Radosť z tehotenstva

9. júl 2023

Ahojte som po dlhom snazeni tehotna … som v 12 tt a strasne sa chcem tesit ale zároveň mam pocit ze sa nesmiem lebo co ak sa nieco stane ..mame dost potratov za sebou a vzdy ked som sa tesila hladkala brusko ,rozprávala sa s nim tak prisiel koniec …bojim sa ale aj si vycitam ze to ,,neprezivam,,aj ked strasne chcem len ten strach je väčší :(

2006_1211
9. júl 2023

Co sa ma stat to sa stane ci sa budeš tešiť alebo nie. Len stres je zlý pre bábo tak skus na take nemyslieť

pribinak
9. júl 2023

Na zle nemysli. Privolávať len to dobre do svojho života 🍀🍀

andrea_82
9. júl 2023

Vitaj v klube. Nechcem ti brat idealy, ale toho strachu o babo sa uz nezbavis. Stale budes mat o nieco obavy. Skus si nepripustat to zle, predstavuj si skor to pekne. Casom sa snad prestanes tolko bat, ked bude tehotenstvo prebiehat dobre. Ale urcite by som nespajala tvoje tesenie s tym, ze sa nieco stane.

autor
9. júl 2023

@andrea_82 dakujem ved snazim sa tak ze aj hladkam brusko stastna som ale potom ma sekne ze co ak ..viem ze tak nesmiem mysliet ale neviem si pomoct 🥺

alison11
9. júl 2023

Čitaj si nejakú romantickú knihu zamestnaj si hlavu niečím pozitívnym choď do prírody alebo do zoo spríjni si čakanie a keď prídu prvé pohyby tak to bude lepšie ;)

any_soj
9. júl 2023

Mne pomohlo vedomie, že život nášho dieťaťa má zmysel a je darom akokoľvek dlho či krátko bude trvať. Že dôležité je milovať a byť milovaný v čase, ktorý nám bol darovaný.

marianarem
9. júl 2023

Ale podla mna tak mysliet mozes. Su to uplne prirodzene pocity zeny, ktora uz o babatko/babatka prisla a je znova tehotna. Ja som zazila potrat iba jeden, ale druhe tehotenstvo to ovplyvnilo. Nie tak, ze by som sa stale strachovala, ale presne tak, ze som sa nevedela nejako nesputane tesit a jednoducho som pripustala vsetky mozne konce. A ani som na seba nijako netlacila, aby som sa citila inac a vobec som si to nevycitala. Pripadalo mi to prirodzene a akceptovala som to. Moj vztah k malemu to nijako neovplyvnilo a on je navyse take pozitivne, usmiate dieta...nijako na nom nevidno, ze som v tehotenstve nelietala od radosti.

autor
9. júl 2023

@marianarem 🥰🥰🥰ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre