icon

Najlepšie roky sú za mnou

6. apr 2022

Kde sa dá nájsť aspoň milenec?Mám 32 rokov,polovicu života za sebou a doteraz som nezažila pravu lásku,lebo neverím chlapom.Sesternica mi poradila,že mám si nájsť dvoch milencov a takto sa odputam a aspoň nebudem ani k jednému pripútaná.Vraj aj keď budem vo vztahu,tak treba mať ďalšieho chlapa,nejakú zálohu.Suhlasite stym?

Strana
z2
panelacikova
6. apr 2022

najlepšie roky máš ešte len pred sebou, ty koza 😀

modrykonik1237
6. apr 2022

Ak ti môžem poradiť, jeden (partner) je vždy viac, ako ďalší desiati naraz. Až raz, keď budeš skutočne stará (teraz si mladé žieňa) si neľutovala, že si život menila na drobné. Nechoď do vzťahu už s tým, že nikomu neveríš.

ivka21
6. apr 2022

Si dospelá žena, snáď neveríš ze 2 milenci naraz sú ok. Normálne si nájdi pekný slušný vzťah.

autor
6. apr 2022

@ivka21 a ako si mám najst?keby to bolo take lahke už dávno ho mam

viestta
Odpoveď bola odstránená
barborachors
7. apr 2022

Chlapa na príjemné chvíle si nájdi normálne na nete. Snad nechceš ist do baru, tam chodia mlade čučky, take dvacinky, na ktoré sa lepia seladoni po 50tke, tam by si už bola za ostarok 😄 Mladí chalani v bare uz nebalia baby, je to prežitok. Všetko sa dnes deje na nete, takze zbalit dakoho v divadle alebo na vystave zbierky háčkovanych dečiek, to uz asi ťažko.
Chod na NET a hladaj tam, a sesternica ti dobre radi, aby si sa nenamotala, jeden je malo.... Chlapi to tiez tak robia, maju aj dve tri aj viac na sex. A nikto sa nad tym nepozastavuje, zaujímavé.

drzaopica
7. apr 2022

@7lenka11 46 r kamarátka, ktorá chce bábätko a má čas

7lenka11
7. apr 2022

@drzaopica možno by bolo dobré nesúdiť niekoho, koho vôbec nepoznáš... je to žena, ktorá nikdy nemala šťastie na mužov - buď sa na ňu lepili ženáči alebo úplní hlupáci... so súčasným partnerom je 3. rok, otehotnela už po roku, no potratila a tento scenár sa niekoľkokrát zopakoval.. teraz je v opatere lekárov, ktorí ju pripravujú na prípadné tehotenstvo... vôbec nemá čas, veľmi dobre si to uvedomuje, ale sú veci, ktoré sama neovplyvní..

andreafa
8. apr 2022

Polovicu zivota mas za sebou? 🤣🤣🤣 zartujes, ze?

Strana
z2