Navážajú sa do mňa, pretože som chudá

27. máj 2020

Dobrý deň možno mi budete vedieť poradiť mám 18 rokov a som vysoká asi 174 cm a moja váha sa pohybuje od 50 najviac do tých 56 kg veľmi mi skáče váha momentálne mám asi 52 kg moja rodina a aj kamaráti sa stále do mňa navážaju že som veľmi chudá že to není vôbec pekné že nemám zadok a prsia že by som mala jesť ale problém je v tom že ja jem až veľa stále niečo pojedam a jedlo milujem ale nepriberiem na takú váhu ako by som asi mala... Môj otec ma dokonca aj uráža že som ako múmia že je to nechutné neviem čo s tým mám robiť brala som aj vitamíny ale nič proste.. Ešte mi aj stále nadávajú že som ako palica a bledá ako stena není mi to už príjemné chcem s tým niečo robiť urobila by som asi čokoľvek prosím poraďte čo vám pomohlo aspoň trosku pribrať? Ďakujem

marseillefan
27. máj 2020

Nie je problém, že si štíhla... problém je v tvojej hlave a v hlavách tých dookola. Vieš čo by niektoré ženy dali za to, aby vyzerali ako ty?

denden77
27. máj 2020

ked si zdrava a citis sa dobre.. vies co ich mozes 😉🍀

kiwi3
27. máj 2020

co s tym? vyrazne sa ohradit, ze si to nezelas. za to, ze sa im pacia baculky si nebudes predsa nicit zdravie, fyzicke ani psychicke

kofolala
27. máj 2020

Kasli na rodinu a ich keci. Mas 18 rokov najskor deti v puberte vyrastu viacmenej do vysky a az potom sa nabaluju.Organizmus do 30 sa ti este neuveritelne zmeni takze nezufaj.to ze papas je dobre.vsetko pracuje ako ma.Skor je premna zarazajuce ako sa sprava tvoja rodina .si ich dieta predsa.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristi40270
27. máj 2020

Ahoj úplne chápem tvoju situáciu tiež som mala vždy problém pribrať na strednej.. A to som sa veľmi snažila nakoniec mi na gastroentologii napísali ze mam anorexiu co nebola vôbec pravda.. Dovtedy mi predpisovali také mliečka z ktorých som trošku priberala Nutridrink to pomahalo a sú aj chutné.. Ale tiež som nebola po tých mlieka h taka akú by si ma ostatný predstavovali. Doma sa mi zato nesmiali nikdy iba v škole. A teraz už mám takú normálnu váhu možno to aj u teba tak bude že pri berieš neskôr.

zibi
27. máj 2020

Ahoj netráp sa. Ja mam 180 cm. A celý život som skoro do 33 rokov od vážila od 56 do 65.tiez som sa napočúvala reči aká som chuda a dlhá. Szvalo ma to, kým som nedospela, nevidela sa reálne v zrkadle, ako vyzerám a ze vyzerám fakt dobre. Začala, som aj cvičiť v posilke. A to ešte lepšie vytvarovalo postavu.

To ze rodina rieši neber vážne. To hundru.. Keby si bola tučná, bolelo by ta to viac. Neviem aký typ Postávi si, ako sa obliekas a spol. no ver, že oveľa lepšie všetko vyzerá na, štíhlej žene ako na, silnej. Nerieš kamošov, aj mňa riešili, prestali, keď som nahodila mini sukňu, bolo to v móde a bol pokoj. Veľa robí aj závisť. Mňa paradoxne riešili tučné a silne baby.. Asi tak.
To, ze si bledá môže byť aj nedostatok železa, pripadne by som povedala doma mame nech s
tebou zájde na endokrinologiu.
Hlavu hore. Trenuj sebavedomie a nepočúvaj hlúpe reci. Chudost nie je komplex, je to výsada. Tak uzivaj

syslik81
27. máj 2020

zvykaj si .. pre ludi je normalne povedat chudym vychudlina, nemas na jedlo, pozri aka je chuda a daleko horsie narazky a tvaria sa ze je to normalne ale ak ty povies o niekom si tlsta .. co stale jes, rob so sebou daco tak si ta najhorsia na svete.. ja sama som chuda v puberte to bol des.. predavacka nemala problem povedat mi ze na rascovy zadok rifle nema- samoizrejme mi to prischlo a cela rodina sa mi posmievala -az kym som nevybuchla a nevykricala im to ... radsej byt chuda ako prekysnuta .. mam 48 kil 38 rokov a som so seboou spokojna.. som zdrava jest mi chudi neprezieram sa a nejem nezdrave.. posmievaju sa len ludia s nizkym charakterom alebo ty co zavidia.. hlavu hore a maj sa rada ... sebavedomie je dolezitejsie ako kila na vajhe ;)

zabka1124
27. máj 2020

Ja mám 187cm a v tvojom veku som mala okolo 54kg.Nikdy -nikdy mi nikto nič nepovedal,tiez som doslova zjedla vsetko a vieš cooo???Všetci mi moju výšku a hlavne váhu závideli.Teraz mám 2x tolko rokov a čo by som dala za taku váhu a hlavne ploché bruško ;).Ale po 2porodoch už nam váhu 70kg a je to ok.Môj ocino mal raz na mňa kedysi dávno pripomienku,že mi narástlo brucho-asi rok po pôrode,že mám s tým niečo robit a vieš čo som mu povedala?Že nech sa pozrie na seba(uz mal pupok) a potom nech komentuje.
Hlavne im TY povedz,že si spokojná s tým ako vyzeráš a nech riešia sami seba. Drz sa,ľuďom nikdy nevyhovies

mtsl
27. máj 2020

teš sa že si chudá. Ak ti povedia niečo čo sa ti nepáči, nahoď usmiatu tváričku a pekne poďakuj ako by to bol kompliment a viac si to nevšímaj.

u2jana
27. máj 2020

Ahoj, bud rada, ze si prirodzene stihla - ostatnych neries. Co som js toho tiez napocuvala, ze som chuda, ako lata, ze ani deti nebudem mat (mam 2) ... ci nosim tehlu v kabelke, aby ma neodfuklo ... ale vies, co neriesim to, nech si kazdy mysli a hovori, co chce. Hlavne, aby si bola zdrava a spokojna sama so sebou ;)

xjakubikovak
27. máj 2020

tiez to tak mam, viac ako 51 kg nie ale som nizsia ako ty, tiez som sa napocuvala dost, hlavne od otca kt. má dost velke brucho :D Ked som bola tehotna pribrala som skoro 18 kg a nezostal mi z toho ani gram, dufala som ze take kilecko by mi mohlo ostat :/ ... cvicenim by sa to dalo ale na to som bola lenivá a nebola som az taka nespokojna sama so sebou aby som zacala makat v posilke :D ak si ty spokojna a citis sa dobre tak neries ostatných 🙂

katty2012
27. máj 2020

zacni cvicit, naberat svalovu hmotu, okrem krasnej postavy sa budes aj psychicky citit lepsie, posilnis si sebavedomie a vsetkych svojich kritikov posles do kelu

pajinka91
27. máj 2020

Pokial sa ty citis dobre, tak sa nenechaj deptat a drzo ich odpalkuj. Ked nabuduce budu mat pripomienky, tak sa ich opytaj, ci zavidia ;)

evuska135
27. máj 2020

Cely zivot mam toto iste, furt komentare jezis sak jetz uz cez teba vidno a podobne, stale ma to stvalo a hlavne ked mi to povedal clovek co nevedel schudnut, asi zavidel. A potom ze po tehotenstve sa to zmeni, no omyl nic sa nezmenilo😃 a to mam stale 170cm a 45kg

normab
27. máj 2020

Boze ako by som o sebe citala 🤣 ja mam 178 a vzdy som bola tenka a biela..teraz mam 33, nemam vrasky ani rozkysnutu postavu.. a vypocula som si presne to iste, akurat nie od rodiny, iba v skole.. neber si to k srdcu, niektori ludia nemaju empatiu vobec..

dusankomoj
27. máj 2020

Závidia ti, čo by sme za to dali mi ostatné! 🙂 Ja len prejdem okolo chladničky a na druhý deň má tlačia gate!

sunny8
27. máj 2020

Ja ťa chápem. Zo mňa sa smiali kde sa dalo že som anorekticka. Bola som hrdá že som chudá a chorobné som chcela byť ešte chudšia dostalo sa mi to hlboko do hlavy. Neskôr som naozaj prestala jesť. Padali mi vlasy zlomili sa mi dva zuby bola som bledá a mala som prepadnutú tvár .. kamoška zo žartu povedala že som tučná a toto mi "zapasovalo" ešte viac do mojej snahy schudnúť. Tak som mala 46 kíl ale vyzerala som na menej. Tak sommto samozrejme odfotila a capla na Facebook 🙄🤦 našťastie som neskôr otehotnela a začala som priberať lebo mi na dieťatku záležalo. Potom som si už dala dokopy aj psychiku

uglybetty1234
27. máj 2020

Ahoj, ja som taka tiez bola ked som mala 18. Co som sa napocuvala, ze som vychtrlina, somalcan, tintítko atd.. urcite poznas. A vies co? zmenila som postoj v mojej hlave, narovnala plecia a uzivala si to. A naozaj som bola riadna kost. Co by ine za to dali.
Teraz po dvoch detoch som pribrala, ale necitim sa dobre. Dobre som sa citila v tej vychrtline :D

oli18
27. máj 2020

Ja mám 168 cm a celý život 62- 64 kg. Ani liečba štítnej žľazy, ani menopauza mi nepomohli pribrať. Kamarátky mi závidia, že nemám celulitídu a nohy štíhle ako 18ka. Buď rada, je to lepšie, ako byť tučná 🙂

kofolala
27. máj 2020

@oli18 pribrat? Ja mam 168cm a 50kg to ja by som mala...veru ale nic si z toho nerobim

oli18
27. máj 2020

@kofolala No veď priber. Aj ja som vždy chcela 😉

amelie2017
27. máj 2020

Netrap sa kvoli tomu, ludom sa nikdy nebude nic pacit. Meriam 174 ako ty a zhruba do 20 som vazila ako ty. Od 50-55. A tiez vsetci, aka som chuda. Ked som pribrala, ze co som tak pribrala, co to brucho a pod. Al sa citis dobre, inych neries.

deti95060810
27. máj 2020

ja som nižšia ako ty, a dlho predlho som mávala 52 kg. Aj po 4 pôrodoch. Vieš čo mi pomohlo pribrať? Vnútorný pokoj. Mne stačí aby som mala nejaké problémy a už prestanem jesť. Všetky problémy mi idú cez žalúdok. Na pribratie mi dávali aj Peritol, aj rôzne tabl. na jedenie ale nemalo to vôbec žiaden efekt. Ešte moja dcéra mala NUTRIDRINk. V lekárni to stojí cca 2-3 e, ale na predpis od lekára je to pár centov. Skús si kúpiť jeden ,majú rôzne príchute, len nie každý to znesie, nemá to ktovie akú chuť.

blondtana
27. máj 2020

Ja som v tvojom veku bola tiež len také treštidlo, "ani rici, ani cici" a tiež som mohla zjesť "koňa-vola" a v 20tke sa mi žensky vyformovala postava a teraz mám vďaka nefunkčnej štítnej o 30kg viac, nikdy nevieš, čo ťa čaká, tak si užívaj, že si štíhla, aby si o pár rokov nebanovala, že si veľa pribrala a sama si tomu dopomohla 😉

nikaeli
27. máj 2020

jednoducho sa na to vykasli.. ja som dokola pocuvala, aka som sucha, ze som ako vesiak, ze ma vietor odfukne, ze sa nepohybujem po zemi, ale levitujem a podobne dristy.. milovala som, ked mi to povedala stokilova kolegyna, ktora do seba prave pchala chleba so slaninou.. v prvej tehotenskej poradni som mala 44kg 🙂 pred porodom 70 a ked som prisla domov, mala som opat 50kil.. tak som 2x potratila a ked som mala 35 rokov, mala som vahu pod 50kg, oblecenie XS, niektore mikiny aj z detskeho oddelenia 😀 teraz mam 40, som po dvoch sekciach a spominanych dvoch potratoch, ostalo mi brusko a vahu mam okolo 60.. a uz zase pocuvam, ako som pribrala a kedy to chcem zhodit a bla bla bla.. nezaujima ma to.. nech sa kazdy stara sam o seba.. mam neskutocne bolesti v okoli chrbtice, nemozem behat, skakat, lebo si hned odpalim krize, tak som to brusko prestala riesit (nie som tucna, len uz nenosim XS, ale S-M a kedze uz nie som taka chuducka, ako som byvala, zase to niekomu vadi - ale to je ich problem, nie moj)

uzivaj si svoju stihlost a mladost v zdravi ❤

kittykat22
27. máj 2020

Zadok a prsia su dane geneticky. Ak priberies 5kg neznamena, ze sa ti z prsia 0 stanu dvojky 🙂 a zadok nebudes mat ako insta modelky. Celkovo sa zacnes nabalovat. Ak zacnes navysovat umelo tucnu stravu aby si pribrala, tak ti narastie maximalne brucho. A to sa ti bude super hodit - stihla s pupkom. Na blbe poznamky o postave je treba mat pripravenu prakticku odpoved. Rovesnikom odpal stylu "Hlavne, ze ty si perfektna" pripadne - "Mam ti ja zacat hovorit, co sa mne na tebe nepaci?" 😅 Starsim rocnikom je treba pripomenut, ze je netaktne niekomu kritizovat postavu. Ale dolezite je, aby si nabrala vnutorny pocit, ze si v poriadku a nic na sebe menit nemusis. Nikdy vsetkym nevyhovies. Keby si podla kazdeho menila co sa im nepaci, tak sa menis do nekonecna 🤷‍♀️

lija22
27. máj 2020

citim potrebu tu napisat aby sme si vsetky mamy dobre uvedomili, ze treba davat pozor ak kritizujeme svoje deti kvoli vahe. Ja som bola na opacnom brehu, podla nasich som bola tucna, mala velky kufor atd. celu pubertu som to pocuvala (180 cm, 75 kg podla mba som tucna nebola) Fakt daco sa mi v zivote podarilo, mama pochvalila a vzdy este dodala akeby si este schudla. par rokov na to uz som tucna ozaj bola. verim, ze okrem ineho prisoelo k tomu aj to, ze mi roky vytvarali urcitu predstavu a vzorce. samozrejme som bola tucna aj ked som stale chudla :( slak aby to trafil, raz som mame vykricala ze do mna toto furt hucala, ospravedlnila sa a ze to preto, lebo ona chuda nebola ale vzdy tuzila byt. uz som par rokov chuda a teraz mi zas vsetci vravia, ze som moc chuda. nech si trhnu nohou. Nedovol nikomu dostat ich nazor do tvojej hlavy!

heln
27. máj 2020

V 18tich je tvoja vaha uplne normalna, je to tazke stale pocuvat narazky. Ja som mala 50 kg a priberat som zacla po 30ke a tehotenstve. Ako ti radia zacni cvicit a papaj mrkvicku aby si dostala trochu farby.

lentilkaxxx
27. máj 2020

Hovorí z nich závisť 😉 Kašli na blbé reči a užívaj si život. 🙂