icon

Našla som si iného

zabka246
5. okt 2016

Ahojte dievcata. Urobila som si novy nick aby ma nespoznali. Potrebujem sa vyrozpravat. S manzelom sme manzelia 5rokov. Ja mam 30 on 40, mame 2 male dcerky 4,3, po porode malej dcerky sa vsetko zmenilo. Vzdy som bola iniciatorom vsetkych neznosti a intimnosti. Velakrat sa,stalo ze ma odmietol. No uz viac ako 2 roky sa citim doma ako len matka,spolubyvajuca, sluzka,upratovacka. Deti neokupal ani raz, kavu mi neurobil ani raz. Sam od seba mi uz dlho nepovedal ze ma lubi. Objal ma ani nepamatam. Sex sme mali naposledy pred rokom. Uz som rezignovala. Ale vzdy som ho lubila.ved este ho mam rada ale nevladzem uz. A stalo sa stretla som chlapca najprv sme si len pisali. Ale vcera sme maly nadherny sex. Dlho som sa necitila tak atraktivna, sexi. Lebo manzel mi to nikdy nehovoril. Neviem ako dalej. Je mi luto deti. Vrat im ocka. Dakujem za precitanie

irusa
6. okt 2016

ako mne je to jedno napísala som len svoj názor na danú vec.... toto nie je môj problém, no písateľka by mala konzultovať problémy so svojim manželom a nie riešiť ich na MK, tu jej rozhrešenie nikto nedá

09041986
6. okt 2016

@puklica13 iste a je rozdiel mat na starosti 80m2 byt alebo dajme tomu 3 podlazny dom, zvieratka, zahradu, nakupy, komplet vsetky domace prace + tie deti a pracovne povinnosti... a potom pride panko z prace domov, hodi spinave pradlo na stolicku do jedalne, otvori PC , pod nos dostane papkat a potom si pri telke pocka na spanok... deti 0 bodov, domacnost 0 bodov, intimny a spolocny zivvot 0. Videla som to neraz u znamych, zena strhana zrobena, nemilovana a chlapik doma papucky, kavicka, pakat a spinkat.. Nuz a ak sa najdu take ktore tvrdia ze muzi su jednoducho taki - tak niesu! Mam na to 10 rocny dokaz...

puklica13
6. okt 2016

@irusa ja nerobim sudcu...to ty

zabka246
autor
6. okt 2016

dievcata mozte ma sudit nadavat do k... atd, ja viem aka je sitacia u nas doma, chcela som sa len vyrozpravat co matrapi boli, vzdy som odsudzovala neveru a pozrite ked som ani neviem ako a tiez som do toho spadla,ved som mlada tiez potrebujem citit z jeho strany lasku nehu a aj ten sex, je to rok co so mnou nespi tak som to nezvladla, a podlahla som inemu, ale snazila som sa aj tak aj tak ale ako by ste sacitili vy keby ste sa zacali dotykat hladkat manzelov a oni vas zakazdym odsunu, mrzi ma to viemze som mu slubovala vernost ale co urobil preto on, tiez mi sluboval lasku, stastie,to ze mi nepomaha s detmi s domacnostou to sa da zladnut ale to ze necitim rok ziadnu nehu lasku

zabka246
autor
6. okt 2016

@zabka246 nemam na neglize na drahu bielizen ale o to nejde staci nocna kosielka alebo zosmyknuty uterak a iny by uz skakal

adri266
6. okt 2016

@zabka246 a citis sa teraz lepsie? Citis sa teraz milovana? Ak Ti mlady nabuduce povie, ze nema na Teba cas, tak co potom?
Hovorila si vobec svojmu, ze Ti nieco chyba? Rozpravate sa vobec spolu?

zabka246
autor
6. okt 2016

@irusa riesila som ho prosila som ho nech ide so mnou do poradne vysmial ma, porad co mam robit a nesud ma hned

adri266
6. okt 2016

@zabka246 ak je zivot s nim naozaj taky strasny, nechapem, ze sa s nim nerozvedies a nezacnes novy zivot. Myslis, ze vase deti nevidia, ako sa k sebe spravate?

zabka246
autor
6. okt 2016

@adri266 praveze neraz som mu rozpravala ze mi to chyba ze potrebujem citit lasku ci, a on ma potlapka po pleci povie lubim ta a je vsetko ok, len som unaveny, to je vsetko

zabka246
autor
6. okt 2016

@adri266 lebo mi sa nehadame pred nimi, a robim to hlavne kvoli nm, lebo tatka maju radi preto som bojovala ale zlyhala som nevladzem, je mi do placuked sispomeniem ake to bolo krasne niekedy. nepochopi kto nezazije

irusa
6. okt 2016

@zabka246 ako ja ťa nesúdim...to ani nemôžem...no najprv si porieš manželstvo , deti a potom druhý vzťah...pretože to čo píšeš , ak je pravda nemá budúcnosť a zbytočne si narobíš problémy

zabka246
autor
6. okt 2016

@adri266 vzdy dufam aj ked som si nasla niekoh v kutiku duse prosim aby to vratil vsetko spat ako to bolo niekedy, aby deti mali oboch rodicov

zabka246
autor
6. okt 2016

odsudit je vzdy velmi lahke

monusik73
6. okt 2016

@zabka246 Ja ti rozumiem kazda zena potrebuje citit lasku a nehu u manzela, ale u vas je chyba to ze sa nedokazete porozpravat, lebo tuto nevyriesis svoju situaciu, skor ti mozeme iba napisat ako to mi vidime no ty musis vediet ci chces zachranit manzelstvo alebo radsej mat milenecky vztah?

zabka246
autor
6. okt 2016

@irusa aj teraz placem ako male dieta lebo ma to vsetko nenormalne zerie trapi, ano neodolala som a neviem ako dalej ci mam este bojovat ked nemam sil uz aspon kvoli detom

zabka246
autor
6. okt 2016

@monusik73 ale ja som sa ozaj snazila rozpravat ale s nim sa neda on vsetko berie rtak ze to ma tak byt

adri266
6. okt 2016

@zabka246 nie, je lahke si vybrat lahsiu cestu, to je vsetko.

Ale ako sa hovori, kazdy nech spi, ako si ustelie.

NO a Ty vravis, ze sa nehadate. Ale deti vycitia aj atmosferu, Ako sa Ty tvaris, ako spolu hovorite, ci je to chladne, ci nie. Na Tvojom mieste by som sla do poradne aj sama.

zabka246
autor
6. okt 2016

@monusik73 keby som videla nejaku snahu z jeho strany tak zabojujem dam tomu sancu ale mam pocit ze s nim nic nepohne

irusa
6. okt 2016

@zabka246 to musíš ty vedieť ako ste na tom..teraz pozeraj na seba nie na detí..detí odrastú a pôjdu svojou cestou, pričom ty si pokašleš celý život v nefunkčnom vzťahu...najprv rieš, či sa vôbec oplatí niečo zachraňovať - ty musíš vedieť do akej miery si ochotná niečo tolerovať a samozrejme veľa komunikuj, pretože toto je základ vzťahu, ak on nemá záujem, tak nezachrániš nič

zabka246
autor
6. okt 2016

@adri266 a ako mi to pomoze ze pojdem co pochopim ked on nechce pochopit, ja som uz suca na prasky z toho vsetkeho

monusik73
6. okt 2016

@zabka246 Tak ako jedna napisala neviem aky ma nick skus dat este sancu a ked mas kde byvat na urcity cas odist a uvidis ci sa nieco zmeni z manzelovej strany a ked nic a trpis potom uz len rozvod aj deti trpia ked vidia rodicov ze sa hadaju a nieco medzi nimi nefunguje, ja som tiez velmi trpela ked som videla ako sa chova otec k mame ale tam bol alkohol a ziadny zaujem ze ma deti tiez chcela mama zachranit manzelstvo ale nakoniec sa rozviedla a pre nas deti to bolo vykupenie

09041986
6. okt 2016

@zabka246 nikto Ta neodcudzuje, bezchybne moralistky s dokonalym zivotom si nevsimaj... Mozes sa tu akurat pytat ktory stoke kocik je lepsi, aj to ti povedia ze ten ktory mam ja je naj 😀 Tu to vzdy tak skonci, nemas nejaku kamosku ktorej by si sa mohla zdoverit? sama vidis muz ta podvadza - si chudera iba servis, ty podvadzas muza? si chudera a pre tvoje deti a susedov a ich cele rodiny budes k..rva... 😒 Ak niesi stastna s terajsim manzelom, nema vyznam zotrvavat v nefunkcom vztahu. Zivot vo vztahu bez lasky je este horsi ako zivot o samote. Na druhej strane netreba utekat hned pri prvej krize.. Mas v tom jasno? Chces este riesit Vas vztah, manzelstvo, rodinu? alebo by si si najradsej zbalila veci, deti a odisla niekam prec?

adri266
6. okt 2016

@zabka246 pretoze Ti pomoze vysporiadat sa s tym.

fatimuska
6. okt 2016

@monusik73 och tieto teorie..kym.clovek nezazije na vlastnej kozi...

fatimuska
6. okt 2016

@irusa ved jej ani o rozhrešenie nejde..len to potrebovala dostať zo seba von

zabka246
autor
6. okt 2016

@monusik73 ale mi sa ozaj nehadame len zijeme vedla seba, ja sa staram o rodinu domacnost a on o seba. takze deti nevedia necitia nic

zabka246
autor
6. okt 2016

@09041986 neviem co chcem, dala by som mu sancukeby ju prijal azmenil sa anemam hanbim sa s niekym rozpravat o tom ze ake chladne je to u nas a ze mi nepomaha

zabka246
autor
6. okt 2016

@fatimuska potrebovala lebo nemam s kym mam dobru kamaratku od zakladky ale hanbim sa

adri266
6. okt 2016

@zabka246 presne, necitia nic, ani lasku a pohodu, ktora by tam mala byt. Ako som pisala, deti nie su sproste a vedia, ak je nieco doma v neporiadku. Ty si o sebe mozno myslis, ze sa spravas ako vzdy, normalne, ale deti aj Tvoj manzel to iste vidia inak.

monusik73
6. okt 2016

@zabka246 Nevadi ze sa nehadate, ale deti si vela veci vsimaju by sa divila urcite vidia ze ty s manzelom ste k sebe chladni ze si nedate bozk, objatie ... A ked niekto zostane nefungujucom vztahu tak trpia aj deti