icon

Narcizmus

3. feb 2023

neviem, či som to správne identifikovala, ale uvediem pár znakov:
- som vo vzťahu pár mesiacov (6) a partner sa správa nasledovne, čo si už neviem vysvetliť...
- chodíme cvičiť, ale musí to byť podľa neho, všetky športy, ktoré robím ja, sú podľa neho hlúpe, najlepší je len fitness, aby som sa "vymodelovala"
- vždy, ak sa chceme dohodnúť na programe, povie "uvidíme" a už sa neozve, ale ak neprídem, vytkne mi, že je to moja vina, že sme nikam nešli
- často má reči typu: tam ťa vezmem, tam raz pôjdeme, budem taký a taký... reálne k tomu ani nedošlo...
- vie byť veľmi romantický, ale ak nie som podľa jeho predstáv, tak to dá dostatočne najavo, napríklad sa mi aj 2 dni neozve, lebo som ho niečím napríklad nahnevala, skrátka banalitou, ale musím rešpektovať, že sa nechce ozvať... aj keď mňa to vtedy trápi, je mu to jedno...
- všimla som si, že často hovorí, že on to vie najlepšie, aj napríklad v cvičení... chcela som mať trénerku, tak ma zvozil, že na čo, keď on to vie lepšie vysvetliť ako kvalifikovaný tréner (on nie je tréner, ani nemá nič medicínske vyštudované)
- to isté, mala som nedávno zdravotný problém, riešila som to na súkromnej klinike, podľa neho vraj len lekár stanovil zle diagnózu a ku komu to chodím, veď predsa on to vie lepšie ako môj lekár...

...a mnoho iných vecí...
...tieto veci sa začali vynárať asi tak posledné 2 mesiace, predtým to také nebolo až v takej miere a ja uvažujem, že či nemôže ísť o formu narcizmu, ale možno sa mýlim...? každopádne, je to niekedy vyčerpávajúce...

kaloo85
4. feb 2023

@zuzana364 podla mna kozorozec 😀

autor
4. feb 2023

@zuzana364 ....v znamení Váhy, prečo?

autor
4. feb 2023

premýšľala som nad tým večer, aj som si prečítala vaše komentáre....
....áno, je to tak, že asi tam nebude niečo v poriadku a mám dojem, že ak máme také myšlienky po polroku, tak sú asi oprávnené....
....inak by som nad tým nepremýšľala, ale to si myslím ja...

dominikac321
4. feb 2023

prveho pol roka cloveka vo vztahu ovlada vlastna chemia, po pol roku zacnes toho druheho vnimat realne...cize si to len doteraz prehliadala a je to hovado

audrye
4. feb 2023

Nie, to nie je narcis. To je debil :D...

siskapav
4. feb 2023

Napíšte mi správu prosím 🙂

autor
4. feb 2023

@siskapav napísala som vám 🙂

klodyka76
4. feb 2023

@eeffka Presne toto som chcela napísať......to nie je narcis, to je premúdrelý debil

autor
4. feb 2023

....najviac ma zaráža, že viem o jeho minulosti, nemal bohvieaké vzťahy, boli tam dlhy tých žien, nevera, klamstvá....
....tak som si myslela, že bude spokojný s niekým dá sa povedať, kto je v pohode, ale ako vidím podľa niektorých jeho slov, akoby to bolo azda málo...

zorkahorka
4. feb 2023

Autorka. No prrrr! Nevera, klamstva u byvalych? Pozor, to je jeho pohlad. Ja by mu velmi neverila

autor
4. feb 2023

....asi by bolo fajn napísať aj vek, má 36.... ja mám 26....
....zatiaľ mu žiaden vzťah nevyšiel, maximálne 4 ročný vzťah mal, ale nikam sa neprehĺbilo do svadby, či do dieťaťa.... asi mi už všetko dochádza a vynára sa...

klodyka76
4. feb 2023

Úprimne.....ani sa nečudujem, že mu žiaden vzťah nevyšiel......

kaloo85
4. feb 2023

Pane boze, taka mlada si, moznosti milion.. ani neuvazuj nad buducnostou s takym debilom.. VAZ SI SAMU SEBA.. zivot mas len jeden

zuzana364
4. feb 2023

Typovala som ine.Ja mam s podobnym dieta,ale uz davno s nim nezijem.Potrebujem byt psychicky ok,lebo mam dieta a nie sa nechat deptat a nicit chlapom.

marca12
4. feb 2023

Utekaj,co najskor. Tento chlap ta znici

monuska112
4. feb 2023

vies my nezistime ci je narcis, na to v skutosnosti treba robit nejake testy. ak ma osoba len vyrazne narcisticke crty, neznamena to ze ma poruchu osobnosti. ale v skutocnosti je to jedno. preco potrebujes toto potvrdenie? nestaci uplne ze sa pri nom necitis dobre? ze ta znevazuje a nikdy nedoceni lebo je vo vsetkom lepsi a vsetko co robis je pre neho hlupe? tvoje pocity na ukoncenie vztahu uplne stacia, nemusis sa za to ospravedlnovat ani pred sebou a uz vobec nie pred nim. v skutocnosti mas pravo sa mu proste neozvat a bez povinnosti vysvetlovania. a tomuto to aj tak nevysvetlis, chyba bude nakoniec v tebe.

kassandra25
4. feb 2023

No ked ta to s ním silou mocou baví a stoj čo stoj musíš byť s ním..... ty sem počítam, ešte veľa ráz napíšeš

veronicka88
4. feb 2023

Mne sa dvíhal adrenalín už len pri čítaní....partnerstvo je o dohode,o respektovani,úcte a pochopení potrieb druhého človeka....ak by ťa miloval tak s aprisposobi,alebo ťa aspoň nechá samu rozhodnúť sakra!pekne ťa prosím nedaj sa strhnúť a ponechajú si svoje ja a svoju sebaúctu. Som s mojím manželom 10rokov frajeri a 10 rokov manželia v živote mi toto eneobil!nikdy

lienkafis
4. feb 2023

Zažila som takého, presne ako cez kopírák. Žiaľ bola som s ním 2,5 roka a ku koncu to už bolo o fyzickom násilí a absolútnej kontrole. Sama sebe nerozumiem kde som mala hlavu pri takom debilovi….UTEKAJ, bude to len horšie, tieto hovädá hľadajú obeť, nie partnerku.

adara777
4. feb 2023

Má 36. Zmenu správania už nečakaj, to už má v povahe. Je najmúdrejší a všetko bude riadiť za teba.

viestta
4. feb 2023

Keby nebol vadny, tak nejaky vztah mu vyjde. Ked sa mu rozpadaju vztahy jeden za druhym a VZDY bez jeho viny, mne by v hlave svietil majak, nie len kontrolky.

matussara
4. feb 2023

Je jedno co to je. Prec.
Nezrely, egoisticky chlap, decko. Zozral vsetku mudrost sveta...
On moze, vy nie
A svoju chybu zhodi na vas.
A zda sa, ze si az tak neverite, ked zistujete,ci to je ok

matussara
4. feb 2023

On,on, on

siska53
4. feb 2023

Prosim ta, pre tvoje vlastne dobro neostavaj s nim!!!!!!!!!

lubkavargova1
4. feb 2023

Ty sa tiez bojis, ze ostanes sama, ze?

matussara
4. feb 2023

Hm.otazka, preco mal zle vztahy, nevera....
Zrejme vieme preco 🙂

matussara
4. feb 2023

To ako sa sprava vidite, prestante riesit preco, ako...ak potrebujete v tom vztahu byt, tak presne taky typ muza potrebujete, aby ste sa vy prebrala.

bazde
4. feb 2023

Čo vedie ženu k tomu aby s takýmto ,,chlapom,, trávila čas?

filipka250
4. feb 2023

Youtube Petr Kinkor...a nohyyy na pleciaaaaaa

adreena
4. feb 2023

Manipulátor a egoista. Keď sa mu niečo nepáči, tak sa dva dni neozve? To ťa akože trestá, aby si si zapamätala, že takto sa to nerobí.