icon

Najväčšie klamstvo rodičom v puberte

1. júl 2022

V čom ste klamali rodičom v puberte? A ľutujete to s odstupom času?

sudocek
1. júl 2022

@dadis tak to by som si rada pozrela 🤣

sudocek
Autor odpoveď zmazal
nwnw
1. júl 2022

@dadis haha super mama 🤣🤣🤣 to moj svokor co zhabal, to vyhulil a este ich vraj dodrbal, ze slabe bolo.
To moj muz mav tom jasno. Nase deti nemaju byt po kom dobre. 😀

sudocek
1. júl 2022

@nwnw mňa drbne. Že nemajú byť pokom dobré 🤣

dadis
2. júl 2022

@nwnw Inak ja som mala fakt divoku pubertu, ale vyrastlo zo mna slusne dievca 😊. Dakujem rodicom za trpezlivost so mnou 🙏

travelllerka
2. júl 2022

@sudocek ono to je ešte komplikovanejsi príbeh, ja som poverila strazenim bytu iného rodinného príslušníka, ktory bezne ku nam chodil, nebolo na tom nic divne, vlastne sami zlodeja pustili dnu,okradol nás známy. Mama tej som nakoniec povedala čiastočnú pravdu, ta je v pohode, otec ten sa to nikdy nedozvedel, dalo sa to rôzne uhrať. Aj keď sranda, po dlhšom čase mu v krčme povedal dedko mojej kamošky, že som bola s nimi v Tunise a otec si myslel, že to je popletený dedo, že to musel byť niekto iný, že čo trepe :D

mell27
2. júl 2022

@travelllerka Ty si teda šéfka 😃😃

kofa77
2. júl 2022

Ucitelka na mne sedi, neuznala mi body - to ked som jeden cas kaslala na ucenie a vyskedkom boli 3, aj 4 na vysvecku.

kofa77
2. júl 2022

A este - to smrdim od kamoskinej cigarety, niee, nebola som tancovat, na VS som nezobrala trojku, idem si opravit na lepsiu- to ked ma samozrejme vyhodili zo skusky

dadis
2. júl 2022

Na jedno klamstvo som si spomenula. Aj ked to bolo detske, mala som 10r..v jednom tyzdni si zlomil nohu moj otec, par dni na to moj brat a ja zapal priedusiek. Oni boli doma, ja som dostala ATB, po par dnoch som sa citila dobre. Ale doma bolo vtedy tak suprovo, s otcom sme sa hrali karty, hry a celkovo taka dobra atmosfera bola, ze sa mi nechcelo po tyzdni do skoly. Tak vzdy ked som si mala zmerat teplotu, tak som ho nenapco pobuchala z vrchnej strany a vzdy som mala 37,3, doktorka mi predpisala dalsie atb, ani tie "nezabrali", poslala ma na rtg pluc, ten cisty, odbery v poriadku, tak este tyzden doma som bola a potom som s tym prestala...ale celkovo som vyse 3 tyzdnoch nechodila do skoly 😀😀

20erika07
2. júl 2022

Klamala som mame vzdy a za vsetko co som vedela za co by som mala bud zaracha alebo riadny vyprask. Az ked som sa konečne v 18tke odstahovala tak som už nemusela klamat, mama nemala problem aj 18nast rocnych nas zmlatit

dadis
2. júl 2022

@20erika07 To je strasne :( Ako ja som tiez obcas dostala, ale skor za to, ze som bola drza alebo ze sme sa bili s bratom, rodicom som mohla povedat vsetko, vedela som, ze sa nahnevaju, ale len na chvilu..

jana_eyre_2
2. júl 2022

@dadis môj brat raz takto simuloval a dostal sa až do nemocnice, lebo nikto.si nevedel dať rady s tým čo mu je 😅 to mi povedal samozrejme až v dospelosti, že si vymýšľal bolesť brucha lebo sa mu nechcelo chodiť do školy.. v každej chorobe mi vždy vravel že len simulujem, až potom mi doplo prečo má z toho vždy podozrieval..

jana_eyre_2
2. júl 2022

Autorka, ja chapem prečo si anonym, ozvala som sa len preto čo si napísala pod prvý príspevok a pritom si dovtedy sama nepridala svoje najväčšie klamstvo..

Ja si nejaké vyslovene klamstvá voči rodičom nepamätám, mojej mame som klamať nemusela, pretože nebola prísna.. otec bol po mozgovej porážke, mali sme doma celkovo ťažkú situáciu, ja som bola hrozna pubertacka a narobila som veľa problémov, celkovo som nebola dobre dieťa, ani dospievajúca, čo ale malo svoju príčinu.. ale klamať som neklamala, iba som zamlciavala čo som nechcela aby vedela.. voči škole som pár krát sfalšovala ospravedlnenku a išla niekam inam, ale keďže na to nikdy nikto neprišiel, tak som iba zamlčala informáciu..

dadis
2. júl 2022

@jana_eyre_2 Inak vobec mi zo skoly tie 3 tyzdne nechybali, avsak na to, ze som bola vtedy s otcom a bratom doma spominam dodnes ako na super cas. Otca sme si vtedy uplne uzili. Nikdy s nami tak vela casu netravil. Vzdy v robote, cez vikendy a poobediach do zahrad chodil, alebo druhu pracu mal. Snazil sa nas zabezpecit ako najlepsie vedel. Nerozhodla by som sa ani teraz v dospelosti inak 😬, len asi by ma nasi nenechali bez priciny doma, no co uz zaplatila som za to jednymi atb navyse, rtg a odberom..

20erika07
2. júl 2022

@dadis no :-/ ja ked sa bavim s mojimi detmi, je to uplne iné, co vsetko mi povedia , aj co vyparatili, ja sa to vzdy snazim spracovat tak aby sa mi nemuseli ani nabuduce bat povedat cokolvek , skoda , ze som toto nezazila ako dieta, vsetko dusit v sebe a len sa bat a byt len horsie a horsie dieta :-/

dadis
2. júl 2022

@20erika07 Viem si to predstavit :(. Aj teraz tu bola nejaka diskusia mami so 14r dcerou, ze ju nepocuva..Niektori rodicia takto prisne vychovavaju deti zo strachu, ze ked nebudu dost prisni, tak nieco pokazia a boja sa, ze co z deti vyrastie..ale aj volna vychova ma svoje uskalia, moji rodicia mi plne doverovali a davali volnost (uz na ZS sme si bratom podpisovali ziacke a len my sme si pisali ospravedlnenky), no na mne sa to zase prejavilo, ze sa bojim sklamat doveru vseobecne..oni mi mi tak verili, ze ja by som si nedovolila ich sklamat..aj teraz ked ma niekto odo mna ocakavania, tak ja nerada sklamavam...napr. casto som randila z lutosti..alebo deti moje deti maju nejaka ocakavania a nenaplnia sa, tak mna to trapi i ked sa to mna netyka..alebo v praci, po sebe 10x vsetko skontrolujem a prepracujem, kym odoslem, aby som nesklamala niekoho ocakavania....tak vsetko treba s mierou, kazdy sa snazi vychovavat najlepsie ako vie, ale ziadny rodic ani typ vychovy nie je dokonaly..

yvanielka
2. júl 2022

@travelllerka 😀😀😅 tak ten nick ti teda sedí 😀

travelllerka
2. júl 2022

@yvanielka ja som bola vždy taky tulák, aj na hranolky sme s kamoškou chodili do iného mesta ako sme bývali :D alebo o 22hej sme si zmysleli, ze poďme sa sánkovat na Donovaly a o 3tej sme boli naspäť doma, vtedy sme ešte nemali vodičak, ale naskytol sa odvoz :D stále daco

judar
2. júl 2022

Ze som nepila a aj tak som dosla na mol v 16stich :D pizza a alkohol urobili svoje a klamstvo prezradila nakoniec kvalitna tycka plna sampionov z pizze s primesou alkoholovej aromy smerom na vchodove dvere do domu, ktore som za trest pri silnej opici musela hned skoro rano upratovat...pri zoskrabovani tych nechutnych uschnutych sampionov prilepenych na dverách a zemi som ich nanovo otyckovala zvyskom z opice.....ked to matka videla, tak 3 varechy na mne dolamala lebo si myslela, ze som si stihla cucnut este aj skoro rano 😁😁😁😁😁

ateh
2. júl 2022

Mna mama vzdy podozrievala, ze s priatelom nieco robime... a my sme len chodili na caj. Nasla mi v denniku obal z cukru z hotela, v ktorom pracoval a uz sa isla zblaznit. Chodili sme spolu s prestavkami celu strednu skolu a nikdy som mu nic nedovolila. Bola som tak prisne vychovana, a aj vnutorne nastavena.
Najvacsie klamstvo bolov 16tich, ze som v kine. Pravda bola ze som sla s kamoskou za jej frajerom. Ona mrcha ma tam nechala samu s 3chalanmi, ktori ma nalievali a potom sa dohadovali, ktory ma berie. Ked ma jeden pobozkal odpadla som, prebudila som sa s nim v posteli a bol strasne nasraty, lebo som mu povedala, ze az po svadbe 🤣🤣🤣 to bola komedia. Zvracala som jedna radost a domov som dosla az poslednym busom, ked som uz vyzerala ako clovek.

20erika07
2. júl 2022

@dadis ja to mam rovnako, tiez nemam toto rada, ale zas opacne u nas-pre mamu sme nikdy neboli dobrí, tak vsetko co robim tak robim tak aby som nemala vycitky, ze som nieco urobila zle alebo len na 99%, tiez neviem vacsinou povedat nie, stale si sama sebe potrebujem dokazovat , ze som dost dobrá ale aj napriek tomu som k sebe velmi kritická . No co uz, vratit sa to neda, mama to tiez ľutuje, nikdy nepochopím jej krutu vychovu, nikdy ,ale ako sa vravi ,vsetko zle je na nieco dobré a tak aspon viem, co vsetko moze poznacit dieta a vliect sa to s nim roky rokúce 🙂

mariejenka
2. júl 2022

@jana_eyre_2 ani ja som neklamala,len som neoznamila skutočnosti 😀 no a raz sme boli s bratrancom kradnúť čerešne,v noci,a aj sme ich jedli. Od rána nas oboch neskutočne boleli bruchá 🤣 ale nemohli sme sa priznať ze od čoho 🤪

nikha2809
2. júl 2022

Ja si pamätám že som mala byť doma o polnoci a na ešte starej Nokii3310 som si o tretej ráno predstavila čas na polnoc a mamu som presviedčala že mi zle idú hodiny 🤣

luccija
2. júl 2022

@travelllerka tak to si odvazna.A to otev nezistil ved ste volali polivajtov nie?
Ja som klamala a chodila s kamaratkou do mesta a tyzden som nemala ospravedlneny a volala som mame do roboty, ze ma ist do skoly🙂lebo nemam ospravedlnenku.To som mala 15, 16 r neviem ako som mohla byt tak hlupa, ze sa na to nepride
Inak som nerobila problemy ani neklamala..

luccija
2. júl 2022

@jana_eyre_2 to by som na teba nepovedala🙂
Tiez to vybuchlo u nas preto, ze spoluziak mi slubil ospravedlnenku a nic z toho nebolo.
Potom som v 17 r sa opila z cerveneho vina so spoluziakmi v lete pod Michalskou branou mala som byt doma o polnoci vypytali ma, ze prvym nocnym autobusom prideme.A ja som vypila par poharikov sladkeho vina a vrazilo mi to do hlavy oni isli domov skor a ja som sedela na schodoch v panelaku, aby som vytriezvela.Otec isiel von so psom tak som isla o poschodie vyssie;)
Ak tak to zistili grcala som len co som lahla do postele.Druhy den rano som mala na stole listok co kupit v Bille a pri pokladni som sa skoro povracala.To bolo prvy a posledny x co som pila vino a grcala neznasam tocenie hlavy.Ked tak dam si 2 pohare a staci

luccija
2. júl 2022

Inak mna chyta uzkost, ze by moja dcera robila taketo veci vas nie?🙂)dost skoro som mala sex, ale bola som s frajerom 2 roky a s dalsim 3 ja, ked som mala vztahy vzdy len dlhe.Inak som nevymyslala ani marihuanu nikdy nemala mne sa spoluziak predavkoval heroinom vtedy to ficalo mal 17 r a ja som mala z takych veci vzdy strach
POtom sme boli zo strednej skoly na chate a jeden hlupak hodil podusku z plafonu spadol kryt skleneny z lampy a dalsiemu spadol na hlavu zaliaty krvou a na Zochovej chate sme utekali k susedom nech ho zoberie na urgent.Mohli ho tie crepy zabit.Co chata to pruser.Druhy x sa starsi chalan opil a autom isiel do dediny tam zaspal a my sme ho v noci hladali.Rano vytriezvel a prisiel.tymto som s chatami skoncila

travelllerka
2. júl 2022

@luccija policajtov som nevolala, teda išla som sama na policajnú stanicu, keďže hlavne moje veci zobrali a vedela som kto. Otec samozrejme o krádeži potom vedel, ale nevedel kde som bola ja. Boli vtedy prec 3 týždne, tak ja som za vtedy stihla aj dovolenku, aj policajtov. Ja som bola ozaj číslo. Inak za školu sme aj my chodili, ale mali sme falošne ospravedlnenky :D ale teda na týždeň by som si netrúfla, to sme len tak max 1 deň chýbali 🙂 ja neviem prečo som všetko vždy pred rodičmi tajila. Vlastne o mne nič nevedeli, mala som taký svoj svet, ktorý by asi ako dobri rodičia neschvalovali.

sudocek
2. júl 2022

Ešte ma napadlo. Raz som dostala takú bitku kvôli sestre.Lebo ja som mala asi 7-8 rokov a sestra asi len pol roka.Mama mi povedala že mám dať pozor na Silvinku že kým spí tak si odbehne do potravín. Keďže som bola dlho jedináčik a mama mi vždy povedala že budem jedináčik. Tak som veľmi na ňu žiarila.Tak ako mama odišla segra sa prebudila a začala revat ako siréna 🤣Mňa v tom napadlo že čo spraviť aby mi dala pokoj a nerevela. Tak som ju zavrela do perinača a ešte som si na ten perinač sadla.🤦‍♀️Keď sa mama vrátila domov. Tak samozrejme že hneď išla kuknúť do postieľky že ako Siska pekne spinká. Lenže skoro odpadla keď zbadala že Siska tam nieje. Spýtala sa že kde je. Ja som neváhala a povedala som že neviem. Tak hneď vyšetrovanie že kde dieťa zmizlo. Keď začala revat v tom perinači. Som si že je to moja posledná minúta života.

luccija
2. júl 2022

@travelllerka no pozeram, ze mas 3 deti🙂)tak vela stastia.