Vzťahy vo fitku: Skutočne nie sú trvalé?
Často sa tu omieľa a radí zoznamovanie vo fitku. Včera sme sa stretli s mojou najlepšou kamoškou a jej kolegyňou, obe pracujú ako fitness trénerky. Padla reč aj na tému, či sa tam dá zoznámiť. Povedzme, že do fitka idete preto, lebo chcete dobre vyzerať a nájsť si niekoho. Vraj áno, zoznámiť sa tam dá, ale nič viac. To "nič viac" vraj znamená, že každý chlap, alebo žena sa raz dostane do bodu, keď bude stáť pred zrkadlom, pozerať sa na seba a povie si.. "Už vyzerám lepšie a mám na lepšieho, alebo lepšiu." Vlastne tým, že sa stanete atraktívnejšími, je vraj veľká šanca, že nakoniec opäť zostanete sami, alebo vymeníte partnera, ktorého ste si medzitým našli.
Čo si o tom myslíte? Je to podľa vás naozaj tak?
To, že niekto cvičí, znamená, že ma na lepšieho alebo lepšiu?
Podľa mňa je to skôr,ak človek pracuje len na fyzickom,tak nemá ako mať na lepšie
Treba aj duševne sa rozvíjať a teda hlavne
Neviem čo by povedali tvoja kamoska a jej kolegyňa, ale ja som sa zoznámila so svojim snúbencom práve vo fitku. 12.9. mame svadbu. Ani jeden z nás nešiel do fitka za účelom zoznámenia. Obaja sme si len šli zacvičiť
Ťažko povedať ja cvičím ale chlapi čo cvičia sa mi hnusia
Ak jediny standard na vyber partnera je to ako vypada tak je jasne, ze potom rozmysla len takto.
Ja nechapem.. ved toto by potom mohlo platit na hocijake miesto zoznamenia, nie? Ze stretnem partnera v jednote a zacnem cvicit a potom budem mat pocit, ze mam na viac (toto je podla mna úplná blbost, ja odkedy som stretla muza som schudla cez 30 kil a stale si myslim, ze je najlepsi a nezalezi to na tom, ako vyzeram 😀)
Ťažko povedať ja cvičím ale chlapi čo cvičia sa mi hnusia
@anonym_664a6a a toto je ako možné? 🙄
Vzťahy vo fitku by som si nikdy nehľadala. Ja chodím do fitka cvičiť, nie sa zoznamovať.
@anonym_autor Je to ako so vztahmi nadviazanymi inde. Niektore vydrzia, vacsina je len na isty cas.
@anonym_autor za mna cele toto pausalizovanie je hlupost.. :DD stacilo mi precitat " že každý chlap, alebo žena sa raz dostane do bodu, keď bude stáť pred zrkadlom, pozerať sa na seba a povie si.. "Už vyzerám lepšie a mám na lepšieho, alebo lepšiu" a je mi jasne, ze je to blud. Za mna ak sa stretnu dvaja ludia co si sadnu, je uplne jedno kde sa stretnu. Zaroven, nikde nie je pisane, ze "vsetci budu spolu navzdy".
Akože čo? Ja som schudla asi 10kg a miesto miesto faldíku mám na bruchu pekáč buchiet. A áno, som na to hrdá. Ale teda nenapadlo mi sa preto rozvádzať.
Ak si vo fitku ľudia vyberajú partnera takto povrchne (akože toto telo už pri sebe môže mať iné, krajšie telo), tak sa nečudujem, že to vždy stroskotá. Môj manžel má stále na bruchu ten faldík. Nie je tučný ale proste necvičí ale teda ani na sekundu mi nenapadlo, že by som ho mala vymeniť 😃
A hlavne som nezačala cvičiť preto aby som si k svojmu vylepšenému zohnala iné 🤣
Ide tam vlastne o vzťahy tých tiel??? Veď to je absurdné.
@anonym_autor za mna cele toto pausalizovanie je hlupost.. :DD stacilo mi precitat " že každý chlap, alebo žena sa raz dostane do bodu, keď bude stáť pred zrkadlom, pozerať sa na seba a povie si.. "Už vyzerám lepšie a mám na lepšieho, alebo lepšiu" a je mi jasne, ze je to blud. Za mna ak sa stretnu dvaja ludia co si sadnu, je uplne jedno kde sa stretnu. Zaroven, nikde nie je pisane, ze "vsetci budu spolu navzdy".
@simca06022011 you go girl
vacsiu blbost som v zivote nepocula 😂 ale celkom ten dovod pobavil.
ale aj áno. niečo pravdy na tom bude.
Len ten cvičiaci je neraz s partnerom - partnerkou nespokojný už dávno pred cvičením. 😉

Ja síce nepovažujem fitko za ideálne miesto na zoznámenie sa, ale z úplne iných dôvodov, tento je nezmysel… a ak to niekto takto má, tak je úplne jedno kde sa počas tej svojej cesty za lepším vzhľadom zoznámi, do toho bodu príde aj tak, ak je takto nastavený… ale poznám veľa ľudí, ktorí sa na to takto, na seba, ani na partnera nepozerajú alebo potom páry, ako aj my, ktorí makajú spolu…