icon

Nahnevaná sama na seba

10. aug 2021

Zienky (mam pred 40 preto taketo oslovenie), som maximalne nahnevana sama na seba, smutna,…
Zoznamila som sa davno cez net s 1 chlapom, pisali sme si len tak striedmo, nic speci.
Stretnutie nebolo, akosi sme asi ani jeden velmi nechceli.
Po nejakom case sme sa uplne nahodne stretli - spoznali sme sa ale kazdy sme boli so svojou rodinou a tak sme neriesili. Ja som si myslela ze on ma neregistoval.
Hned mi vtedy napisal a ostali sme potom v kontakte cez spravy. Aj sme si volavali a riesili sme kadeco.
Obaja sme rozvedeni, on je pracovne dost - velmi vytazeny, ale jasne, ze ked clovek chce, cas si najde (myslim si ze toto bol aj dovod rozpadu jeho manzelstva)
Dost velakrat navrhoo stretko ale mne to vacwinou casovo nevyhovovalo a v tom case som sa stretavaka s niekym inym (co som vedeka ze nema perspektivu) a teda som nechcela riesit aj dalsie stretka …
K veci - potom sme sa parkrat stretli, na kave, pri sporte atd
Ono sa toto cele asi dva mesiace tahalo.
Ten chkap vyzera moc dobre a bolo pre mna nepochopitelne ze je sam. Stale som davala najavo ze nenam zaujem o vztah na 1 noc alebo daco v tom zmysle a on nemal nikdy ziadne narazky - aj preto sa mi pacil.
Potom sme sa 1x stretli u neho a doslo k intimnemu zblizeniu - on bol hotovy asi za minutku a asi sa aj blbo citil.
Obden som sa mu ozvala ja (ano je to nevhodne, viem ☹) s tym ze idem na bicykel ze ci sa prida.
V ten vecer doslo opat k “tomu”. Bolo to fajn, mala som pocit, ze sme sa oddali jeden druhemu a aj po tom celom to nebolo strohe ale prijemne lenosenie.
Priznal sa ze minuke to bolo take rychle preto ze to dlho nemal (co aj logicky vychadza. Ako dlho? To netusim 🙂)

A teraz k veci … odvtedy sa mi neozval. Presli dva dni. Som nestastna. Pripadam si ako lahka handra ktoru namotaval a ajked videl ze taka nie som tak to zneuzil.
Ja vyzeram celkom attaktivne (on mi velakrat hovorio ako sa na mna muzi pozerali) a muzi sa za mnou dost otacaju. Ja vsak vobec nie som ten typ ktory to potrebuje. Je mi to skor neprijemne. Pridem si skor ako seda myska (bez make upu, bez podpatkov) a vyzeran tym padom mladsie takze obcas sa na nna usmievaju aj 25 rocni 😁🤦‍♀️

Baby, viem, ze nesmiem sa ozvat. Viem to.
Ale ja mam chut mu nieco napisat. Nechcem vsak vyznit zufalo alebo ako strela. On je trn typ ze na svoj klud a rezin (pes, fitko, cez obed slofika, praca, deti). A mozno ma pocit ze nu to nejaka zena narusi. Ale napriek tomu sa ozval mohol.
Co mu napisat? Myskela som ze nieco v style ze ma mrzi ze sne sa pravdepodobne nespravne pochopili - ze ja som o nejake potesenie na jednu noc nemala zaujem …
Len teda vyznieva mi to zufalo.
Ale potrebujem to v sebe nejak uzatvorit.
Myslik ze aj keby on potteboval cas na rozmyslanie tak 2 dni su dost a keby mu na mne troooosku zalezalo tak by napisal aspon 1 vetu 😫

eeffka
11. aug 2021

Na to ze mas 36 a deti sa spravas ako 16ka. Po mesiaci mu das na 1. Aj 2. rande 🤣🤣🤣 🤷‍♀️🤦‍♀️ sak toto som nedala ani v 18ke pod parou. A ze co sa neozyva?
Naozaj nevidis ako vyznievas? Ja taka nie som, ja sa s tebou nevyspim, ne ne ne nedbam 🤦‍♀️

Este na dovysvetlenie, ke mi to jedno, spi s kym chces kedy chces, ale necakaj ze si takto najdes vaznu znamost

autor
11. aug 2021

@eeffka no pardon. Nie som nejaka naivka. Nevideli sme sa prvy ani druhykrat. Sme obaja zaneprazdneni a ja nepotrebujem hovorit muzovi “ze nedam ti” - myslim ze to vidi z mojho chovania sa. Vobec nereaguhem na ziadne dvojzmysly a vzdy si drzim odstup. Napriek tomu si nyslim ze mat sex na 3-4 stretbuti v mojom veku nie je tabu a nic zle. Keby sa o nic nepokusil asi by som rozmyslala ze je divny

dkethe
11. aug 2021

Ak by o teba stal, den po sexe ta bombarduje spravami aka si uzasna skvela a chce byt s tebou kazdu minutu dna. Deti nedeti 🤣
Si myslim
Kasli nato. Si prilis stara nato aby si sa doprosovala chlapovi. Mas uz svoju cenu.
A bacha, on sa urcite ozve. Ked bude chciet sex. Tak mu na to neskoc!
Keby si ho chcela ako frienda s benefitmi tak nic z toho co pisem neplati, ale to asi nechces

ankare
11. aug 2021

Ja by som mu napísala. 😊 Tak nenápadne. 😊 V zmysle : ahoj, aký si mal dnes deň? A ak by fakt komunikácia viazla, resp. by neodpísal, bolo by to jasne. Držím palce!

h2
11. aug 2021

Vôbec nič si nerob z niektorých blbých rečí tu. Ja teda nechápem, či oni zle čítajú, alebo ja? Veď si písala, že si už dlho píšete a posledné 2 mesiace ste sa stretávali na káve, či pri športe. Tak ja neviem, koľko mienia iné rozvedené ženy s deťmi odkladať intímne zblíženie s partnerom, ale 2 mesiace + písanie predtým je podľa mňa viac než v pohode.

janickacrazy
11. aug 2021

No tak mužskú logiku my ženy ťažko chápeme niekedy. Proste niektorí chlapi sú takí lovci, že ich skôr baví to lovenie a keď ulovia, stratia záujem. Možno je taký. Mám takého bývalého spolužiaka, starý mládenec a vždy nejakú ulovi na sex, má veľa peňazí, ale normálny vzťah nechce, deti nechce. Má po 40.

autor
11. aug 2021

@h2 ved to
No a kedze sme sa videli uplne nahodou prvykrat vonku a vtedy sa mi zapacil a ja zrejme aj ja jemu kedze sa ki ozyval mala spm pocit ze neriesi daksich 20 zien
Resp sam mi hovoril ze nema casovy priestor a ze vsetok cas venuje robote a detom … no nemala som dojem ze riesi ine zeny …
Ale jasne ze jedine co mi ostava je sa nad to cele nejakym sposobom povzniest

mladena
11. aug 2021

Ahoj aj keď to bude ťažké myslím, že jediné čo ti pomôže je uvoľniť sa, venovať sa niečomu inému, zabudnúť na to a hlavne nehypnotizovať telefón...- a on sa ozve 🙂 tak to chodí 🙂 Mám pocit, že si príliš pripúšťaš, že jeho ochladnutie mohol spôsobiť ten sex a tak máš potrebu sa mu za to akoby obhájiť, že ty nie si ľahká a vôbec si to tak nemala v pláne.... ale kebyže mu to fakt napíšeš ako si tu pôvodne uvádzala je možné, že on nad tým vôbec neuvažuje a možno by len pozeral čo to za bláboly splietaš a vôbec nechápal 🙂 🙂 on má možno hlavu momentálne úplne inde a niečo pre neho podstatné rieši a ty sa zatiaľ utápaš v citoch ako magor 🙂

marfikchov
11. aug 2021

Bože zena, si v mojom veku, niečo podobné som citila, keď som bola prvýkrát zaľúbená a aj po prvom sexe. Po manzelstve, rozvode vy som ilúzie o chlapoch ozaj nemala. Pretiahol ťa a nemá potrebu ťa viac kontaktovať. Čo na Tom nechápeš?!? Tvoje city, pocity a myšlienky sú mu u prdele. On má prázdne oriešky, má ďalší zárez. Nestrapňuj sa tu a už vôbec pred ním. Z tých dvoch zapichov snáď nebudú následky, tak nech ťa to viac netrápi. Randi ďalej s rozumom, užívaj to, čo ti daný muž môže dať (komplimenty, výlety, darčeky, sex) a nebaziruj na dennodennej komunikácii cez telefón, lebo práve to ich môže platiť, že ich uhanas

derdia
11. aug 2021

Nuz tak treba jednat na rovinu. Ze by si rada vedela, ze ci sa este niekedy ozve alebo s nim nemas ratat. A je. Vyriesene.

derdia
11. aug 2021

Ale skor si myslim, ze tu tiez plativeta vsetko okrem Ano je NIE! pozri si videa Katarina Runa... Proste to zas nebol ten pravy.

0kristina0
11. aug 2021

Kriste na nebi, zenska uz sa vzchop. Chapem, ze tvoje ego riadne utrpelo ale uz ser na to. Si dost otravna, stale dokola o tom istom.

pallacinka29
11. aug 2021

ak toto zacnes pisat, este sa z Teba rehotat bude…

liljana
11. aug 2021

Neurobila si nic zle, len to obcas nevyjde. Bodka. Pockaj, mozno sa ozve neskor. Ked nie, pride niekto iny.

althejka
11. aug 2021

a sak napis ": do tretice secko dobre ?" 😉

jvlo
11. aug 2021

Keby sa mi chlap na druhý deň po sexe neozval tak ho hodím do kolónky necitlivy idiot a už by sa ani ozývať nemusel.... A keď sa ti po týždni ozve tak čo? Budeš sa cítiť lepšie? Alebo horšie....ze až po týždni. To bol ten sex až taky super, ze sa ti chce naťahovať sa s takým "mužom" Mne vlastný manžel hodí na druhý deň koment o predošlom sexe... Tak to funguje u dospelých ľudí... Toto je také detinské... Volali? Nevolali? Asi niečo ma, alebo mam krivé nohy,zrazilo ho auto, uniesli ho mimozemstania....fakt v 36 rokoch toto riešiš?

krisbar
11. aug 2021

By som mu napisala "minule sa mi to pacilo, nezopakujeme to?" A uvidis ako rychlo sa spoji s tebou...naco hned riesite buducnost, vztahy, atd. Najma ked je vam s rym clovekom dobre?

autor
11. aug 2021

@jvlo jasne ze normalny vyspely chlap na druhy den napise aspon buuu … cokolvek … ved vravim ze toto som este nezazila

adka176
11. aug 2021

Vieš čo? niektorí muži sú fakt zvláštne bytosti....ale on sa ozveeee určite....

andrea78
11. aug 2021

Co nechapes? Ber to ako to je, nefantaziruj co by bolo keby, co si mysli on a co chce on. Dva krat si sa mu ponukla, od neho aktivita nevysla, ked zenska ide do bytu chlapovi tak ten to berie ako hotovu vec, nie navstevu na kavu. Dva krat vyuzil podsuvanu moznost, ved co by nie. Zaujem ale o nic nema. Ak sa ozves treti krat, skonci to ako prve dva, ved preco by nebral co sa mu ponuka same? Bol by blby, je bez zavazkov ( snad teda, ak by niekoho mal tak by to vysvetlovalo celu situaciu) a hlavne ma ta bez namahy, stacilo mu odpisat. A zase sa potom neozve. Jemu to takto staci, ak by si ho ocarila, charakterovo oslovila, citil hlbsie sympatie, chcel sa stretavat, tak ani par volov by ho nezastavil od nadbiehania, volania, pisania sms alebo cohokolvek, aby mal istotu, ze si si vedoma zaujmu . Proste by si to overoval a potvrdzoval. To je otazka chvilke, je totalna blbost ze nema cas , smenuje, nestiha....on proste nechce. Myslim si, ze to aj vies a vidis, ale to vedome vytesnujes a nepripustas si , lebo je to proste blba a ponizujuca situacia.

h2
11. aug 2021

No ako? Neozval sa?

janicka1988
11. aug 2021

Prečítala som si to všetko lebo má to zaujalo a poviem svoj názor na to celé . Namotala si sa dosť na toho chlapa a ajked tvrdíš že by si ho nechcela stačilo by keby ti len zavolal a už by si s ním bola zase. Si zvyknutá že ti chlapi dvoria a páčiš sa im a teraz nemôžeš zniesť že ti ten chlap po tom všetkom ani nezavolal . Určite by som sa mu už neozvala a vôbec nie prvá bude ta využívať

autor
11. aug 2021

@h2 ahoj, neozval sa
Mne to hlava nechce zobrat. Pride mi to ako strasne chrapunstvo. Rozmyslam nad tym ako ma bozkaval a pripadalo mi to uprimne
A ano teraz cakam ako mi napise niekto ze som naivna v nojom veku, ale co uz 🙈

autor
11. aug 2021

@janicka1988 ahoj. Nie sok namotana v znysle namotana na vztah
Ma vela toho co by mi vo vztahu vadilo
Pritahovali sme sa fyzicky a nejde mi do hoavy ze sa uz vobec neozval
Pride mi to chrapunske

janicka1988
11. aug 2021

Si namotana na neho a chceš ho aj keď si to nepriznas ináč by ti nevadilo že sa ti neozval , jednoducho aj keď je to ťažké určite sa neozvi prvá , proste sa zamestnávaj niečim aby si nato nemyslela

vilma7
11. aug 2021

Autorka, on sa možno zľakol, že si sa po vašom zblížení na neho namotala a že ak sa teraz ozve, budeš to vnímať ako vzťah, o čo zrejme on nemá záujem.
Tebe to hlava neberie. Je veľa vecí čo sa logický nedá vysvetliť. Viď správanie dospelého chlapa.
On sa podľa mňa snaží takto udržať si odstup. Možno sám cítil, že mu ja tebe záleží viac ako by chcel alebo ako by mu to vyhovovalo.
Píšeš že nie si namotaná, že nechceš vzťah... atď. Tak nad tým dookola nerozmýšľaj. Užila si si ty, užil si on.
On vie, že nie si "radodajka" a preto má možno teraz aj strach, že budeš od neho očakávať viac, ako chce dať.

autor
11. aug 2021

@vilma7 hm tak ak by vztah nechcel a nechce aby son sa namotala tak minimalne by len-tak napisal

Ja by som namotana nebola len by som nemala pocit ze som nejaka handra na 1 pouzitie …

Mozno sa brani ale je to nefer ak nechcel vztah a len sex tak to mu stacilo 1x? 😁🙈

pallacinka29
11. aug 2021

ved I povedal “volame si, piseme si”… mne sa pri tomto slovnom spojeni nozik vo vacku otvara, lebo sa to pouziva akoby z nutnosti… ako pisu baby, uplne ho vypusti a nie pis, ze Ti to hlava neberie (na to si dost stara)

lolita555
Autor odpoveď zmazal
mondolina
11. aug 2021

to sú tvoje pocity, nie jeho....so svojimi sa vysporiadaj ty ako dospelá osoba
on vie prečo sa neozýva, tak to rešpektuj a už sa v tom nerýp a hlavne mu nepíš 🙏