Nahnevaná sama na seba
Zienky (mam pred 40 preto taketo oslovenie), som maximalne nahnevana sama na seba, smutna,…
Zoznamila som sa davno cez net s 1 chlapom, pisali sme si len tak striedmo, nic speci.
Stretnutie nebolo, akosi sme asi ani jeden velmi nechceli.
Po nejakom case sme sa uplne nahodne stretli - spoznali sme sa ale kazdy sme boli so svojou rodinou a tak sme neriesili. Ja som si myslela ze on ma neregistoval.
Hned mi vtedy napisal a ostali sme potom v kontakte cez spravy. Aj sme si volavali a riesili sme kadeco.
Obaja sme rozvedeni, on je pracovne dost - velmi vytazeny, ale jasne, ze ked clovek chce, cas si najde (myslim si ze toto bol aj dovod rozpadu jeho manzelstva)
Dost velakrat navrhoo stretko ale mne to vacwinou casovo nevyhovovalo a v tom case som sa stretavaka s niekym inym (co som vedeka ze nema perspektivu) a teda som nechcela riesit aj dalsie stretka …
K veci - potom sme sa parkrat stretli, na kave, pri sporte atd
Ono sa toto cele asi dva mesiace tahalo.
Ten chkap vyzera moc dobre a bolo pre mna nepochopitelne ze je sam. Stale som davala najavo ze nenam zaujem o vztah na 1 noc alebo daco v tom zmysle a on nemal nikdy ziadne narazky - aj preto sa mi pacil.
Potom sme sa 1x stretli u neho a doslo k intimnemu zblizeniu - on bol hotovy asi za minutku a asi sa aj blbo citil.
Obden som sa mu ozvala ja (ano je to nevhodne, viem ☹) s tym ze idem na bicykel ze ci sa prida.
V ten vecer doslo opat k “tomu”. Bolo to fajn, mala som pocit, ze sme sa oddali jeden druhemu a aj po tom celom to nebolo strohe ale prijemne lenosenie.
Priznal sa ze minuke to bolo take rychle preto ze to dlho nemal (co aj logicky vychadza. Ako dlho? To netusim 🙂)
A teraz k veci … odvtedy sa mi neozval. Presli dva dni. Som nestastna. Pripadam si ako lahka handra ktoru namotaval a ajked videl ze taka nie som tak to zneuzil.
Ja vyzeram celkom attaktivne (on mi velakrat hovorio ako sa na mna muzi pozerali) a muzi sa za mnou dost otacaju. Ja vsak vobec nie som ten typ ktory to potrebuje. Je mi to skor neprijemne. Pridem si skor ako seda myska (bez make upu, bez podpatkov) a vyzeran tym padom mladsie takze obcas sa na nna usmievaju aj 25 rocni 😁🤦♀️
Baby, viem, ze nesmiem sa ozvat. Viem to.
Ale ja mam chut mu nieco napisat. Nechcem vsak vyznit zufalo alebo ako strela. On je trn typ ze na svoj klud a rezin (pes, fitko, cez obed slofika, praca, deti). A mozno ma pocit ze nu to nejaka zena narusi. Ale napriek tomu sa ozval mohol.
Co mu napisat? Myskela som ze nieco v style ze ma mrzi ze sne sa pravdepodobne nespravne pochopili - ze ja som o nejake potesenie na jednu noc nemala zaujem …
Len teda vyznieva mi to zufalo.
Ale potrebujem to v sebe nejak uzatvorit.
Myslik ze aj keby on potteboval cas na rozmyslanie tak 2 dni su dost a keby mu na mne troooosku zalezalo tak by napisal aspon 1 vetu 😫
@scorpionflower1 podla mna on taky je … snazil sa ale urcite ma vela napadniciek a teda nemusi inde ziadnu snahu vyvijat
Neviem kde som pisala nieco v zmysle ze som sa mu sama nukala do postele - toto tu viackrat zaznelo od komentarorok, ale nebolo to tak. Iniciativna isla z jeho strany. Jedine teda to ze po 1. raze som sa mu ozvala ja.
Je medzi nami fyzicka pritazlivost, ostatne neviem - to sa neda odhadnut nejak rychlo. A bemyslim si ze treba cakat 6-7 mesiacov kym dojde k sexu. Ja randik len s muzmi ktori ma mega fyzicky pritahuju. S ostatnymi to neskusam lebo to proste nejde a chybala by mi tam ta iskra … skusala som parkrat randit aj s takymi ale bolo to skor take nansilu z mojej strany
@scorpionflower1 ja obmedzujem ich vztah na to ci sa s nim vyspala alebo nie? 🤔 Nie, ja som jej napisala, ze to, ze sa s nim vyspala nevidim ako problem. Vobec nechapem o com pises, asi si si pomylila adresata....
@h2 mala si pravdu a dobry tusak … sa ozval a nechapacky preco som sa neozvala ja 🤦♀️
A? Co si mu odpisala ze preco?
Ja som si síce myslela, že sa ozve ešte včera. No, tak to si dal na čas. A čo Ti povedal/napísal?
@h2 ze ako sa mam a 2x narazka na to ze som sa neozvala …
Zabudli ste sa dohodnut, kto sa ozve prvy? 🙂 A diskusia na 8 stran, preklinanie, posielanie do pekla,... 😂 Ked nemam problem, tak si ho vyrobim.
Dúfam, že si mu dala patrične najavo, že sa mal ozvať on. Už si po tom prvom raze zvykol, že sa ozveš Ty. A čo ďalej? Hádam sa neozval len preto, aby Ti vynadal, že si sa neozvala?
@liljana 🤣🤣🤣 volame si - piseme si …
Dohoda jak sa patri
@h2 napisal to so smajlikom - nereagovala som mu na to …
Zrejme je chalan zvyknut ze sa jemu zeny ozyvaju … ked to takto riesi
Aj minule som isla sportovat a pytal sa ma preco som ho nezavolala a ja ze ty mna preco?
Ale konverzacia o nicom, viacmenej mi napisal ze cele dni robi (zevraj prisiel o 9 domov z prace) a ze sa tesi na vikend
Aj ste sa dohodli na nejakom stretku? Alebo čaká, že to Ty navrhneš? Nejaký sa mi zdá byť málo iniciatívny. Ale možno je proste taký typ, čaká, že všetko zariadi žena.
@h2 nedohodli … aj mne sa zda taky daky zabrzdeny resp asi ma potrebu bYt dobijany (???)
Napisal mi kam asi pojdu s detmi cez vikend a ja ze aj my tam asi pojdeme kedze tam chodimw aj teraz, ale ziadna dohoda … moc sme nepisali … mam pocit ze nema naladu vypisovat. Na 1 strane to berem tak ze ked prides zniceny domov nemas naladu vypisovat a kedze sa 4 dni neozval tak bohvue co ma a riesi v hlave … a mozno nic 😁
jedno je isté- určite nerieši toľko čo ty🙏✌️
No tak podľa toho, čo písal, by som povedala, že bol na tom podobne, ako Ty: 4 dni čakal, kedy sa mu ozveš a štvalo ho, že hoci tentokrát podal v sexe lepší výkon, tak sa mu neozývaš. 😁
@h2 ale ja som si myslela ze sa neozve vobec resp ze nozno o 2 tyzdne …
Uvidim, nepoznam ho, nebudem teraz tvrdit ze je to ch*** alebo ze je to hanblivec … neviem ho odhadnut
Vyzera ako macho na ktoreho zeny letia ale tak vyzeram aj ja (vcera mi to dokonca povedala kamoska a este aj jeden chlap ktoreho som videla 1x) … takze aj so mnou to je take ze nie som asi citatelna
@mondolina to mi je jasne 🤣 ja riesim dost ked ma nieco trapi …
veď od toho Modrý koník je.
@h2 dievcata strasne ste mi pomohli 🤣
Ja som teoriu ovladala vedela ze sa nesmiem ozvat ale tym ze ste do mna “tlacili” ze neozvat sa tak som si to utvrdzovala … a musim povedat ze som necakala tak trefne reakcie a naozaj dakujem vswtkym
Aj tym ktore ma oznacili ako naivku lebo moze to tak posobit z citania si toho co pisem ale fakt som normalna 🤣🙈
@h2 asi mas pravdu asi cakal ze sa ozvem ja … sak minule som sa ozvala tak zrejme to bere ako klasiku …
A neozvem sa ani teraz necham to trosku tak v napati …
Presne nechaj ho podusiť trošku 😉
Ja si myslim ze ak chlap ma zaujem, tak napise aj o 22,00 hod po praci. A dobre ze riesis 👍🏼
Mozem sa spytat, kolko mate ktory rokov?
Tak 4 dni cakal na to, ze napises Ty? Napisat kludne mohol aj sam a ak by mal seriozny zaujem, tak po tych 4 dnoch Ta mohol aj niekam pozvat. Mozno caka, ze ho opat zavolas Ty a ze to potom tiez dopadne tak, ako minule.
Je to na Tebe autorka. On sa zatial velmi perspejtivne nejavi. Mozno vyzera neodolatelne, ale nesprava sa tak.
@scorpionflower1 Neviem z kadiaľ si si zas vycucala, že myslím nejakú hru. Ak si nepochopila, že som to vysvetľovala na štýle, že je logické na tom striedaní. Nemôže iniciatívny byť neustále len jeden. A o tom dobyvani som sa aj vyjadrila ti, že sa majú navzájom. Takže?
Nikde som jej neradila, že sa má hrať na ľadovú kráľovnú. Len proste doteraz ona sa viac snažila tak môj názor je, že aby to bolo vyrovnané mal by prejaviť záujem o kontakt aj on. Nielen ona. To bola moja podstata. Ja si nemyslím ani omylom, že žena má byť sivá myš a nesmieme byt iniciatívna. Ale ani u kamarátov by som nechcela iba ja prvá sa ozývať, prvá oslovovať.. Proste ak by druhá strana chcela byť so mnou, aj ona sa ozve. A na tom nie je nič zlé aby tam bola nejaká pomyselna rovnováha, vzťah keď ťahá iba jedna strana niečo proste ukazuje.
Ohľadom toho môjho príbehu, ja to nevešam na nos každému, len som si málokoho k sebe púšťala, padlo víno, boli debaty o všetkom. Ozaj o všetkých veciach. Som typ, ktorý je priamy, takže ak bola taka otázka osobne to bolo iba skrz toho, že to začalo zartom, že ženy si uberaju a muži pridávajú počet partnerov x3 vraj podľa nejakej štatisticky ja som povedala, že tym pádom nula a on znasobil číslo seba a nepriamo sme zistili o tom druhom info. Ak to bola reakcia na môj prvý post v tejto diskusii.
Autorka, dalo sa to čakať.😀 Ale nepáči sa mi, že to bral automaticky, že ty sa mu máš ozvať.😀 Podľa mňa tým, že si sa neozvala práve tú ješitnosť si mu spustila. 😀
Ja osobne v tom nejak nevidím perspektívu. Tak dúfam, že sa v ňom nesklameš a, že sa ja mýlim. Ale som zvedavá na pokračovanie 😀
Dobre si spravila, že si sa neozvala 😁 a že prečo si sa neozvala, to bol len výkrik do tmy, keby chcel, tak sa ozve on. Skôr si myslím, že bol len z jeho chlapskej ješitnosti zvedavý, prečo si to nespravila, keďže ďalej konverzácia viazla a na ďalšom stretku ste sa nedohodli. Dúfam, že sa mu neplánujes ozývať.

@joannita zo vsetkeho najviac neznasam pausalizovanie. Nie, ty nevies ako to funguje, ty vies ako to funguje v tvojej socialnej bubline. V mojej je to ine. Ja som zazila aj takychto alfa samcov, co vztahy vnimaju vylucne cez sex (kedy bude suloz, aka bude suloz, kolkokrat a to urcovlo aky bude cely vztah a ci vobec nejaky bude...) spravidla, ked som bola mladsia. Vzdy ma to stvalo, tiez som si myslela, ze sa pomaly na vecne nedobytnu a ladovu pannu musim hrat. A potom som stretla svojho muza. Mal uz po 30. a hlavne sme si mali co povedat. Kludne aj 3 hodiny po telefone, nebyvali sme v tom istom meste. A kedy sa s nim vyspim jednoducho nebolo "na programe dna" Keby som to urobila aj hned za 24 hodin alebo za pol roka, tak by sme boli spolu tak isto ako teraz. Lebo on to neriesi. Lebo je to len sex.
Ina vec je natlak, aby sa chlap/zena ihned rozhodli, co chcu. Niekedy treba cas na rozmyslenie. Hlavne ak je clovek uz v zrelsom veku a ma cosi za sebou. Ten cas je pre rozumnych ludi nevyhnutny. Preto som jej napisala, ze ma pockat aspon tyzden a ozvat sa mu potom s priamou otazkou.
Ja neviem, co je "trochu odmietavy" ale zdrzanlivost v rozhodnutiqch je na mieste. Ty obmedzujes ich vztah len na to, ci sa s nim ona vyspala alebo nie ako keby to bola jedina vec, ktora urcuje existenciu ich vztahu. Nieco ako "dala mu, tak uz hi nebude zaujmat". Sex je len sucast vztahu To, ze sa s nim vyspala este nevyhnutne nemusi znamenat, ze on ju vnima ako lahku korist. Pokial sa s nim o tom neporozprava a na rovinu sa ho neopyta moze len hadat.
Samozrejme, pokial je velmi jednoducho rozumovo vybaveny a emocionalne nevyzrety (ano, vela chlapov je takych aj v starsom veku) hormonalny magor, tak ano, bude ju vnimat tak ako ty - stereotypne - ako lahku korist a nic viac. Ak je rozumny bude to vnimat sex s nou ako normalnu vec medzi dvoma zrelymi ludmi, ktori uz nie su adolescenti a existenciu ich vztahu urcia uplne ine veci. Ak sa jej neozve alebo nebude reagovat na jej spravy je zbabelec, ktory nevie povedat uprimne co chce a citi.