icon

Nastal deň, keď sa viac neozval

modrarybka
25. apr 2014

Zazili ste uz niekto takyto rozchod? boli sme spolu nieco vyse roka, myslela som ze sme spokojni obaja aj ked nejake problemy boli ale...takto to skoncit? bez vysvetlenia, bez odpevede? uz su to 2 tyzdne co ani nenapisal ☹

kristiii
25. apr 2014

zažila, ale teda nečakala som že sa tu nájde toľko rovnakých "prípadov". Randili sme síce len pár týždňov, všetko bolo ok až sa po jednej návšteve viac neozval..No čo, jeho chyba 😀

modrarybka
autor
25. apr 2014

@kykka tym si ista teda nie som, ja vlastne nepoznam jeho jedineho kamarata, viem o nom iba to co mi o sebe povedal...

jasminet
25. apr 2014

zazila, mali sme dohodnute rande na siestu, ja som cakala kedy pride pre mna a uz som sa nedockala... boli sme spolu par tyzdnov... po par mesiacoch sa ozval, ze sa vratil k byvalej a bal sa mi to povedat 😕 😕 😕

adri266
25. apr 2014

@modrarybka a je v poriadku? Nezrazilo ho auto? Aj to sa moze stat. Ak mas znamych, tak sa spytaj aspon to, ci je ok. Vies, kde byva? Co ked na to prisla jeho manzelka? 😎

Pravdupovediac, na Tvojom mieste by som myeslala na najhosrie scenare...ok nehody po unos 😖 Hlavne ak tam neboli ziadne znaky rozchodu tesne pred tym, ako sa uz neozval.

jabadaba
25. apr 2014

@modrarybka bud rada, ze sa takto zachoval po roku. Cen si ten cas co Ti usetril. Je to blb no...

modrarybka
autor
25. apr 2014

@adri266 a vies co asi aj boli, len som si ich vtedy nevsimala...posledne tyzdne mi uz nepisal kazdy den ako predtym, uplne prestal chodit na net a naposledy ked sme sa videli (z mojej iniciativy) odmietol sex zo zdravotnych dovodov zevraj :p

adri266
25. apr 2014

@modrarybka tak tak, boli...ale clovek si to vacsinou uvedomi, az ked je neskoro. Tak nic, kasli na neho, urob si cez vikend babsku jazdu a zacni hladat niekoho normalneho 😎
Vidis, este dobre, ze sa to stalao predtym, ako ste riesili byvanie, buducnost, atd...

tykat
25. apr 2014

@modrarybka ....a žije vôbec? skúsila si ho kontaktovať?

pragmaticka
25. apr 2014

tiez som to raz zazila, ked som mala 20! namotaval ma asi 3 mesiace (ako sa mu hrozne pacim, aka som uzasna a ako sa do mna zamiloval a pod), hrozne ma volal na hotel a ja som to stale odkladala, tak sme sa vzdy len bozkavali a stretavali a zrazu z nicoho nic sa vobec neozval a ani nereagoval na moju sms. Tak som to nechala tak, nie som typ zeny co sa vnucuje. No a asi po mesiaci som sa dozvedela od cloveka kt. som spoznala a kt. zhodou okolnosti poznal a jeho, ze sa ozenil so svojou dlhorocnou priatelkou, kt. cakala vtedy dieta!!! Potom sa mi este zoparkrat stalo ze som jeho nick, kt. som poznala, videla na pokeci ako vypisuje ze hlada sexualnu znamost! Sila, ti chlapi..fuuuuj!!!

Podla mna on to nebral tak vazne ako ty. Ty si to povazovala za vztah a on asi len ako sex. znamost. Mozno teraz prave niekoho spoznal a zacina novy vztah. Ale chrapunstvo ze aspon neda vediet!!!!

morning
25. apr 2014

@modrarybka Chodit tajne rok s chlapikom, nepoznat jeho rodicov, surodencov, priatelov? Asi ho Tvoja mamka dobre odhadla.

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
slniecko154
25. apr 2014

najprv by som si zistila ci sa mu naozaj nieco nebodaj nestalo a ak je v poriadku, tak potom v poriadku nie je, lebo je chory na mozog, takto sa 36 rocny normalny chlap urcite nesprava, asi by som si vydychla ze to spravil uz po roku chodenia a nie po svadbe

jalucija
25. apr 2014

@modrarybka mne to nejde do hlavy, ved rok spolu fungujete, spite..co nezajdes k nemu sa spytat? Nemate ziadneho spolocneho znameho?

ndrag
Autor odpoveď zmazal
maria1989
25. apr 2014

@stefka33 nie je to špecialita mužov, tiež som to raz musela spraviť. a bolelo to ešte dlho. aj keď to zrejme nebude tento prípad.

lucya2
25. apr 2014

Možno by Ti pomohlo vymeniť číslo, aby si už nemusela zbytočne čakať na SMS

svano
25. apr 2014

@modrarybka Zažila. Až po roku mi priniesol svadobné oznámenie a ako dôvod rozchodu uviedol,že uveril ohováraniu jednej mojej ,,dobrej'' kamarátky. Škoda,že ma on sám tak zle poznal.

petkaa28
25. apr 2014

@modrarybka toto som zazila 3x :DD prvykrat sa vratil k byvalej a nemal odvahu mi to povedat asi :D potom sme sa nahodne stretli po vyse roku... A zacali sme znova. Potom to po mesiaci spravil zas - tentokrat ziarlil, ale nepovedal ani slovo a viac ho nebolo... O mesiac sme sa nahodne stretli - ze ci sa hnevam??? :DDD
A tretikrat som to uz neriesila... Povedal zajtra sa ozvem a uz nic...jeho smola :D

junova
25. apr 2014

Tiež som chodila s takým expertom, keď som mala 20 a on 25. Pár týždňov sme sa stretávali, volaval mi. Všetko vyzeralo byť v poriadku. Potom som mala ísť do Chorvátska s mamou. Volala som mu, že nech sa príde so mnou pred cestou rozlúčiť a on to zobral doslovne a ani telefón mi nezdvihol, zbabelec jeden:( O mesiac ma stretol nahodenu v meste s mojím novým objavom, mimochodom jeho známym a skoro mu oči vypadli. Potom mi vypisoval, že som ho vymenila za Miša🙂 Asi si myslel, že budem za ním do smrti plakať🙂

koniarova
25. apr 2014

@modrarybka To nemyslíš vážne? 😠 😠 😠 Vy spolu chodíte rok a ty nepoznáš nikoho z jeho okolia, komu môžeš zavolať? Nevieš kde býva, či čo? Šak idem a rovno sa spýtam. Nech som si na istom. No, nejako sa mi ani ty nezdáš. Bože, rok spolu chodia, ja kukám ako puk. 😒

mirkaradko
25. apr 2014

😀 no a teraz ja 😀 s jednym takym zbabelcom uz zijem... a baby mam uzasneho manzela a otca mojich deti...
jednoducho som vydrzala jeho nalady, popritom uzivala si svoje mlade leta a ked ho to preslo a doslo mu co chce, pekne prisiel zo sklonenou hlavou pekne sa vyrozpraval ako to vsetko bolo, co robil tak som sa mu ja par mesiacov neozvala aj ked dobiezal ale musela som vsetko stravit.... a potom nas spojil asi osud 🙂 a tak to beriem a obidvaja vieme co bolo a snazime sa aby sa to uz nikdy nezopakovalo aj ked clovek nikdy nevie...

oslo1
25. apr 2014

Velmi mi pripominas jeden z mojich byvalych vztahov.

Mala som okolo 30, on 44. Po 3 mesiacoch chodenia sa mi tiez neozval, ked som mu napisala sms, tak iba ospovedal na pol pusy. Ked som mu potom napisala, ze ok, je koniec, tak to potom uhral a randili sme spolu dalej. Spolu sme boli 6 mesiacov, ale ja ti poviem, nikdy som nebola nestastnejsia ako vtedy, ta neistota v tom vztahu, nevolaval mi, nepoznala som nikoho z jeho rodiny, max z rozpravania.
Sex bol tiez len raz za uhorsky rok a v podstate aky bol sebec v zivote, taky bol aj v sexe, ale to nejdem rozoberat.

Potom som nejak nabrala silu, ked sa uz druhykrat prestal ozyvat a chcela som sa rozpravat, a v podstate sme to ukoncili.

Dnes ked sa pozeram naspat, tak by som velmi vela veci urobila inak, ale hold, clovek rastie s vedomostami a skusenostami.

Dnes mam pri sebe milujuceho chlapa, ktory ma po mesiaci predstavil celej partii kamaratov, do pol roka som bola predstavena rodicom (my zijeme mimo sk) a este nebol ani rok a uz mam prsten na ruke.
Ked budes nad tym svojim chujom (excuse my french) plakat, tak si precitaj, toto co som ti napisala, pretoze v tomto odstavci mas napisanu osnovu randenia.

Nie je normalne, aby si po 3 mesiacoch randenia nestretla osobne priatelovych rodicov a kamaratov.
Ja si myslim, ze mna mal ten moj uzasak ako bokovku, ale nastastie nebol zenaty a nemal deti.

Prajem ti velmi vela stastia, bud rada, ze ste sa rozisli.

ajdika
25. apr 2014

tiež som zažila 🙂 po 2mesiacoch randenia...proste, urobil to ako chlap. Z ničoho nič ani obraz ani zvuk. Asi špecialita chlapov 😀

mamavera
26. apr 2014

@modrarybka diskusiu som nečítala, ale vyzerá to na dvojitý vzťah, keď si o ňom vedela len to, čo ti o sebe povedal. Nestála si mu za to, aby ti pár slovami povedal, že ho váš vzťah nenapĺňa, nech tebe nestojí za to, aby si na neho myslela. kašli na neho, aj blbá skúsenosť je skúsenosťou, máš asi pravdu v tom, že vždy si bola ty tým iniciátorom, muži väčšinou až na pár výnimiek chcú byť lovcami a ak ich baba naháňa, tak pridajú plyn, aby utiekli.

marionmarion
26. apr 2014

@modrarybka a vies naisto, ze je ok, nelezi na stole v marnici, v kome v nemocnici? Ak ano, tak potom by som si ho nasla a donutila ho,nech mi povie do oci ze je koniec...aby som to mala potvrdene a mohla ho uplne vyskrtnut...lebo ti toto chlap urobi po dvoch rokoch bez vysvetlenia, ani uboha sms, tak potom je to obycajny hajzel, ktory nestoji za nic...

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
svano
26. apr 2014

@tanapeta nie,on si bral inú. Už len chlap,čo takto rieši problémy by mi ku šťastiu chýbal 😀😀.

mamavera
26. apr 2014

@marionmarion no myslím, že neleží v márnici, ale na inej....mne osobne by bolo podozrivé, že vyše roka máme spolu vzťah a nepoznám jeho rodinu, priateľov....tam je 99% istota, že to so mnou nemyslí vážne, alebo má niekde inde manželku, priateľku a keď ja iniciujem stretnutia, no čo by nevyužil, že? 😝 😝 😝 😝 😝

marionmarion
26. apr 2014

@mamavera mysliet si kazdy moze vsetko...vies mne sa uz parkrat stalo, ze som niekoho z niecoho upodozrievala a ked som zistila ze som pravdu nemala, tak som bola za debila samozrejme ja. Odvtedy si veci radsej dopredu preverim a odporucam to kazdemu. Celu diskusiu som necitala, takze nevedela som ot om, ze zakladatelka nepoznala jeho rodinu. To je samozrejme podozrive a vobec tu dotycneho neobranujem...ale ked o niecom nie som na sto pro presvedcena, radsej sa presvedcim. Ja osobne by som nechcela zit v takejto neistote ale naozaj by som sa snazila prist veci na koren...

bronia13
26. apr 2014

mne sa stalo nieco podobne roky tomu,jeden chalan ma balil asi rok - rok a pol?!!! potom som konecne odolala a zacali sme spolu chodit, 3 mesiace neskor den pred Stedrou Vecerou mi cez telefon oznamil ze na Vianoce ku nam nepride ze to nema zmysel ze je koniec..... skoro som odpala tak najprv ma rok nahanal a potom toto.... nic mi nevysvetlil nic, skratka koniec.... po 2-3 rokoch sme sa nahodne stretli a chcel ma naspet ze to bola len skuska ako ho mam rada a ci budem onho bojovat 😵 nechapala som ho.... potom klacal na kolenacha plakal/prosil ze by sme sa dali naspet do kopy - v ziadnom pripade 😉 takze ja som sa dozvedela dovod az po par rokoch 😕