icon

Nahnevaná sama na seba

10. aug 2021

Zienky (mam pred 40 preto taketo oslovenie), som maximalne nahnevana sama na seba, smutna,…
Zoznamila som sa davno cez net s 1 chlapom, pisali sme si len tak striedmo, nic speci.
Stretnutie nebolo, akosi sme asi ani jeden velmi nechceli.
Po nejakom case sme sa uplne nahodne stretli - spoznali sme sa ale kazdy sme boli so svojou rodinou a tak sme neriesili. Ja som si myslela ze on ma neregistoval.
Hned mi vtedy napisal a ostali sme potom v kontakte cez spravy. Aj sme si volavali a riesili sme kadeco.
Obaja sme rozvedeni, on je pracovne dost - velmi vytazeny, ale jasne, ze ked clovek chce, cas si najde (myslim si ze toto bol aj dovod rozpadu jeho manzelstva)
Dost velakrat navrhoo stretko ale mne to vacwinou casovo nevyhovovalo a v tom case som sa stretavaka s niekym inym (co som vedeka ze nema perspektivu) a teda som nechcela riesit aj dalsie stretka …
K veci - potom sme sa parkrat stretli, na kave, pri sporte atd
Ono sa toto cele asi dva mesiace tahalo.
Ten chkap vyzera moc dobre a bolo pre mna nepochopitelne ze je sam. Stale som davala najavo ze nenam zaujem o vztah na 1 noc alebo daco v tom zmysle a on nemal nikdy ziadne narazky - aj preto sa mi pacil.
Potom sme sa 1x stretli u neho a doslo k intimnemu zblizeniu - on bol hotovy asi za minutku a asi sa aj blbo citil.
Obden som sa mu ozvala ja (ano je to nevhodne, viem ☹) s tym ze idem na bicykel ze ci sa prida.
V ten vecer doslo opat k “tomu”. Bolo to fajn, mala som pocit, ze sme sa oddali jeden druhemu a aj po tom celom to nebolo strohe ale prijemne lenosenie.
Priznal sa ze minuke to bolo take rychle preto ze to dlho nemal (co aj logicky vychadza. Ako dlho? To netusim 🙂)

A teraz k veci … odvtedy sa mi neozval. Presli dva dni. Som nestastna. Pripadam si ako lahka handra ktoru namotaval a ajked videl ze taka nie som tak to zneuzil.
Ja vyzeram celkom attaktivne (on mi velakrat hovorio ako sa na mna muzi pozerali) a muzi sa za mnou dost otacaju. Ja vsak vobec nie som ten typ ktory to potrebuje. Je mi to skor neprijemne. Pridem si skor ako seda myska (bez make upu, bez podpatkov) a vyzeran tym padom mladsie takze obcas sa na nna usmievaju aj 25 rocni 😁🤦‍♀️

Baby, viem, ze nesmiem sa ozvat. Viem to.
Ale ja mam chut mu nieco napisat. Nechcem vsak vyznit zufalo alebo ako strela. On je trn typ ze na svoj klud a rezin (pes, fitko, cez obed slofika, praca, deti). A mozno ma pocit ze nu to nejaka zena narusi. Ale napriek tomu sa ozval mohol.
Co mu napisat? Myskela som ze nieco v style ze ma mrzi ze sne sa pravdepodobne nespravne pochopili - ze ja som o nejake potesenie na jednu noc nemala zaujem …
Len teda vyznieva mi to zufalo.
Ale potrebujem to v sebe nejak uzatvorit.
Myslik ze aj keby on potteboval cas na rozmyslanie tak 2 dni su dost a keby mu na mne troooosku zalezalo tak by napisal aspon 1 vetu 😫

lavienocka
10. aug 2021

Podľa mňa je to aj tvoja chyba, lebo muž zájde len tak ďaleko ako mu žena dovoli ty ako žena by si mala mat svoju hrdosť a odvahu kontrolovať to keďže muzi sú v tom slabsi. Takto o teba nebude javit záujem a ani sa dobre nespoznáte keď idete hneď do postele. My s manželom sme dokonca pocakali až do svadby a čakali sme az 2,5 roka. Bolo to veľmi ťažké ale vôbec to neľutujeme, vedeli sme prečo sme spolu a prečo sa berieme. 😉♥️

sonkaxxx
10. aug 2021

Ahoj ja som mala tiez takyto romanik na vyske. S dotycnym sme sa stretavali obcas na chodbe obcas v skole alebo na nejakej chodbovici. Vymenili sme si cisla chodili sme do kina na rande a tak uz sme boli celi bez seba a sex bol skvely teda podla mna sa aj jemu pacil. Po tom sa tiez neozyval nakoniec mi napisal ze sa vztah neciti a take hluposti ktore sa tazko spracovavaju. Vysrala som sa nanho zvysoka moja 'pomsta' bola taka ze som nad vecou vzdy som sa naho usmiala, pozdravila a balila ho ale nikdy som mu uz nedala. Siel po mne strasne dlho na nejakej akcii chodil za mnou ako psik, si myslel ze zasunie 😂 Moja rada znie neozyvaj sa nebud ta co ho bombarduje spravami. Podla mna kazdej zene sa nieco take stane ktora chce viac ale nejako to nevyslo a bol sex. Bol uz sex no co tak si si uzila prvykrat ani nie tak raz plnohodnotne, nemas si cosi vycitat. Moja rada znie neozyvaj sa. Keby chcel napise ci nepojdete na kavu alebo nieco take. Ak sa do tyzdna neozve nema zaujem

strudlikmalicky
10. aug 2021

Prosím len žiadne písanie a obhajovanie sa, že ty nie si ľahká žena, to je mega trapas hodný 15 ročnej panny. Maj nejakú hrdosť a vykašli sa na to. Hoci si nechcela hneď skákať do postele, ale urobila si to, takže neviem prečo si prekvapená z výsledku. Inak chlapi v 40. už očakávajú, že ženy berú sex ako normálnu vec a nie, že niekomu darujú svoj venček. Takže nepíš a kašli na to, veď nejde o zločin, len ste si spolu zaš.kali🤷

autor
10. aug 2021

@joannita ano viem to … skusim to vydrzat musim musim musim

autor
10. aug 2021

@fleur1111 ano jasne ze pravdu mi pisat nenide
Mozno je debilko a sam ani nevie co chce
Chce mozno svoju slobodu a vela casu na svoje aktivity
Nasla som si ako mi taz pisal ze mu chyba spriaznena dusa 🙈

h2
10. aug 2021

Našla si si, ako Ti raz písal... ? Snáď netráviš večer tým, že si spätne čítaš celú vašu komunikáciu?! Prosím Ťa, fakt to tak neprežívaj! Tuším od kedy ste sa druhýkrát spolu vyspali, nerobíš nič iné, len sa ním zaoberáš a čakáš, kým zavolá. Odlož telefón, alebo ho rovno vypni a skús ho úplne pustiť z hlavy.

autor
10. aug 2021

@h2 zo zvedavosti som si citala jednu pasaz 🙂 kde mi hento pisal
Mas pravdu mala by som ho totalne vypustit z hlavu ved on ma v tej svoje nema

h2
10. aug 2021

Nečítaj to, len sa zbytočne trápiš. A keby sa Ti zajtra ozval, tak ja by som na Tvojom mieste odpísala až po minimálne 3 hodinách. Nech sa chlapec tiež trochu podusí vo vlastnej šťave.

autor
10. aug 2021

@h2 urcite ze hej … ak by sa ozval … ale myslim ze sa neozve uz

h2
10. aug 2021

Ja si zase myslím, že sa ešte ozve. A myslím, že sa ozve zajtra.

fleur1111
10. aug 2021

Tak je možné, že význam spriaznenej duše chápe inak ako ty 🙈 alebo to boli len reči. A súhlasím s tým, čo tu písala @h2 ak by sa ozval, riadne ho podus.

autor
10. aug 2021

@h2 si zlata a pises mi zo srdca … ajked mozno neposobim ze si to iste myslim ale je dobre ked mi toeto rady davaju cudzie zeny … a vkastne ja by som radila toto iste
Ja si myslim ze sa neozve … tri dni presli uz aj zabudol

autor
10. aug 2021

@fleur1111 ano aj to je mozne :.. sak asi nechcel nanpisat ze mu chyba “dusa na 1 noc” 😁

fleur1111
10. aug 2021

Tak dôležité je, aby si bola nad vecou. Aby ti to znovu neublížilo, keby sa ozval a znovu by si neodolala 🙂

autor
10. aug 2021

@fleur1111 no skor to vidim tak ze sa neozve … a ano asi by som si uzivala to “dusenie” ak by sa ozval ale som pripravena ze e e

78787878
11. aug 2021

Mas dost rokov a skusenosti... nestalo sa Ti nikdy, ze si stretla alebo stretavala navonok uzasneho muza, ale ked si sa s nim intimne zblizila, nelietala si uz v oblakoch? Jednoducho to nebolo ono a clovek nehlada dovody, je to len pocit. Bohuzial, toto nebude muz na vztah.

ghostsgirl
11. aug 2021

Ahoj, tak ako baby radia urcite mu nepis a uz vobec nie tie zufalosti co ti napadli... Chapem, ze je to pre teba tazke, ked si mala nejake ocakavania, ale skus byt trosku zahadna aspon teraz. Ved on musi byt aky namysleny teraz...prvy krat zlyhal a aj tak si mu pisala ...no to musi mat ego v oblakoch...podla mna by sa ti po tom prvom raze urcite ozval uz len z toho dovodu, aby ti ukazal, ze to vie aj lepsie, no ale nemusel, lebo si mu nedala prilezitost...fakt vydrz aspon teraz. Ak nebude mat zaujem a neozve sa, mas ponaucenie, lebo fakt si sa dala lacno...a hlavne to je take klise, ze nie si taka na jednu noc...ved to mu hovori urcite kazda, len potom tie skutky ukazu ci si fakt zasadova alebo len kecas ako ostatne a nakoniec mu aj tak das bez toho aby sa nejak vyrazne snazil ...drz si svoju hrdost aspon teraz. Drzim palce, nech to dobre dopadne ;)

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
riderka1
11. aug 2021

"možno je debilko.. " ženská, ty ma fakt bavíš, za teba už píše len tvoje zranené ego.. 😏
nevieš sa vysporiadať s neúspechom, vzhľadom na svoj pokročilý vek by si sa to už mohla naučiť a nebazírovať na tom, aká si krásna, úžasná a dobrá v posteli.. pre niekoho možno si a pre niekoho evidentne nie si, presne o tom je život, treba vyberať obozretne a nie tu rumázgať, prečo sa ti viac neozval... seba analyzuj hlavne, nie jeho....

pbra40
11. aug 2021

Vsetky mudre, same reci o velkom alebo nizkom sebavedomi.... lebo ziadna z nas nikdy nebola zalubena a nikdy neurobila ziadnu hlupost. Autorka, tebe drzim palce a vobec sa netrap za tie reci tu. Zial, niekedy to nevyjde. Niekedy su chlapi proste necitatelni, alebo vedia pekne balamutit. To len tu niektore si myslia, ze kazdeho vedia odhalit a im sa to nikdy nemoze stat

autor
11. aug 2021

@pbra40 ja som si tiez myslela ze som tohto odhadla … a zrejme nie …
Moje ego - tak verin ze kazdej zene dviha sebavedomie zaujem nuzov a naopak odmietnutie je neprijemne … tu nejde o to ci mam vysoke ego akebo som namyslena ci zakomplexovana

Keby mam z neho dojem ze mu ide len o 1 tak o neho anilen nezakopnem. On vedel co hladam resp vedel ze nehladam avanturu
Vidika som na fotkach jeho ex manzelku a bola to uplne obycajna kocka - v zmysle ziadna umela babija

fleur1111
11. aug 2021

Tiež si myslím, že nejde až tak o to, či si ty namyslena a podobne veci, ale skôr o tvoj postoj k celej situacii. Veľa záleží od toho, ako to vnímaš ty, pretože keď ta trápi ako sa zachoval, ide o tvoje vnimanie a je už len na tebe ako k tomu budeš naďalej pristupovať. Chlapi vedia nabulikat rôzne veci, bohužiaľ to je realita. Ale už len kvôli tomu, že si sa mu ozvala po prvom raze, by som to už nechala tak a tiež aj z dôvodov, ktoré som ti písala vyššie. Musis sa cez to preniesť, verím tomu, že máš okolo seba ľudí, ktorí stoja za to, aby si s nimi trávila čas. Ak sa ozve - ok, ale drž sa pri zemi.

vilma7
11. aug 2021

Nečítala som celú diskusiu, ale môj názor je, že zrejme nemá záujem o vzťah, keďže časovo naň nie je pripravený a hlavne ak mu kvôli tomu času stroskotalo aj manželstvo. Možno má záujem len o občasné stretnutie s cieľom športu, poprípade sexu, ale nič záväzné. Tak ty si uprac v hlave, čo vlastne chceš ty a si to vydiskutujte ako dvaja dospelí ľudia.

ummimaryam
11. aug 2021

Ahoj. Pusti to z hlavy. On nie je skutocny chlap Ked ta takto odignoruje a necha cakat po intimnych chvilach. To je big red flag! Pusti to z hlavy a nabuduce ked stretnes muza o ktoreho mas zaujem, nespi s nim pokial ta nepoziada o ruku ☺️ aspon budes vidiet o co mu ide

pallacinka29
11. aug 2021

“cez obed slofika”???? to bude nejaky do seba zahladeny… naco tak tlacis na pilu??? stretavas sa s inym, s kym to nema perspektivu… by som mohla takych kaslat…

autor
11. aug 2021

@fleur1111 ja to vnimam ZLE … stalo sa mi uz aj take ze chlap - ktory mi sam povedal ze sa mu velmi pacil sam vylozil karty na stol s tym ze chce len nieco nezavazne a teda ze nechce sex ajked po nom tuzi aby na neranil … tento sa nakoniec do mna buchol. Ale to je uz ina story. Vtedy som ale aspon vedela ze o co ide.
Tu som mala pocit ze chalan je citlivy, skor taky ten ne-balic. Ale myslim ze zeny balia skor jeho.
Nerozumiem ale preco si na sex nezohnal nejaku babu, ktora aspon byva dalej od neho ale preco ja 😣
Chapem ze jemu nejde o zavazny vztah (ten sa aj tak musi vyvijat postupne) a chaoem aj to ak by ma chcel na sex ale nechapem jedno a to preco sa neozval (nejde moj mozog prijt to ze mu to akoze stacilo 1x)
Ano som mozno naivna blba a riesim ale mozog mi to neberr

A dakujem za vsetky komentare a povzbudzujuce slova

autor
11. aug 2021

@pallacinka29 ano ze zvykne cez obed spat alebo aspon lezat 🙈🙈 akoze ja by som si s nim nevedela predatavut vztah ako taky ale to ze sa viac neozval to moj mozog nebere …

janickacrazy
11. aug 2021

Čo na tom nechápeš? Proste ťa chcel dostať do postele, podarilo sa mu to dosť rýchlo a tak stratil záujem. Už nie si preňho nedostupná a zaujímavá. Stáva sa, kašli naňho, príde iný.

autor
11. aug 2021

@vilma7 ano. S tym nanzelstvom - to je moj dohad ze toto mohol byt dovod. Lebo zena ked opusti chlpa musi tam byt nrjaky dovod nie je to len tak ze zalubila sa do kamosa 🙂
Jsne ak by mu aj slo len o nezavazny vztah ale take dlhe neozvanie sa po tom co s niekym stravis pol dna a celu noc je na mna moc hnusne

autor
11. aug 2021

@janickacrazy chapem. Len ja nevidim v tom logiku ze dostat zenu do postele na 1x … sak aky to ma vyznam?
To teraz bude riesit dalsie a dalsie any mal kazde 2-3 mesiace sex ?
Nepoznam muzov vo by takto fungovali a preto mi to hlava nebere … skor co mam kamosov tak su tak pohodlni ze ked si najdu milenku tak neriesia ine …