icon

Našla som si iného

zabka246
5. okt 2016

Ahojte dievcata. Urobila som si novy nick aby ma nespoznali. Potrebujem sa vyrozpravat. S manzelom sme manzelia 5rokov. Ja mam 30 on 40, mame 2 male dcerky 4,3, po porode malej dcerky sa vsetko zmenilo. Vzdy som bola iniciatorom vsetkych neznosti a intimnosti. Velakrat sa,stalo ze ma odmietol. No uz viac ako 2 roky sa citim doma ako len matka,spolubyvajuca, sluzka,upratovacka. Deti neokupal ani raz, kavu mi neurobil ani raz. Sam od seba mi uz dlho nepovedal ze ma lubi. Objal ma ani nepamatam. Sex sme mali naposledy pred rokom. Uz som rezignovala. Ale vzdy som ho lubila.ved este ho mam rada ale nevladzem uz. A stalo sa stretla som chlapca najprv sme si len pisali. Ale vcera sme maly nadherny sex. Dlho som sa necitila tak atraktivna, sexi. Lebo manzel mi to nikdy nehovoril. Neviem ako dalej. Je mi luto deti. Vrat im ocka. Dakujem za precitanie

Strana
z13
sopkape
8. okt 2016

tym pararelnym vztahom myslim muza autorky...

majcika
8. okt 2016

Ak by by žena napísala holú vetu, ze môj muž má milenku a na zvedavé otázky by povedala ze sa o nič nestará nepomáha atď...chlap by bol minimálne stiahnutý z virtuálnej koze a štikutal by tak silno až by ho dusilo....holt ženu s milencom velebme....veď má nárok byť šťastná. Ouououjou aj ten muž s milenkou pre nejakú príčinu hľadal niečo iné....a neexistuje že mal absolútnu harmóniu doma. Presne tak isto aj žena, niečo chýbalo tak hľadala inde. Veď predsa kráčajú s dobou :(

liinocka
9. okt 2016

a ked si si ho brala .. nebol to krasny sex .. krasne chvile ?
nikdy nechapem ze nepoznaju partnera s ktorym ziju .. sa zaviazu ...
na zaciatku je to vzdy krasne . . 🙂 ... dokedy ?

liinocka
9. okt 2016

si zoberies chlapa s 500.- eur platom aj s nocnymi ..
urobis dve deti .. vsetko robis sama ..
divis sa ze ma depky a caka na koniec ?

hotelka
9. okt 2016

@majcika super si to vystihla ;) (Y)

marfikchov
11. okt 2016

@zabka246 no ako? lepšie?

maminuska
11. okt 2016

@majcika "ten muž s milenkou pre nejakú príčinu hľadal niečo iné"

a možno ani nie... len si potreboval vrznúť inde a vrátiť sa domov k žene a deťom a ani vo sne by ho nenapadlo že je niečo v neporiadku. 🙂

clodika22
11. okt 2016

@adri266 veď to je na tom to. Že človek uverí hneď prvému príbehu a potom keď počuje druhú stranu tak až nechápe. A keby to tie dve strany povedali pred sebou tak to by boli reakcie 😖

zabka246
autor
12. okt 2016

@marfikchov ahoj snazi sa. Ak okolo domacnosti okolo deti. Xy sprav posiela ked je v praci. Dakuje ze som mu oci otvorila ze sa zmeni len aby sme neodchadzali. Len u mba to asi chce viac casu aby sa zas u mna zazala nejaka iskra.bol dlho chladny takze to chce cas. ... a bude potrebovat vela sil lebo ten romanik vo mne predsa nieco zanechal. ☹

lolonka
12. okt 2016

@zabka246 ...držím palce, nech je všetko zasa v poriadku 😉

marfikchov
12. okt 2016

držím palce

sopkape
12. okt 2016

@zabka246 drzim palce, nech sa vam to podari

fatimuska
19. okt 2016

@zabka246 som zvedava..ako pokracuju muzove zlepsenia?

jenny788
26. okt 2016

@zabka246 hlavne pozor na pokracujucu komunikaciu s cakajucim milencom nech na to manzel nepride lebo ta odosle potom , a po druhe aby milenec neostal urazeny a povi3 vsetko manzelovi aby ta ziskal ked si to ty nepriznala

ariannazara
10. jan 2024

@zabka246 🙂ako to ide.

Strana
z13