Narodil sa nám černoško. Bojím sa, že ma manželka podviedla
Dobry den prajem, som mlady 22-rocny chalan. Pred mesiacom sa nam narodil syn, ktory je taky trosku pocernejsi, no ani v mojej, ani v manzelkinej rodine nie je nikto takej pleti. Mam mat obavy z toho, ze ma manzelka podviedla?
Baby pozor, ak splodite dieta po tme, aby to nebol cernosko! Vidim ze hrozba je ozaj realna, ved ako si to inak vysvetlit!
Uz su niekde chripkove prazdniny???
Vy sa na tom zabávate, ale počula som reálny príbeh, kedy sa narodil černoško behochom a nakoniec vysvitlo, že malého babka mala dieťa s černochom, ale narodilo sa biele a gény sa preniesli až na tretie pokolenie.
@belasy_motylik Jako jake tretie pokolenie? Ved ked mala maleho babka dieta s cernochom, tak to musi byt maleho rodic alebo stryko/teta - tym padom len 2 pokolenie, a keby to dieta s cernochom bol maleho otec/matka, tak to asi vobec nie je prekvapive, ci?
@missguerlain zle som to napísala - bola to babka, ale jedného z rodičov bábätka.
no, baby aj ked je tema mozno vymyslena... ktokolvek v minulosti mohol mat dieta s cernochom, akurat sa narodilo biele ( babka hociktora, prabaka)..a niekedy a geny prejavia z neskor a pravdu sa nikto uz nedozvie, ak neziju uz a ak to tajili a nemali dovod prezradzat, ze podviedli ...
ono sranda to v tom pripade neni ani pre tu mamicku...obcas sa to veru stava ...
su dokonca aj dvojicky na svete, kde sa jedno narodilo biele a druhe je cierne 🙂
Stane sa🙂 poznáme prípad, kde sa paru, kde bol muž neplodny (lekársky potvrdené), narodilo bábätko. Všetci natešení zo zázraku🙂 Bábätko bolo síce polovietnamec, ale to neva. Susedia boli z Vietnamu;)
@tomm15 najjednoduchšie a najistejšie je dať si urobiť testy DNA a potom riešiť situáciu,ale stáva sa to...
Ja si skor myslim, ze sa tu na tom niekto paradne zabava. Akurat davaju v kine taky film kde je spomenuta taka situacia (komedia) takze neviem ci to nahodou neodkukal tam 😂
Naša malá je blonďatá, ja aj manžel totálne tmaví.. Nepočúvam nič iné len či nám ju v pôrodnici nezamenili, a po pravde už som alergická na takéto pripomienky ☹ Keby som v tú noc nerodila sama v celej pôrodnici a nedali by jej hneď pred nami ten náramok na ruku, možno ma títo "vtipní" pochybovači nalomia. Ale inak vieme, že je naša nech si hovorí kto chce čo chce ❤
Šak ženy vedia podvádzať,
nech sa narodí ktokoľvek. Ako máme odpovedať na otázku o podvádzaní???
Teraz som sa nalakala 😨 ja milujem cokoladu a este k tomu aj pijem kavu.. Tiez budem mat cernoska?? 😝 ❤
Ked bocian zisti,ze jes vela cokolady,tak ti prinesie cernoska...🤒

Moj manzel je spinavy blondak a ma zelene oci,ja mam hnede oci a hnede vlasy.Moj druhorodeny syn je blondak s modrymi ocami,moj dedo,moja mama,moj krstny a zaroven aj ujo je blondak s modrymi ocami,proste nezdedil vyzor po mne alebo po manzelovi ale o generaciu nizsie.
Áno obávala by som sa na Tvojom mieste...ak je to cernosko,bola s černochom jednoduchá rovnica
@snehuuulienka ty moc toho o genetike a rodinnych tajomstvach asi nevies. takze z tejto jednoduchej rovnice by si prepadla.. nie je to vobec take jednoduche..
@tomm15 Robíš si tu prdel a myslíš si, že aký si vtipný ☹ Stupídne otázky na rozprúdenie diskusie...alebo ešte je možné, že nejaká ženská nevie, čo od dobroty, tak vymýšľa trapošiny ...Veď už som videla aj registráciu 14 ročnej, ked ju pobozkal nejaký blb a ona sa tu pýtala, či mohla otehotnieť....
@jasminkaj nas je tiez blondak a tiez ma tie akoze vtipne poznamky strasne seru!
@martinkojakub existuju take popisane zakony dedicnosti. Jeden z nich vravi, ze v F1 generacii (tvoje deti) sa prejavia znaky oboch prarodicov (cize tvojich a muzovych rodicov).
@rohypnol1 čierny čaj aj čierna káva a coca cola ešte
Len tak na odľahčenie, náš posledný, keď sa narodil, vyzeral úplne identicky ako prababka (mužova babka). A keďže ona zomrela mesiac pred jeho počatím a on vyzeral úplne ako ona, prvý mesiac sme ho volali “ahoj babi”. Keď som mužovi posielala foto z pôrodnice, tak som pod to napísala, že “celá babina” a on že “kokos, to si nemala písať, teraz to tam nemôžem nevidieť!” Ale tak po pár mesiacoch už je to mix celej rodiny, hlavne mimiku má moju, ale keď je uvoľnený a spinká, tak stále tam vidno babinu…

Sa divim, ze to este admin nestopol a nepozrel sa tomu "na zubok" . uz to nahlasoval niekto?