icon

Najhoršie darčeky

13. dec 2022

Aké najhoršie darčeky ste dostali od svokrušky? Mne tá moja priniesla jar, cif, balenie špongie a fixinelu. Na večernom kréme 35+
Mám 25 😎 robí v obchode 😃

Strana
z2
ivangeline
13. dec 2022

Moja je super. Ozaj kupi,co sa mi paci alebo mozno bude (zistuje si) a celkovo sa snazi byt dobrou svokrou. 🙂

zuzkamamka
13. dec 2022

Ja dostavam kozmetiku a darceky, ktore su univerzalne a neda sa nimi urazit, ziaden problem. Ale minule narodeniny doteraz nechapem, ja v 7. mesiaci a dostala som cokoladu a flasu bieleho vina :D po mojom trochu zarazenom vyraze povedala, ze sak (moj muz) si da :D (ma rad cervene)

mery333
13. dec 2022

Hm, to si dostala kráľovske darčeky. 🙂
Mne tá moja naposledy na Vianoce dala rektálny irigátor a vytrhnutú dvojstranu kalendára z novín. 🤔

simona20201309
13. dec 2022

Ja dostávam od svokry 30-40r svetre (veci ktoré nestihla vynosiť...), sošky, kozmetiku po záruke, starý vankúš...😆
Vraj veľmi kvalitné, z Paríža, Londýna.... a pod.... za mlada veľa cestovala....
Najhoršie na tom je to, že mi to je ľúto vyhodiť, ale vždy sa modlím a dúfam, že na to zabudne 🙃

zobaka
13. dec 2022

@majki_ki oversize 😄 ale hrozne to je, veď to musí človek aj stratiť reč, alebo sa opýtať, či si myslí, že také posúvanie jej veci je ok🙄

zobaka
13. dec 2022

@mery333 to je vtp, že, lebo ak nie, asi trpí nejakou chorobou

vamajka
13. dec 2022

@xnatalkax mne darovala hnusnu nocnu koselu, ktoru mi cca 2 mesiace predtym ponukla na spanie u nich, ked som tam necakane musela prespat, dalej roztrhane silonky, otvorenu kavu az som sa raz nasr....la a povedala som koniec obdarovavaniu. A este pri kazdej navsteve doniesla 1 morgotku s tym, ze to ma Janko rad /moj muz, jej syn/ az som to raz nevydrzala a zozrala ju pred nou, to si mala vidiet ako po mne ganila a margotku viac nedoniesla.

kiki234
13. dec 2022

S mizom sme spolu 6 rokov. 6 rokov sa netrafila do mojich narodenin. Pri poslednych som jej napisala sms ze si pomilila cislo a hned volala ze co. Vravim na 6ty krat ste napisali iny den, a ona ze to musi byt spravne lebo to ma v kalendari. Ja jej na to nech si to 22 ani nezapisuje radsej nech nepise vobec ako zase zly den. Uvidime o 2 tyzdne 😀

lenkacanigova
14. dec 2022

Moja exsvokra darovala mojmu synovi na Vianoce pero ktoré si tam on sam zabudol v lete

simona1998
14. dec 2022

Baby po prečítaní všetkých vašich krásnych darčekoch som veľmi rada , že moja svokra to vyrieši darčekovou kazetou sprchac šampón pena do vane a prihodí k tomu € 😀bohu vďaka .

jaja20
14. dec 2022

Na svadbe mi všetci pri gratulácii dávali krásne kvetinové kytice,len moja svokra mi do ruky pichla otrasnú malú umelú kytičku z 30-korunového obchodu ( dnešný euráčik ). Ani na sviatok zosnulých by som si niečo také nedovolila dať na hrob 🙄
A to,že dáva bonboniéry alebo kávu po záruke,je už dlhoročná klasika. Ja si už roky od nej nič nevezmem,ale musím to kontrolovať,keď dá niečo dcére a položím to potom k smetiaku.

zara0201
14. dec 2022

Máme narodeniny 9 dní po sebe,takže vždy u mňa skončia dôchodcovské prebytky od jej kamarátok- lacné víno,smetolový dezert po záruke,šampóny na žiarivo červené vlasy (mám blond), káva nesca (roky mám kávovar s mlyncom a inú kávy nevypijem).

bororka
14. dec 2022

@blancheporte moja robí na každý sviatok gaštanové pyré. Nenávidím gaštanové pyré. Opakujem jej to v priemere raz za mesiac a vždy sa tvári, že ju to prekvapilo 😱😃

A najhorší dar pre mňa bol, keď mi po pôrode doniesla ako jediný dar knihu: ako schudnúť po pôrode.

jaja20
14. dec 2022

@bororka Mám to podobné. Moja sa ma zase pri návšteve vždy pýtala,či mi spraví kávu a ja som jej vždy slušne odpovedala,že kávu nepijem ( a ani som nikdy nepila ). Som s jej synom už vyše 22 rokov,ale ona sa stále tvárila,že ju to prekvapilo. Že : "Naozaj?" 😅

bororka
14. dec 2022

@jaja20 a skúsila si ju niekedy vypiť? Ja už rozmýšľam, že si ho dám, tým zmením kód Matrixu a bude hľadať niečo nové, čo nemám rada 😂

basska_b
14. dec 2022

@jaja20 Joj, toto aj moja svokra. Furt mi nuka kavu a ja ze nepijem ju. Ale ona mi aj v tehotenstve nuka alkohol 🤦‍♀️

basska_b
14. dec 2022

@terina25 Ano, toto je najlepsie, ked dakto okomentuje ze "dostala som, ale mne sa to nepaci"... 😃 akoze nech to potom neprezentuje ako darcek a nech mi necha moznost volby, ci si to vezmem alebo nie

blancheporte
14. dec 2022

@bororka Ja neznasam gastanove pyre tiez.Zeby ti to robila naschval???

elviku11
14. dec 2022

@mery333 a čo je to ten rektalny irigator????

bluka2
14. dec 2022

Ja som raz dostala takú príručku o prvej pomoci pri hneve, či čo. V štýle mám zhlboka dýchať, pohupavat rukami, krúžiť panvou a niečo také. Vtedy som to znechutene odložila, ale po 10 rokoch, keď som to niekde našla, sa mi to zdá normálne dobrá kniha. Len ako darcek trochu blbý

lusyc
Autor odpoveď zmazal
mery333
14. dec 2022

@elviku11 smarila som to rovno do kosa, ale urcite sa da zistit cez google ... doteraz nemam potrebu to zistit 😉

sparrows
15. dec 2022

Dobre som sa zasmiala nad vašimi komentármi 😂😂 normálne sa bojím, čo za svokru schytám ja 😂😂

fidorka7
2. dec 2024

mne na vianoce handru na zem. Vážne, len toto. A potom na narodeniny škrabku na zemiaky pre ľaváka /som pravák/

Strana
z2