icon

Našla som si iného

zabka246
5. okt 2016

Ahojte dievcata. Urobila som si novy nick aby ma nespoznali. Potrebujem sa vyrozpravat. S manzelom sme manzelia 5rokov. Ja mam 30 on 40, mame 2 male dcerky 4,3, po porode malej dcerky sa vsetko zmenilo. Vzdy som bola iniciatorom vsetkych neznosti a intimnosti. Velakrat sa,stalo ze ma odmietol. No uz viac ako 2 roky sa citim doma ako len matka,spolubyvajuca, sluzka,upratovacka. Deti neokupal ani raz, kavu mi neurobil ani raz. Sam od seba mi uz dlho nepovedal ze ma lubi. Objal ma ani nepamatam. Sex sme mali naposledy pred rokom. Uz som rezignovala. Ale vzdy som ho lubila.ved este ho mam rada ale nevladzem uz. A stalo sa stretla som chlapca najprv sme si len pisali. Ale vcera sme maly nadherny sex. Dlho som sa necitila tak atraktivna, sexi. Lebo manzel mi to nikdy nehovoril. Neviem ako dalej. Je mi luto deti. Vrat im ocka. Dakujem za precitanie

emilia25
6. okt 2016

@zabka246 tak by som urobila este jednu a poslednu skusku.odstahuj sa na cas aj s detmi do toho domu a uvidis ci mu to docvakne alebo nie ak nie tak rozvod ak ano tak zas pomaly ako keby ste spolu len chodili a az potom by som sa vratila.

zabka246
autor
6. okt 2016

@majcika robila som vsetko aby sa to upravilo ale uz nevladzem

janulka1802
6. okt 2016

@libawet
neprídeš aj mne umyť? 😅

libawet
6. okt 2016

@janickacrazy ja viem, že je to " šílené " a ešte šialenejšie je, že si pri tom duševne oddýchnem. Viem, znie to čudne, ale je to tak....celkovo aj pri upratovaní....nuž, čo už so mnou...🙂

sunnyflower
6. okt 2016

@zabka246 hmm..kvôli deťom sa ťažko niečo láme..skús tomu nechať voľný priebeh a uvidíš..možno ti to otvorí oči, nech už akýmkoľvek smerom..

janickacrazy
6. okt 2016

@libawet no tak každý máme iné záľuby, ja zase rada periem, vešiam prádlo a ukladám do skriniek, mám rada, ked je všetko pekne uložené 😀

lubkavargova1
6. okt 2016

@janickacrazy ale to nie je blbost. Ja tiez rada premyslam ked pratam a umyvam okna...na mna uz pozeraju susedia ako na blazna.

janickacrazy
6. okt 2016

@lubkavargova1 no ved ja ti to neberiem, každý pri niečom inom relaxuje a nech pozerajú susedia, asi závidia tie čisté okná 🙂

lubkavargova1
6. okt 2016

@janickacrazy hmmmm....co ja viem. My tu mame aj holuby na bytovke a paru oknach...taze s prepacenim osrate okna mame furt...pucovat musim...aj ked najradsej by som ich odstrelila....zeny? Viem ze od temy, ale co zabera na holuby??

adri266
6. okt 2016

@elenita uz som sa poucila, ze vsetky tieto pribehy beriem s VELKOU rezervou. Ze ked chlapa povie, ze zena si ma nevsima, ze to vobec nemusi byt pravda. A ze zena ked povie, ze jej muz vobec nepomaha s detmi, ze to vobec nemusi byt pravda.

Vacsinou tychto nevernikov si vzdy hlada vyhovorky, preco to spravili, a ako ich partneri PRINUTILI svojim spravanim. Takze aj tento pribeh beriem s rezervou a pravdupovediac, neverim,z e to bolo presne tak, ako to autorka ci autor, pise.

maciatkolulu
6. okt 2016

@zabka246 je mi luto deti, vrat im ocka????? A ten kam odisiel? Nejako mi usla pointa... Ked zena odmieta sex a chlap si najde inu, tak je to obycajany hajzel, kurevnik a neschopak, neviem co este, ale zena je chudinka, ktora si tak riesi viju ubohu situaciu. Ja osobne nechapem a este pouzit slovo chlapec, tak to uz vobec nechapem, co si si nasla zajacika, lebo ty uz dievca urcite v tridsiatke nie si. Ale teda k veci,pokial chces, aby mali deti otecka, tak nepodvadzaj a je to, snaz sa najst nejaku cestu a najma zisti, preco tvoj muz nechce s tebou rok spavat, dost divne podla mna, zdravy chlap urcite rok neodmieta so svojou manzelkou sex

irusa
6. okt 2016

ja neviem v dnešnej dobe sa ženy toľko sťažujú ako nezvládajú napríklad domácnosť pri dvoch deťoch - muž im nepomáha , ignoruje domáce práce..tak načo tie deti máte, ak ich nezvládate a ani povinnosti okolo nich !!! aj ja mám dve, muž v zahraničí na všetko som sama a nikdy ma nenapadlo sa sťažovať...zvládam to a nič mu nevyčítam, ak príde domov a ani s prstom by nepohol, síce on vždy musí niečo robiť..ležať by ho nebavilo, no nie sú to domáce práce v dome...skôr vonku, dvor-stavba........... zoberte si ako to bolo v minulosti žena mala 10-12 detí, statok , hospodárstvo, robota na poli, variť pre toľké krky, upratovať, prať - žiadna automatická práčka, myčka, žehlička , vodovod tabu, ale studňa, pranie na potoku , žiadne pampersy a muž jej nepomáhal , ak musel toľké krky uživiť..... a snažila sa to všetko zvládnuť, aby sa o ne postarala vrámci možností... a dnes rozmaznané paničky nevedia, čo so sebou...ak si tak vyťažená ako píšeš, ako si sa dala dokopy s milencom a ako pri toľkých povinnostiach si stihla aj potajme sa oddávať mimomanželským radovánkam ?? asi máš veľa voľného času, pretože ak by si bola, tak vyťažená ako píšeš, na neveru ani nepomyslíš

clodika22
6. okt 2016

@adri266 to je na tom to najhoršie, že človek vždy vie veci, pozná len z jednej strany ☹

irusa
6. okt 2016

možno si tento príbeh napísala preto, aby si si pohladkala dušičku a chceš počuť od ostatných žien, že to čo si spravila bolo správne, ak sa k tebe muž takto správa..že to si zaslúžil...no myslím, že rozumná žena ťa v tomto nepodporí..dal by Boh, aby ste našli spoločnú cestu a boli šťastní, no bude to mať jeden háčik výčitky svedomia a to ťa bude brzdiť celý život..škoda, že na toto si nepomyslela, či ti bude tá pol hodina slasti za to stáť a či si neobetovala celý svoj život kvôli tým 30 minútami radosti..neber to v zlom je to môj pohľad na danú vec

monusik73
6. okt 2016

@irusa Uplne s tebou suhlasim, je vela takych muzov ktori prichadzaju domov neskoro z prace aby zarobili pre rodinu peniaze, a zena by mala mat na starosti domace prace tiez nechapem naco si niekto spravi deti ked sa potom stazuje ze sa musi o nich starat aj o domacnost? Kedysi neboli take spotrebice domacnosti ako teraz a ludia zili ovela lepsie aj v manzelstvach to inak fungovalo.... Na milenca si autorka najde cas lebo chce byt atraktivna

irusa
6. okt 2016

@monusik73 no ak by mala viacej povinnosti, na ničo také by ani nepomyslela a že muž sa nevenuje ???? ak by som sa ja podľa toho riadila tak .... ako za ligu..čo ja stihnem ak je 4 týždne v zahraničí a týždeň doma k tomu malé deti - ten sex a objatia nám vytekajú von až cez uši....myslím že u nás sú aj Vianoce častejšie a keď si nájdeme za tých 7 dní pol hodiny pre seba, tak oslavujeme... robím čiste v mužskom kolektíve a na neveru ani nepomyslím, lebo milujem môjho muža takého ako je a naše deti sú momentálne prvoradé, takže nejaká obeta tam musí byť a sm si toho vedomí obaja..a na celú domácnosť som sama

lubkavargova1
6. okt 2016

@irusa bohuzial mas pravdu. Je tu XY tem kde bola nevera...prehrmela....prekonali...ale po case vycitky polozili ludi. Nedokazali to spracovat. Len dufajme, ze pan manzel jej nevylepi ked sa to cele prevali.

moonlight1210
6. okt 2016

@maciatkolulu tam urcite chcelo byt "brat im ocka". Preklep. V a B su vedla seba. Precitaj si to este raz. Aj mna to najprv zarazilo, ale takto to dava zmysel.

zabka246
autor
6. okt 2016

@adri266 je to presne tak nema si preco vymyslat pribeh

monusik73
6. okt 2016

@irusa Krasne napisane my zatial deti nemame, ale tiez by som nedokazala podviest manzela lebo ho milujem a ked pridu deti aj ich budem najviac na svete, a zase za kazdu krizu mozu dvaja nie len jeden ziadny ulet nestoji zato aby si clovek pokazil manzelstvo

zabka246
autor
6. okt 2016

@irusa ja som nikde nenapisala ze to nezvladam zvykla som si na nejaky kolobeh prace len mi vadi ze sa nezapaja do nicoho.a kedy to stiham? Ked je starsia v skolke. A mladsia doma spi a ja idem na vacsi nakup

irusa
6. okt 2016

@zabka246 takých mužov je X...ani môj nebude variť, žehliť, vysávať , umývať riad, prať, umývať a chystať veci do školy, učiť sa s nimi, nakupovať ....... ja popri domácnosti som aj riadne zamestnaná a to mám 14 mesačné dieťa a muža v zahraničí ... a ja keď idem na nákup rýchlo nakúpim a bežím k deťom... nebudem plytvať čas na nejakého nadržanca...mám iné priority a ver, že o uchádzačov núdzu nemám...pre mňa je vernosť základom vzťahu

sopkape
6. okt 2016

@zabka246 ma milenku ... ty si iba na servis

09041986
6. okt 2016

@dominika6 zlatko v pohode si inac? urcite bude u 3 rocnej dcery za k..rvu.... 😠 k ostatnym 4 bodom ci prikazom? ona tu neriesi co na to ostatni, zrejme ju to ani nezaujima kedze jej ide o vlastny zivot a o deti nie co na to druhi - a spolocnost a tak je to aj spravne. Paneboze myslela som si ze toto dedinske co na to susedia uz vymyzlo, zrejme nie... je to jej zivot, jej vec a nemyslim si ze by sme ju mali moralizovat, kazdy nech si zameta pred vlastnym. @elenita uplne s Tebou suhlasim... milujem tieto super zeny, matky moralistky veriace vo vsetko mozne aj nemozne co vsade boli vsetko videli a dokazu aj z 5 tich holych viet v momente urobit psycholigicky profil vsetkych zucastnenych... ba dokonca aj urcit zdravotny problem na dialku 😀 😀 @zabka246 - povedz prosim manz. ze ma problem s prostatou 😀 este ze existuje MK sukromny detektiv, doktor na dialku a psychiater v jednej osobe je tu snad kazda 2 matka - cest normalnym chapajucim a empatickym... 😉

09041986
6. okt 2016

@sopkape no nevravim 🙂 to mas s gule? alebo karty? vies aj mne povedat ci ten moj nema tiez milenku? alebo milenca?

puklica13
6. okt 2016

@irusa nuz..ona evidentne nie je taka dokonala ako ty ze vsetko zvladne lavou zadnou..a teraz co? Ukamenuje ju za to? Mimo to..ak by si ty mala rok znasat manzelov nezaujem o seba ako zenu, ked by si ho cakala v neglize nachystana v posteli a on by na teba pozrel ako na otravny hmyz a odpisal ta vetou..daj pokoj...tiez by bol pre teba taky dokonaly ...?
Zena zvladne vela...ale nezaujem v posteli nezvlada podlana nikto...bwt..deti su oboch...takze zvladnut aspon elementarnu starostlivost by mali obaja..bez ohladu na tie muzske ci zenske ulohy

balaskovae
6. okt 2016

@sopkape tak toto by som aj ja velmi rada vedela z kade toto mas, to ta co osvietilo a toto ti napadlo alebo nechapem??? 🙂 osobne si myslim ze toto su dost vazne vyhlasenia a moze si to dost zle vziat. A mozno si ty zasiala len zbytocne semienko neistoty, ktore urobi cloveku a vztahu len zbytocne horsie

adri266
6. okt 2016

@clodika22 no minule som mala moznost vypocut si dve strany pribehu. Ked som pocula ten prvy, myslela som si, ze pre Boha, to je aka svina? A ked som pocula druhu stranu, hanbila som sa sama za seba, ze som tak rychlo uverila tej prvej 🙄

irusa
6. okt 2016

@puklica13 ako nechce sa mi čítať tvoj príspevok do konca , no nikde nepíšem, že som dokonala, ale viem čo znamená sovo charakter, rodina a vernosť

irusa
6. okt 2016

@puklica13 nevieš ako to je ..... poznáš len jej pravdu...ak chceš robiť sudcu musíš vypočuť oboch...čo keď to kúpila za posledné peniaze a on mal výhrady, že si to nemôžu dovoliť..napríklad ?