Nahota pred synom
Ahojte. Mám priateľku, ktorá má 9r. syna (nie so mnou). Keď vyjde zo sprchy, alebo ide spať, tak niekedy chodí úplne nahá, alebo polonahá, či už hore, alebo dole. Často nosí krátke tričká a dole nemá nič. Príde vám to normálne? Nieje ten syn už dosť veľký na to, aby sa pred ním ukazovala nahá? Keď sme sa o tom bavili, tak povedala, že na tom nič zlé nevidí. Ja som bol vychovávaný inak. Aký je váš názor? Ďakujem.
V niektorích rodinách si z nahoty nič nerobia, z kúpeľne kľudne prejdú holý do izby kým sa oblečú, v lete žiadne spodné prádlo pod dlhšim tričkom, v podprsenke a gatkoch okopavaju záhradku...
Je to úplne normálne, nie je na tom nič uchylneho ani divneho pretože to tak robí minimalne polka rodín.
V niektorích rodinách deti svoju mamu neuvidia ani v podprsenke, v spodne prádlo je naozaj spodné, nie bežný domáci odev, decka sa nekúpu hole v bazéne na záhrade ale v plavkách.
Je to úplne normálne, nieje na to nič pruderneho ani spiatocnickeho pretože to tak robí minimálne polka rodin.
Nech ste takí alebo nie onaki je to vaša vec a netreba sa tu koli tomu povysovat a druhím sa vysmievat.
Divné je ti to preto lebo to nie je tvoj syn, ktorého poznáš od narodenia, neprebaloval si ho. Áno z pohľadu že prídeš niekde a tam vidíš behať holu ženu a 9. Ročný chlapec tam behá to môže vyzerať trochu divne.
@zuzanaam Je rozdiel nakŕmiť dieťa, ukázať dieťaťu prsník, alebo náhodou zazrieť rodiča ako vyšiel z vane a je rozdiel keď to druhé robí rodič zámerne, aj keď je dokonca dieťaťom upozornený, že jemu samému (dieťaťu) je to už nepríjemné (teda si uvedomuje svoju i rodičovu intimitu a berie to ako niečo "vlastné").
O úchylnosti som písala - sledovať dospelého brata v sprche,, nie zazrieť rodiča.
@dudo2 ty mas drzat hubu a krok. Nie je to tvoje dieta.
@veronikaszabova a viete to zlym smerom formuje vasho syna?
@lapersefona svoje deti si vychovavaj ako chces, do mojej vychovy sa prosim ta nestaraj.
@marca12 moja ,zas bezne vysla hola z kupelne a ako ita som ju na to upozornila a sedtra tiez. Nam sa to hnusilo
@veronikaszabova to ani sa nemienim,len upozornujem ze ak by nahodii vznikla nejaka uchylka a pod tak viete kde moze byt jedna z pricin . To nemam zo svojej hlavy ale z rozhovorov od detskych psychiatrov a sexuologov.mozem vam aj poslat clanky
Pozeram ze mate uz aj 11 rocneho syna? Uz je v puberte.
@lapersefona nemusis mi nic posielat, nemam zaujem.
@lapersefona pises o svojej mame, ze sa ti hnusila naha ked vysla z kupelne? Lebo tam mas kopu preklepov...
@0silvia0 presne tak mne aj segre to vadilo
@misinka26 prosimta skus si to otocit. Miesas somariny. Predstav si ze mas frajera a on 9 rocnu dceru. Pacilo by sa ti keby pred nou behal nahy? Alebo ked uz miesas tak pomiesaj poriadne. Predstav si ze by to bola tvoja dcera a tvoj frajer by pred nou behal nahy(nie jej otec). Normalka nie? Dala by si to podla mna ci? 😌
Mám priateľku má 40rokov, ja mám 45r, ona má syna ktorý má 16 rokov, chodí pred ním naha po byte. aj WC maju v kúpeľlni a ked sedi na wc on sa pri nej sprchuje. on chodi nahý po byte pred ňou, niekedy ma aj stoporený penis. a niekedy sa aj šteklia navzájom. neviem či je to normálne, alebo ako tomu mám rozumieť. nie je tam viac ?

V pohode pokial sa nerozkroci pred nim. Moj ma obcas zbada v sprche nahu ale vie ze ma ma nechat. Neni to naschval.