icon

Naozaj nechce bábätko?

lia23
23. máj 2015

AHojte kočky, vopred sa ospravedlňujem, ak sa tu podobná téma už nachádza. Mám takú otázku, ako zareagovali vašu muži/partneri/snúbenci/priatelia na to, keď ste im oznámili, že čakáte bábatko???
My sme sa s priateľom rozhodli, že chceme spolu mimčo, dokonca to bol viac-menej jeho nápad, stále mi rozprával, že už sa teší na bábätko, hladkal mi bruško s tým, že už som určite tehotná, no keď som mu zrazu ukázala test s // , zrazu sa zľakol akosi toho a cúvol s tým, že "asi na to ešte nie je pripravený". Ja však stále dúfam, že to bol len prirodzený strach z neznámeho a nič vážnejšie v tom nebolo. Za odpovede vám ďakujem.

Strana
z3
lia23
autor
25. jún 2015

Ahojte kocky ...🙂...ozyvam sa po mesiaci a chcem vas oboznamit s nasou situáciou 🙂....sme v 9tt a buduci tatinko sa na babatko tesi (aspon zatial 😀) 🙂...spolu planujeme, mame uz aj mena vybrate, vie to uz aj rodina, natiera brusko, hladka a pusinkuje a ja som stastna a toto najkrajsie obdobie si neuveritelne uzivam....🙂 dufam ze to bude takto uzasne navzdy 🙂

moonlight1210
25. jún 2015

@lia23 nic v zlom, nebude takto uzasne naveky. bude aj zle a budu krizy. uplne normalna krivka kazdeho manzelstva/partenrstva.

preto chyt teraz dennicek a vsetky pekne veci, co s nim teraz zazivas, si tam popis. peken rukou, vtedy hlava viac premysla a viac si pamata.

az budete mat krizu a dokazes po nom len stekat, alebo sa citit ubolena a ufnukana, ako sa k tebe zle chova, chytis dennicek a precitas si. aby si si spomenula na to pekne.

lebo to zle sa lahsie pamata, dobre sa rychlo zabuda, a ked je kriza, nic ine v duchu nepremielame, len to zle, co nam kedy porobil.

dennicek bude ako zachranna kotva vasho vztahu. ked si precitas to pekne, hned sa ti bude chciet na neho pozerat lepsimi ocami a mozno ti to pomoze zbavit sa pocitu krivdy alebo potreby vybojovat svoju pravdu nad nim a urovnat hadku, ci krizu v zmierlivom duchu. 😉

lia23
autor
25. jún 2015

@moonlight1210 jasne, samozrejme, ze to takwto nebude donekonecna... 🙂urcute budu hadky,ktore su ajteraz...a ktore budu vzdy....ale pre mna je dolezitejsie to co je teraz...a preto s uzivam tieto dni kym sa da 🙂 kazda tehulka si uIva tieto dni stastia a je vdacna za ne aj napriektomu, ze vedia vekmi dobre, ze to vzfy ruzove nebude...ale je dolezite, aj toto, byt spolu stastniaj pri takychto zivotnych situaciach,.....dakujem za radu, rozmyslala som si kupit aj twhotensky dennik 🙂

lia23
autor
20. máj 2017

Ahojte maminky...akurat spominam na svoj stres ktory som pred necelymi dvomi rokmi zazivala.. a keby som vedela ako to bude teraz tak sa ani nestresujem...Momentalne je nasa situacia uplne uzasna...maly ma 15m a priatel je uzasny partner a hlavne perfektny a ukazkovy otec...maleho miluje najviac na svete, uziva si ho a vsetci sme spolu stastni.....urcite su aj tie horsie chvilky, kedy sme pohadani, no v konecnom dosledku som najstastnejsi clovek na zemi, lebo ked si spomeniem kolko problemov maju ludia , dokonca aj mamicky tu na MK, tak nase "problemy" su oproti ich totalne nic....takze vlastne osm len chcela povedat, ze nam je spolu dobre, ze som sa nemala coho obavat..ďakuejm za vasu podporu. ..sme zdravi, mame jeden druheho a druhy tretieho a to je to najhlavnejsie....Lubte sa a budte vdacne za to co mate 🙂

Strana
z3