icon

Najlepší kamarát mi tesne pred svadbou povedal, že ma ľúbi

svetka66
2. jan 2017

Rada by som sa poradila...
Dufam, ze sme tu viacere...
Povedal Vam najlepsi kamarat tesne pred svadbou, ze Vas lubi?
v sucasnej dobe, nevie, ze bude svadba, len o zásnubách
ako ste to riesili? da sa ostat v kamarátskom vztahu za týchto okolnosti?

drobcek26l
2. jan 2017

@kiwi3 samozrejme je to možné poznali sme sa dosť dlho na to aby sa mohol o niečo pokúsiť aj skôr keby chcel. Chcela som len poukázať na to že v tých najlepších kamarátstvach to asi ozaj je tak že to nieje presne citovo vyrovnane z každej strany

tyelde
2. jan 2017

@terezka1947 nie, je to voči nej hnusné, a som za to, aby sa rozviedli aj tak, nie kvôli mne, ale proste preto, že je to egoistická ťapa mimo reality a šťastní spolu nikdy nebudú... Ale nevidím dôvod sa s ním preto nepriateliť, správa sa ptesne rovnako ako predtým ako a priznal

terezka1947
2. jan 2017

@tyelde nemyslela som to v zlom....a chapem,asi maju aj iny problem..nie ty,resp.vase kamaratstvo je a mam byt kamen urazu

svetka66
autor
2. jan 2017

@breznica vravim,ze skoda sa pytat...preci za tym hned kazdy hlada zle?!

svetka66
autor
2. jan 2017

@vroni
ja nemam dilemu koho si vziat😝
to si zle pochopila
ja mam jasno koho chcem za manzela predsa
riesim kamaratstvo nie s kym mat svadbu

malabiba
2. jan 2017

@svetka66 kamarat nech si vravi co chce...ked milujes snubenca, nie je co riesit

svetka66
autor
2. jan 2017

@malabiba este raz ja nemam dilemu,koho si vziat
ale ako udrzat kamaratstvo

lubkavargova1
2. jan 2017

@svetka66 nijako...su priatelstva ktore sa jednoducho rozpadnu...
Musis mu dat slobodu. Ci chces stale mysliet na to co-ako-preco? Zblaznis sa zenska, a v pripade, ze nastane nejaka kriza, tak podlahnes a bude pruser jak hovado...radsej cisty stit a niekedy aj tazsie slova povedat, ale aspon budes mat hlavu napokoju.
jeden mudry cvokar raz povedal nam: ukoncite si predchadzajuce vztahy v hlavach, lebo aj ked mate novych partnerov, budete vzdy vo "vztahu" s tym predchadzajucim. Aj roky mesiace...a nebudete mysliet na noveho partnera ale na toho stareo(milenca/kamarata...
Komu chces viac ublizit? Sebe - snubenec - priatel?????

ukulela
2. jan 2017

@svetka66 on sa vyznal z lasky k tebe napriek tomu ze ma frajerku. to nie je vec, po ktorej by sa dalo udrzat priatelstvo ... mionimalne na cas (ked nie na dlhy cas) treba prerusit styky ... ty sa ides vydavat - on sa bude pozerat, myslis? Bude ti z hlbyk srdca priat a rodovat sa s tebou? Ty si nad vecou, on je poblazneny, ty musis konat rozumne. nemozes cakat, ze on sa za par dni odmiluje a bude vsetko paradne ako pred tym ...
a teda ozaj staci, aby si to tu precital nejaky vas spolocny znamy a bude pruser na svete ... ak tak velmi chces zachranovat vase priatelstvo, nemala by si ohrozovat jeho (aj ked moznn scasti nefunkcny) vztah .... a teda aj ten svoj.
povedz mu, ze sa vydavas, snad z toho vytriezvie rychlejsie s tou informaciou.

svetka66
autor
2. jan 2017

@ukulela pracuje mimo SR tak snad sa to utrasie...a cas ukaze.
jeho vztah neriesim-nech si to vsetko doriesi sam,aby bol stastny.

bosoriak
3. jan 2017

@svetka66 Take to iskrenie medzi muzom a zenou bude vo vztahu vzdy. To je normalne a za normalnych okolnosti aj celkom zdrave. Slubila som, ze budem verna, nie ze budem slepa alebo ze neprijmem lichotku alebo prejav priazne. Problem nastava presne v situacii ako opisujes ty - ked jeden z priatelov VIE, ze citi nieco viac a este to aj da najavo. Ty mas jasno, koho si beries, to je ovela lahsie. Pre teba aj pre tvojho kamarata.

Nic na svete mu teraz nepomoze viac, ako ked mu uprimne povies, ze ho nemilujes a ze sa ides vydavat za ineho. A nie, nemyslim si, ze sa po tom budete stretavat. Nemozes mat vsetko a ak ti na kamaratovi zalezi, spravis rychly rez. Mozno po urcitom case sa to nejako utrasie. Ale pochybujem, ak ta naozaj lubi, potom budes uz len navzdy pripomienka toho, ze to prehral.

Len sa to prosim nesnaz vyriesit tak, aby boli vsetci spokojni. To byva vacsinou viac bolestive. A povedala by som to svojmu buducemu manzelovi. Nie preto, aby ziarlil, ale pravdepodobne sa bude pytat, preco sa uz nestretavas s kamaratom a zasluzi si pravdu.

Vela stastia.

salfusco
3. jan 2017

stava sa,stava sa to casto,stalo sa to aj mne...za velmi dobrym kamaratstvom je casto nieco viac minimalne z jednej strany,a vacsinou sa tam city zatajuju.Bud sa s tym chalan zmieri,že je iba kamaratom a bude to dalej iba na kamaratstvo hrať tak ako doteraz,alebo end of friendship pre dobro vsetkych

pslahorova
3. jan 2017

@bosoriak To by o nom musel manzel vediet...

svetka66
autor
3. jan 2017

@pslahorova nepoznaju sa osobne,lebo 80% casu zije v zahranici ten kamarat...na to si narazala?😪

pslahorova
3. jan 2017

@svetka66 Presne na to co narazal Bosoriak,pekne to bolo napisane.Kazdopadne tu zbytocne riesis nejake kamratstvo v najlepsim kamaratom s ktorym ste si kedysi boli blizky...ale to je jedno,vobec sa taketo veci nemaju co riesit verejne,ale vies je zvlastne ze Tvoj nastavajuci nevie o Tebe vsetko,ked sa stretavas s inym muzom,ak je to vskutku iba kamos tak snad by asi o tom mal vediet,uvedom si ze vstupujes do manzelstva a v manzelstve uz je vsetko akosi inak,vaznejsie,bavime sa z muzom o vsetkom ale asi nie kazdy vidi veci tak ako ja....v kazdom pripade si to vyries v hlave a v srdci,a kamaratovi povedz ze milujes ineho a ides si ho vziat ci sa mu to paci alebo nie nech sa s tym vyrovna .

libawet
3. jan 2017

@svetka66 no a čo? Ide o to, koho ľúbiš Ty, nie ?

svetka66
autor
3. jan 2017

tie co ste poradili DAKUJEM,vazim si to
tie,co mi vycitate,ze som taka partnerka,co muzovi taji veci OK
Rada si precitam
len by som bola zvedava kolke by ste prisli za snubencom a prehlasili,ze ma lubi iny....naco mu to mam povedat akoze??? aby ma nepustil ani na kavu s kamaratkou?
on si moze byt mojimi. citmi 100% .ja sa nevydavam zo srandy!!! preco ma vinite podaktore este aj z tohto?
naozaj sa potrebujete do vsetkeho vrtat v zlom?ja chcem radu a nie utok.

katka26021974
3. jan 2017

Mne sa stalo niečo podobne ako Tebe. Ale povedala som mu, že sa idem vydávať. Nechcel uveriť a tak som mu ukázala závoj a topánky. Aj tak neveril. Vláčili sme sa spolu 4 roky jak brat a sestra, nikdy mi ani náznakom nedal najavo, čo cíti. Viem, že potom niekde na diskotéke veľmi plakal, ale to bol jeho problém. Mal vyznať city skôr. Je to už 22 rokov, nestretávame sa, len si občas napíšeme a usmejeme sa pri spomienke na našu mladosť. Všetko je tak ako má byt, on má svoju rodinu a ja svoju. A mame čistý štít. Dokonca mi bol aj na svadbe. Manžel trochu žiarlil, ale nemal najmenší dôvod. A ja aj on mame veľmi pekne spomienky na naše naozaj čisté kamarátstvo. Pred pár mesiacmi sme sa stretli, prišiel na pohreb mojej maminky, lebo ju mal rad a ona jeho tiež. A zasa sa možno aj 10 rokov neuvidíme. V prvom rade si chráň svoj vzťah. Kamaráta možno stratíš, ale ten nie je taký dôležitý ako tvoj vzťah so snúbencom. Vela šťastia prajem

veronikavojvodova
3. jan 2017

@alicka850 existije. Ma mam vela kamaratov muzov a nikdy sme medzi sebou nic nemali ani neplanujeme

svetka66
autor
4. jan 2017

@katka26021974
velmi pekne si to napisala. mudro a hlavne fakt s citim.
tato situacia mi nie je jednoducha,aj ked sa to oze zdat ale mas pravdu na chlp ,ci si napisala.DAKUJEM

mysicka36
4. jan 2017

Bože toto sú aké blbosti? Keby mi kamarát/kolega toto povedal pred svadbou tak sa ušúlam smiechom 🙂 a čo doteraz nemal ústa aby sa vymačkol, či hocijako dal najavo že ma lúbi? Ak by to bola pravda a je tak nesmelý, mal byť ticho navždy. Za mňa je to nefér od neho, že teraz vôbec také niečo povedal. Čo akože od teba @svetka66 teraz čaká? Ty to máš v sebe dobre usporiadané, tak tú vetu proste pusti z hlavy. Alebo postupne preruš kontakt. To je jedno čo spravíš, len to s ním viac nerozoberaj. Je to jeho problém, nie tvoj.

christine27
4. jan 2017

@svetka66 kamarátstvo medzi mužom a ženou existuje - aspoň podľa mňa...ale zarazila ma jedna vec: to akože myslíš vážne ak takúto vec nepovieš svojmu budúcemu manželovi? že ťa ľúbi iný?..o to viac ma prekvapil dôvod - že ťa nepustí a kávu s kamoškami --- tak od takého by som dala ruky preč 😀
ja bežne hovorím manželovi všetko a on mne tiež 😀 len toľko k tomu...že to nie je dobrý začiatok...veľa šťastia

sasa1983
4. jan 2017

@christine27 podla mna nikto nie je nikoho majetkom a kazdy mame narok mat aj svoj zivot. Nemyslim to pritiahnuto za vlasy, ale preco by som mala vsetko hlasit? A co je problem na tom, ze je kamos zalubeny? Ved nech je. Zatahovat do toho 3tiu osobu mi pride zbytocne velkoryse gesto,ktore nema ziadny zmysel (chalan bude zalubeny aj tak) a navyse to manzelovi prijemne nebude.

christine27
4. jan 2017

@sasa1983 tvoj pohľad na vec...ja sa s ním nestotožňujem a príde mi to divné...a určite sa nikomu nehlásim...tiež som mala nápadníka...aspoň sme sa s mm na tom dobre zasmiali 🙂

svetka66
autor
4. jan 2017

@christine27 nesud dovod a nechytaj sa kazdeho slovicka.nepoviem mu to teraz tesne pred svadbou.len kvoli tomu

lubkavargova1
4. jan 2017

To je take klise vo filmoch: ze ked sa knaz spyta na konci, ze "kto ma nejaki namietku nech povie alebo nech mlci navzdy" a odrazu sa zodvihne laska, ktoru osvietilo, ze ako miluje danu zienku a dojde k velkemu vyznaniu... a pride velky happyend 🙂 🙂
No dobre, ideme si po servitky na slzicky....
Suhlasim, pokial n sa doteraz nevedel vykoktat, tak ma smolu. Nech laskavo akceptuje fakt, ze prehral.
A ty mu povedz ze ma na vyber: bud bude akcpetovat to, ze sa ides vydavat a si takto spokojna a nech respektuje tvoju volbu alebo dostane dovi-dopo.

emilia25
4. jan 2017

A preco mu to nepovies ved nemas co tajit.manzelia si maju hovorit vsetko ved ty ho nelubis tak co a aspon trosku ziarlivosti nezaskodi.aj ja ukazujem muzovy aky uchylaci mi vypisuju a slobodne by sa chytili jak rybka na udicku co tam basne pisu.a smeje sa s muzom na tom.

ukulela
4. jan 2017

@emilia25 ja jej rozumiem, ze to nechce povedat. vsak ok ... ale teda ozaj povazujem za divne, ze buduci manzel nepozna najlepsieho kamarata ... a teda ked ouaj nechce, aby sa to manzel dozvedel, tak mala kurde zmazat foto, diskusiu, .... toto je verejne forum. ze tu nie je manzel, ok. ale staci, aby bola suseda, sesternica, kolegyna, ... co na vytuzenej svadbe prehodi poznamku, ze kdfe je ten zamilovany kamarat? a bude po romantike. ja netvrdim, ze na tom padne zakladatelkin vztah, to si nemyslim ... ale ked to svojmu snubencovi nechce vraviet, asi vie preco, tak nech neriskuje, ze mu topoviedaka aktivna klebetna papula. boli take pripady, ked pribuzni odhalili zenu na konovi aj bez foto ...

emilia25
4. jan 2017

@ukulela keby nemala chrobaka v hlave tak by nad tym vobec neuvazovala a nezakladala temu.lebo aj tak s tym nic nespravi ak teda miluje snubenca kamarat sa s tym bude musiet zmierit.a ked este zije v zahranici tak ho hodne dlho ani neuvidi.a tiez nechapem preco sa nepochvali ze sa ide vydavat.ako keby si nechavala nejake dvierka alebo co.ved ja som to hovorila vsetkym co som stretla ze sa idem vydavat a naj kamarat to ma medzi prvymi vediet.nepride mi to normalne jednanie na obe strany.

katka26021974
4. jan 2017

@svetka66 zmaz tuto tému. Je tu veľa žien ktoré sa na Tebe uskrnaju a myslia si svoje. Ja mám nadhľad, predsa len mám už niečo odzite. Ak sa chceš o tom porozprávať, môžeš do správy. Tu sú niektoré zienky hotové mravnostné policajtky 🙂