Našla som si iného
Ahojte dievcata. Urobila som si novy nick aby ma nespoznali. Potrebujem sa vyrozpravat. S manzelom sme manzelia 5rokov. Ja mam 30 on 40, mame 2 male dcerky 4,3, po porode malej dcerky sa vsetko zmenilo. Vzdy som bola iniciatorom vsetkych neznosti a intimnosti. Velakrat sa,stalo ze ma odmietol. No uz viac ako 2 roky sa citim doma ako len matka,spolubyvajuca, sluzka,upratovacka. Deti neokupal ani raz, kavu mi neurobil ani raz. Sam od seba mi uz dlho nepovedal ze ma lubi. Objal ma ani nepamatam. Sex sme mali naposledy pred rokom. Uz som rezignovala. Ale vzdy som ho lubila.ved este ho mam rada ale nevladzem uz. A stalo sa stretla som chlapca najprv sme si len pisali. Ale vcera sme maly nadherny sex. Dlho som sa necitila tak atraktivna, sexi. Lebo manzel mi to nikdy nehovoril. Neviem ako dalej. Je mi luto deti. Vrat im ocka. Dakujem za precitanie
@puklica13 iste a je rozdiel mat na starosti 80m2 byt alebo dajme tomu 3 podlazny dom, zvieratka, zahradu, nakupy, komplet vsetky domace prace + tie deti a pracovne povinnosti... a potom pride panko z prace domov, hodi spinave pradlo na stolicku do jedalne, otvori PC , pod nos dostane papkat a potom si pri telke pocka na spanok... deti 0 bodov, domacnost 0 bodov, intimny a spolocny zivvot 0. Videla som to neraz u znamych, zena strhana zrobena, nemilovana a chlapik doma papucky, kavicka, pakat a spinkat.. Nuz a ak sa najdu take ktore tvrdia ze muzi su jednoducho taki - tak niesu! Mam na to 10 rocny dokaz...
dievcata mozte ma sudit nadavat do k... atd, ja viem aka je sitacia u nas doma, chcela som sa len vyrozpravat co matrapi boli, vzdy som odsudzovala neveru a pozrite ked som ani neviem ako a tiez som do toho spadla,ved som mlada tiez potrebujem citit z jeho strany lasku nehu a aj ten sex, je to rok co so mnou nespi tak som to nezvladla, a podlahla som inemu, ale snazila som sa aj tak aj tak ale ako by ste sacitili vy keby ste sa zacali dotykat hladkat manzelov a oni vas zakazdym odsunu, mrzi ma to viemze som mu slubovala vernost ale co urobil preto on, tiez mi sluboval lasku, stastie,to ze mi nepomaha s detmi s domacnostou to sa da zladnut ale to ze necitim rok ziadnu nehu lasku
odsudit je vzdy velmi lahke
@zabka246 Ja ti rozumiem kazda zena potrebuje citit lasku a nehu u manzela, ale u vas je chyba to ze sa nedokazete porozpravat, lebo tuto nevyriesis svoju situaciu, skor ti mozeme iba napisat ako to mi vidime no ty musis vediet ci chces zachranit manzelstvo alebo radsej mat milenecky vztah?
@zabka246 nie, je lahke si vybrat lahsiu cestu, to je vsetko.
Ale ako sa hovori, kazdy nech spi, ako si ustelie.
NO a Ty vravis, ze sa nehadate. Ale deti vycitia aj atmosferu, Ako sa Ty tvaris, ako spolu hovorite, ci je to chladne, ci nie. Na Tvojom mieste by som sla do poradne aj sama.
@zabka246 to musíš ty vedieť ako ste na tom..teraz pozeraj na seba nie na detí..detí odrastú a pôjdu svojou cestou, pričom ty si pokašleš celý život v nefunkčnom vzťahu...najprv rieš, či sa vôbec oplatí niečo zachraňovať - ty musíš vedieť do akej miery si ochotná niečo tolerovať a samozrejme veľa komunikuj, pretože toto je základ vzťahu, ak on nemá záujem, tak nezachrániš nič
@zabka246 Tak ako jedna napisala neviem aky ma nick skus dat este sancu a ked mas kde byvat na urcity cas odist a uvidis ci sa nieco zmeni z manzelovej strany a ked nic a trpis potom uz len rozvod aj deti trpia ked vidia rodicov ze sa hadaju a nieco medzi nimi nefunguje, ja som tiez velmi trpela ked som videla ako sa chova otec k mame ale tam bol alkohol a ziadny zaujem ze ma deti tiez chcela mama zachranit manzelstvo ale nakoniec sa rozviedla a pre nas deti to bolo vykupenie
@zabka246 nikto Ta neodcudzuje, bezchybne moralistky s dokonalym zivotom si nevsimaj... Mozes sa tu akurat pytat ktory stoke kocik je lepsi, aj to ti povedia ze ten ktory mam ja je naj 😀 Tu to vzdy tak skonci, nemas nejaku kamosku ktorej by si sa mohla zdoverit? sama vidis muz ta podvadza - si chudera iba servis, ty podvadzas muza? si chudera a pre tvoje deti a susedov a ich cele rodiny budes k..rva... 😒 Ak niesi stastna s terajsim manzelom, nema vyznam zotrvavat v nefunkcom vztahu. Zivot vo vztahu bez lasky je este horsi ako zivot o samote. Na druhej strane netreba utekat hned pri prvej krize.. Mas v tom jasno? Chces este riesit Vas vztah, manzelstvo, rodinu? alebo by si si najradsej zbalila veci, deti a odisla niekam prec?

ako mne je to jedno napísala som len svoj názor na danú vec.... toto nie je môj problém, no písateľka by mala konzultovať problémy so svojim manželom a nie riešiť ich na MK, tu jej rozhrešenie nikto nedá