icon

Naozaj je to tak, že sa mužom nechce?

anka123123
4. apr 2017

Ahojte.
Píšem, túto vec, pretože mi nedá keď čítam tie príspevky. Možno ma budete niektoré odcudzovať, zatracovať. Som vdova 2 roky, manžel mal autonehodu. Mala som manžela, ktorého by ste dlho hľadali. Nezabudol mi dať ráno večer pusu, povedať že ma miluje, nebál sa žehliť, variť, nikdy mi nepovedal škaredo, nebál sa práce v záhrade, umiloval by sa k smrti, je toho veľa. Samozrejme mal aj svoje muchy. Ja som mu veľakrát nadávala debil, aj iné nadávky. K milovaniu som pristupovala už len keď sa mne chcelo. No ale osud to celé zmenil. Ja som ostala sama s dvoma deťmi. Peniaze bolo treba. Mám fyzioterapiu, tak som sa časom dostala k tantra masáži. A to je to prečo som sa rozhodla písať. Robím tantra masáže, čiže stretávam sa s mužmi každý deň. Pre tie čo nevedia, nie je to prostitúcia. Počúvam ich príbehy. Veľa z nich sa sťažuje, že ženy nemajú o nich záujem, chýbajú im ženské dotyky, rozhovory. Ano dámy chýbajú im aj rozhovory. Koľký mi tvrdia chcem sa porozprávať, ale hneď ma vysmeje, pochopí to inak ako som to chcel povedať. Ak sa chcem milovať nechce sa jej a vnucovať sa stále, to už ma nebaví. Boli by ste prekvapené koľký muži chodia na takéto masáže a možno aj ten váš. Verte ak by sa dal vrátiť čas, robila som veľa vecí inak. Pre mužov je milovanie dôležité, veľa vecí sa od toho odvíja. Ak sa vám aj nechce stačí mu chvíľka a bude spokojný, vráti vám to inak, ako to záleží na vás. Ak sa mu povenujete aj on sa bude venovať vám. Ak máte pocit, že sa vášmu mužovi nechce, tak verte že už to rieši inak. Len malému percentu mužov sa nechce zo zdravotných dôvodov.
Položíte si otázku a kedy sa niekto povenuje mne? Máte doma manžela.
Prajem vám milé manželky čo najviac krásnych a šťastných chvíľ s manželom.
Anka

rawmamka
5. apr 2017

@alaguema 👍 Tie "analýzy" boli už pomaly horšie ako samotná téma 😀 .

alaguema
5. apr 2017

@rawmamka tantrická masáž, alebo duševný striptíz? 😉

rawmamka
5. apr 2017

@alaguema Duševný striptíz introvertiek 😀 .

obsadenemeno
5. apr 2017

A ja stale cakam na opis tej speci slovenskej verzie tantrickej masaze......😕

terezka1947
5. apr 2017

uprimnost a otvorenost sa dnes uz nenosi...je lepsie ticho sediet a radsje sa zabavat na ukor inych ako byt sam sebou a nebat sa to aj povedat a priznat-a toto je o akej verejnej odhalovacke????😀
a co potom fotky,kde od spalne,spodneho pradla seba,deti a manzela vidis az do chladnicky,do jedalnicka atd?
zaklad je byt nad vecou......a in je prave byt na vecou,nad kazdym problemom,je in byt za vsetko a vsetko zrelativizovat,leeen si nepovedat to,co citim a stat si za tym

lubkavargova1
5. apr 2017

aaaa to teraz mala byt reklama na poskytovanie sluzieb? Lebo iny vyznam prispevku nevidim...sice aj chlapy tu uz chodia, takze zakaznikov treba zhanat vselijak 🙂 🙂 a niet nad dobru reklamu 🙂 🙂

obsadenemeno
5. apr 2017

@lubkavargova1 napriklad germaniawerks alebo tiper24.... 😕

libawet
6. apr 2017

@anka123123 som Ti veľmi vďačná za túto tému, pretože si uviedla realitu.
Naozaj, niektoré dámy tu na MK ( nebudem konkrétna ) , treba vidieť realitu a nie extrémy a seba, čo máte práve vy doma. Anka123123 uviedla svoj pohľad a s čím sa stretáva, že to nie je len o ženách a ich problémoch, ale aj o mužoch, ktorí môžu byť aj "tí normálni", ako sa tu po väčšine s obľubou vyjadruje. Prečo je také neprijateľné, ak sa chce muž len porozprávať, že hľadá tiež len to pochopenie a možno aj to poľutovanie, obyčajné objatie, len tú túžbu nedá na vedomie, neprizná si, lebo je panebože MUŽ a ako taký nemôže dať predsa najavo slabosť? Prečo? Prečo Anku odsúdite? Začo? Lebo napísala pravdu? Prečo mužov máte zafixovaných len ako tých zlých? Lebo vám ublížili? A čo ak tá vina je aj na vašich pleciach? Prečo si myslíte, že vy za nič nemôžete, to len ten muž? Nebudem nikoho menovať, nechcem sa tu s nikým hádať, dokazovať pravdu a lož, to je zbytočné....dajme si ruku na srdce a povedzme, kto môže naozaj hodiť kameňom? Ja sama určite nie. Pekný deň všetkým.

anka123123
autor
6. apr 2017

@libawet
Som rada za tieto tvoje riadky. Nikoho som nechcela urazat, prehovarat. Napisala som to s cim sa stretavam. Pride mi vela krat zvlastne, ak mi povedia niektori ze miluju svoju manzelku, jej vonu, jej vlasy a vzapeti doda ze keby tak este ona milovala mna. Muzi vnimaju lasku aj cez ten velakrat spominany sex. Je pre nich dolezity, ale vie im aj zlomit väz.

nebrasca
6. apr 2017

@libawet nie si nahodou dvojča s autorkou? Naozaj je to veľmi uslachtila a náročná práca 😂, trebalo by viac osvety a pochopenia pre pracovníčky utesitelky, a možno aj charity, aby sa mali lepšie aj tí chudacikovia bez peňazí, a doporučujem prax niekde v krajine, kde hodnota ženy je menej ako ťava, ale aspoň muži netrpia, alebo doporučujem jesť viac halušky a netlacit kaleráby do hlavy

alexandraalexandrova
6. apr 2017

@obsadenemeno tiper24 ten nie. Ten nema na taketo sluzby peniaze, ved uz je 15 rokov nezamestnany, zabudla si? 😉

dankabodvanka
6. apr 2017

@eeffka Ty by si bola zrejme tá posledná, čo by sa to dozvedela 😅 On by sa ti s tým určite nepochválil😝

eeffka
6. apr 2017

@dankabodvanka o to nejde.. tu ide o to ze ked pani prevadzkuje poloprostitutsku cinnost.tak nech je natolko hrda na svoju zasluznu cinnost a nazyva to pravym menom. Ze "masaz" .... existuje take porekadlo na tuto situaciu ze hovno si namysla ze je torta.

obsadenemeno
6. apr 2017

@alexandraalexandrova no ale porozpraval by sa rad... 😉

alaguema
6. apr 2017

@libawet veľmi dojemné...Kto môže hodiť kameňom? Nikto. Ale všetci vieme, že vzťahy sú vždy o dvoch osobách a autorke sa chodí spovedať len jedna osoba z tých dvoch, ktoré tvoria pár. Chodia tam chlapi...nič v zlom, ale prostitútky a masérky mali vždy to "privilégium" vypočuť si mužské starosti, ale nikdy nevedeli ako to bolo naozaj. Muži nie sú tí zlí, rovnako ako nie sú tie zlé ženy. Keby sem napísal nejaký erotický masér žien, asi by sme sa dozvedeli veci neslýchané...Proste treba mať odstup a neposrať sa z názoru jednej masérky údov ☹

anka123123
autor
6. apr 2017

Ta maserka udov ma pobavillo. Treba si uvedomit ze ti muzi pridu dobrovolne, nikto ich nenuti. To ze pride je v prvom rade na nom, ale vysvetlujem tu pre niektore, ze muzom sa niekedy odkrvi mozog, vlastna ta cast ktora je zodpovedna zato, ze tam pride. To ci tam pride, zalezi aj na vas. No a podla niektorych prispevkov, asi budu chodit dalej.🙂

alerka
6. apr 2017

@anka123123 WAU ty sa fakt vobec nehanbis.. 😂 ako prava 100% kurtizana. Plne stotoznena so svojim POSLANIM...

obsadenemeno
6. apr 2017

@anka123123 budu. Lebo proste niektori aj keby mali sex kazdy den, aj tak budu chodit. A mozno by si bola prekvapena, ze ako velmi by sa niektore zeny radi s tymi ich chlapmi porozpravali. A kolki z tych, co si pred tebou akoze vylievaju srdce si vlastne len ospravedlnuju, ze sa proste radi idu vytriast inde. Ok, mozno ich manzelka uz nepritahuje. Mozno nema chut na ten sex po unavnom dni. Mozno sa nechce rozpravat O NOM, lebo by sa rada porozpravala aj o nej. Mozno.
Moj point je, ze tak ako zeny, ani muzi nie su bez chyb. A ty (samozrejme pises z toho, co zazivas kazdy den) nemozes posudit vztahy, ked ich poznas len z jedneho uhla.
Samozrejme, si vdova a vsetko co na vasom vztahu bolo nedokonale a co ta vytacalo, na to si uz zabudla (selective memories).
Ale take jednoduche to nie je. Kazdopadne chlap, co radsej ide za profesionalkou namiesto toho, aby nevyhovujucu situaciu riesil je posera. A take reci, ako tu svoju "lubia" a predsa idu na "tantricku" masaz (ozaj, vysvetli, aka to je, stale cakam 😠 ) si mozu strcit niekam. Takym by som neverila, ze maju nos medzi ocami.

mimik3
6. apr 2017

Uhm... Takze vlastne chlapi si chodia dat cudzej zene pochytat vtaka, lebo vlastna zena sa s nimi nerozprava? Och, chudiatka...

mandala77
6. apr 2017

@anka123123 inak ja som prekvapená ako som čítala túto diskusiu, i keď len tak na preskáčku, ako sú ženy na Slovensku ešte oproti Čechám ohľadom tantry no, povedala by som to tak zaobalene "zaostalé". Denisa Palečková s Richardom bývajú hosťami v českej televízii v Sama doma, kde hovoria o vzťahoch, intimite, vystupujú tam ako majitelia Tantra Spa, čo je masážny salón. Utvrdilo ma to v tom, že ohľadom tantry je veľmi veľa predsudkov a vyjadrujú sa k téme ženy, čo o nej nemajú ani páru.

alerka
6. apr 2017

@mandala77 asi si necitala komentare ludi v cechach..

obsadenemeno
6. apr 2017

@mandala77 mozno preto, ze u nas a aj v Cechach ludia nemaju ponatia, co ta tantra vlastne je....a slovo tantra sa pouziva na nieco, co s tantrou (tou skutocnou) nema nic spolocne....aka preboha tantra za polhodinku co si chlapik zaplati???

0silvia0
6. apr 2017

@anka123123 no chúdence odkrvené, vlastne oni za to vôbec nemôžu, to tie zlé ženy, čo ich nepohladkajú, nevypočujú... Oni tí dobrí muži tie kytice domov tým zlým ženám nosia každý večer, snažia sa, upracú a uvaria, všímajú si tie hnusné ženy a tie potvory nie a nie to oceniť... no čo majú len robiť? Aha, na masáž idú, lebo tam je dobrá teta, vypočuje, pohladká, vymasíruje čo len budú chcieť... aký je ten súčasný svet len príjemný... všetko sa dá poriešiť ľahko a bez zábran... fakt super... pre niekoho...

mimik3
6. apr 2017

@obsadenemeno tak lepsie znie ,,tantricka masaz,, ako ,,vyhonena masaz,, ...

dankabodvanka
6. apr 2017

@0silvia0 Ale noooo😅 Ber to s nadhľadom😉 kto nemá doma, hľadá inde😝 Chlapík aspoň neriskuje žiadnu pohlavnú chorobu a všetci sú spokojní😝

0silvia0
6. apr 2017

@dankabodvanka ale veď ja som to napísala s totálnym nadhľadom... nevyznelo to tak? 😝

...myslím, že polovica, možno aj 3/4 ľudských problémov vzniká z dôvodu, že ľudia sa starajú viac o svoje telo ako o dušu... asi by to malo byť ako-tak vyrovnané... ja nechcem moralizovať, tak sa radšej zdržiavam ďalšieho komentára😕

dankabodvanka
6. apr 2017

@0silvia0 Úplne chápem, ale chlapi sú predsa ináč nastavení, ako ženy😅 keď sa ko*** postaví, rozum sa zastaví😝

nebrasca
7. apr 2017

Autorka, štetky vždy boli a budú, tak ako aj promiskuitni muži či ženy, ty si zarábaj ako vieš a chceš,, a možnosť vykecat sa nájdeš medzí seberovnymi, je ich dosť, len si nerozoznala kde, ak sa nazves správnym menom, ľahko spoznas svoju komunitu

terezka1947
7. apr 2017

@anka123123 muzom sa odkrvi cast mozgu uz predtym ako tam pridu????to potom znamena,ze cakaju na nejaku sluzbu,kedy sa to u teba stane
inak napisem takto...muzi su muzi...a ano,rozmyslaju inak ako my,zeny

ale to este neznamena,ze kvoli sexu vsetci nechaju vsetko a vsetkych tak,aby si par sekund uzili a narobili by si problemy-keby som to mala brat iba z pohladu ich pohodlnosti a nechuti robit si problemy
alebo to napisem aj takto....su aki su,jasne,ze aj ini ako zeny
ale oni vedia,co mozu stratit a co riskuju

a ano...ked si zoberu za manzelky niektore typy zien tu z Mk,tak sa ani nedivim
kazdy potrebuje mile slovo,aj pohladenie....je jedno,ci zena,ci muz
ale este si nemusia robit sluhov navzajom a mali by sa aj chapat,urcita toelrancia byt musi
kazdy veiem,co doma mame a co by sme mohli stratit
a podla toho sa chovame....kto nevie ocenit a vazit si,co ma.....hmmmm,to uz nie je o jeho pohlavi,ale jeho hluposti

oldman50plus
7. apr 2017

@anka123123 Za žiadnu službu verejnosti sa netreba hanbiť ak sa robí dobre. Poznám dve kurtizány na vysokej úrovni, mohli by sa u nich učiť nielen absolventi psychológie ale aj ich pedagogický zbor ako funguje psychológia v praxi.

Pre všetky: Aj chlap sa potrebuje porozprávať, ak doma počúva nepretržitý prúd požiadaviek čo urobil/neurobil/má/nemá tak sa nedivte že na taký rozhovor nemá chuť. Vstúpte si do svedomia či nie ste taká, pretože ženy ktoré s mužom nevedia rozprávať bez toho aby mu niečo vyčítali sú častý zjav. Či sú výčitky oprávnené alebo nie - nepretržitý prúd nič nevyrieši.