 noc 😡
A daksia vec ja nechapem co to muzom da, vyspat sa s niekym 1x a dakej neriesit…
vydrz este tyzden,ak sa neozve nepis ani,kebyze ta chce ozve sa,mozno teraz je zaneprazdneny a neozve sa ale daka by sim mu sancu tyzden a potom zabudla.Ved ked si kocka tak si najdes aj v 40 niekoho
nepisala by som, viem ze to je pre teba tazke, ale vydrz to, najdi si nieco, co ti zamestna mysel aby si na to prestala mysliet a uvidis, ked sa do tyzdna neozve aspon vies, ze nema zmysel sa nad nim trapit, ze to je uplne pase
Dievcata ano ano ano
Viem to ze mam cakat a zamestnat si hlavu
Ale je to tazke ☹
Jasne ze ak sa neozve tak nema vyznam sa nad nim anilen trapit len je to pre mna sok
Ano najst si niekoho nie je narocnr ale mne sa NiK nepaci nik ma neocari a nemam na nikoho chut - toto sa mi stalo po dlhom case ze sa mi niekto zapacil a dokonca aj ja jemu
Co to mužom da? Dvíha im to ego. K sexu väčšinou nepotrebujú city. Preto viac záleží na žene ako dovolí aby sa s nou narabalo. Ty sama si si stanovila svoju cenu...pomerne nízko...žiaľ, i keď sa to ťažko číta, je možné že si preňho len ďalšia "trofej".
verim ti, tiez som si to zazila a neraz, ale to prejde, vyznie to ako klise, ale je fakt, ze cas pomoze 😉
mozno robime zbytocne zavery a ozve sa vecer alebo zajtra, tozvie, netreba hned hadzat flintu do zita, ale ani stavat vzdusne zamky, ber to tak ako to pride 🙂
Mozne je vsetko, nevidis mu do hlavy. Ale nemyslim si, ze seriozny vztah dvoch ludi po styridsiatke musi nutne vyzerat ako seriozny vztah dvoch dvadsiatnikov. Tiez by som sa pri tolkych povinnostiach a zavazkoch neobtazovala kazdodennym volanim a stretavanim, pretoze v tom veku mas uz proste aj ine priority a tie si vyzaduju cas. Takze 2 dni mi vobec nepridu vela, vyckaj. Ked sa ozve, dobre. Ked sa neozve, tiez bude vsjo jasno. Po styridsiatke uz by mala mat zena vacsi nadhlad, neuhanat, nechat plynut, ked jej vyvoj nevyhovuje, odstrihnut sa.
pred sexom si nemala problem ho zavolat len tak na bike alebo na kavu a teraz mas s tym problem. No ja fakt nechapem ved ked ste predtym travili cas sportom tak preco ho teraz nezavolas. cakacky kto napise prvy maju aky význam prosim vas. A je jedno ci mam 20 alebo 40. To ze ho zavolas na bike alebo na kavu neznamena ze chces sex. Proste sa s nim chces iba porozpravat a travit s nim cas. Ak on nechce tak ti jasne povie ze nejde
@erika_230 ano to je pravda
Ale ozvat na sport sa moze aj on, ci? 🙂
Pockam par dni - uvidim ako sa to vo mne ukludni - pokusim sa tomu nechat fakt cas a budem mat nutkanue tak ho zavolam
Na sport - ale myslim ze zavolat by ma mal on ☹
@h2 ano. Ved to. Ze mne nerobi oroblem ozvat sa. Ale teraz by to bolo uz MOC - too much.
Ze opat ho volam ja a najma po tom co som po prvom sexe napisala prva ja …
skus neuvazovat nad tym, ako teraz na neho posobis. on po tebe vysiel ako si napisala. on mozno ani sam nevie, co teraz chce a aky je stav. ved to sa neda ani v tejto faze hned priamo povedat. niektore vztahy vznikaju pozvolna a potrebuju cas. aj city sa musia vyvijat. neda sa povedat, ze od vcera sme frajeri 🙂
len aby to nebolo cakanie na Godota 🙂 Ja mam asi povahu ze ak nieco chcem tak idem za tym. Ak s nim chces vztah tak sa s nim treba o tom normalne porozpravat. AK on vztah nechce a ty zase nechces iba sex tak ho posli kade lahsie. Teraz budes cakat tyzden ci sa on ozve. By ma za ten tyzden piclo
@janetinka27 to hej … ako pacila som sa mu
Mozno ma vnima akp party zenu (mal take narazky) - ja taka nie som. Mozno to mozno hento … je to vlastbe jedno.
Lebo keby chcel tak sa ozve
Tak si povedz, že tomu dáš ešte, povedzme, 2 dni a potom sa mu ozveš. Stanov si nejaký termín, potom na to možno nebudeš toľko myslieť. Možno sa dovtedy ozve. Keď nie, ozvi sa nezáväzne a uvidíš.
keď budeš za chlapom doliezať, budeš sa potom cítiť ešte horšie - ver mi..
proste sa zmier s tým, že ste si nesadli, nech je už dôvod akýkoľvek.. pohni sa ďalej a nabudúce si rozmysli, s kým sa takto zblížiš...
z vlastnej skúsenosti - chlap, ktorý má záujem, ťa na pochybách nenechá.. 😉 pochopila som to, až keď som začala randiť s tým mojím...
@erika_230 ano aj ja som taka
Ale nechcem mu napisat ze ja chcem vztah - lebo to ci chcem vztah to sa nusi vyvijat same ../ prist by to malo same
Ale ide o to ze po sexe sa mi nestalo ze by sa mi muz neozval - viackrat som zacala vzth sexom. Resp asi jzdy noj vztah tak zacak ze sex dost skoro - prosre asi tych chlapov
Sexualne pritahujem a stve ze tento sa odmlcak

@h2 prosim ta a ty poznas chlapov co taktizuju takto? Resp potvrdil ti to daky chlap? Lebo ano pocuvam bezne teraz taketo story … ale ved nejde o to ze by vyznieval zufalo ked by sa ozval, skor slusne a