icon

Návšteva na Silvestra

29. dec 2022

Chcem pohľad od Vás čo by ste na mojom mieste urobili Vy. Sme pracujúci pár a máme dvoch psov.Ide Silvester ,ja 1.1 mám nočnú. Ide o to,že chceme byť na Silvestra doma,no rodičia chcú a vynucujú si aby sme prišli ku nim. Každý rok toto riešime a už ma to nebaví. Psy sa boja petárd čiže my s partnerom čičíkame psy. Do toho sa tam dotrepú aj nepozvaní hostia,tak musíme dávať pozor aby náhodou neušli a ostatné veci.Nejdem hovoriť ani o atmosfére aká tam panuje. Môj otec si vypije a dookola má len negatívne myšlienky,s každým sa len háda,no proste celé zle. Minulý rok sme odmietli prísť,tak ma poslal presne po pol noci do pi*** a že mi má mama zložiť telefón keď som taká zákerná a nechceli sme prísť.A ako inak sa tam hádali,prišla tam rodina mojej mamy a vznikla tam hádka. Nechápu ani to že ja idem do nočnej a chuť na alkohol a zábavu nemám.Som z toho vystresovaná nič viac. Keď tam nepôjdeme zase si vypočujem aká som pi***.😔

Strana
z2
oblecenie99
29. dec 2022

Tak keď toho roku chces počuť aj face to face, že si p*ca, tak tam chod... Čo si, kašli na nich, normálne zostaňte doma a ani im o polnoci nevolaj.

katkine_terapie
Autor odpoveď zmazal
katkine_terapie
29. dec 2022

Autorka: Dokonale slovicko na tvoju situaciu je NIE, neprídeme. Ak ti zacne nadavat, zlozit telefon. Idealne bloknut cislo, aby nemal prilezitost. Ale v prvom rade si to upratat sama v sebe a uvedmoit si, ze rodicia nie sú iba dobri, laskavi a milujuci, ale aj zli, manipulativni a vypocitavi... S tymi druhymi treba nalozit rovnako ako s beznymi ludmi, ktori sa spravaju ako hulvati, ignoranti, manipulatori. Ak raz povies, ze neprides, aj vysvetlis dovody, tak iba clovek, ktory nerespektuje teba a tvoje hranice ta bude tlacit do niecoho co sama nechces.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
29. dec 2022

@elizabet173 Ako ja s tebou suhlasim - my sme tiez na chate boli len s ludmi, ktori nemali potrebu sa dostat do deliria.

Ja napr. vobec nie som party clovek a pritom mam ludi fakt rada, rada aj s nimi travim cas, ale moja podstata je "introvertna", aj ked mi to mnohi nechcu verit - no fakt ja nacerpam sama "vo svojom svete" a potom fičím 😉

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzzuzi909
29. dec 2022

Mysli na to, co je pre teba podstatne, tiez velakrat viac beriem ohlad na to, co chcu ini a potom ja som nestastna, tak nerob tu istu chybu ako ja.

nyusika
29. dec 2022

@lujza123 nie je na tom nič zvláštne, tráviť Silvester s rodičmi/svokrovcami.

nyusika
29. dec 2022

@elizabet173 to si iba omladina a nezrelu ľudia myslia, že ísť na chatu rovná sa istá sa ožrať ako divá sviňa.
Normálne ti ľudia nerobia.

dankanka
29. dec 2022

Ani by ma nenapadlo tam ist, ked sa nevedia chovat. Pockat kym prestane ohnostroj a pes sa ukludni a ist spat. Je to den ako kazdy iny, nicim vynimocny.

kate_cs
29. dec 2022

Nešla by som. Už som sa za tie roky naučila robiť veci, ktoré chcem ja a nie také, ktoré očakáva okolie. Ak sa niekto nahnevá, je to jeho problém a nie tvoj. A rodičom by som v noci nedvíhala telefón. Zavolala by som im na druhý deň a keby ti oplzlo nadavali, tak zlož a vybavené. Si dospela, tráv svoje voľne dni podľa seba.

leeenka26
29. dec 2022

Raz by ma otec takto nazval, nevidel by ma a nie len na silvestra. Nedvihaj,.nekomunikuj, strav silvestra tak,.ako to ty citis. Nenarodila si sa na to, aby si uspokojovala druhych.

1mina
29. dec 2022

keby slo o normálnu navstevu, slusnu kde sa nikto neháda a neuráža, tak poviem ze pridem s mojimi psami ak je to mozne, ja by som tiez nenechala nášho psa sameho doma na silvestra :D ale v tomto prípade ako píšete by som ani neuvažovala, naco tam ist ked sa tam necitim dobre a nic z toho nemam ? Slusne by som odmietla, chcem byt doma na silvestra atd. normalny ludia pochopia, ked nie tak to ale nie je Vas problem.

ckocka
29. dec 2022

Prečo musíš počúvať aká si? Telefón položím, ak mi to hovoria do očí odídem

ropucha6
29. dec 2022

Nesla by som. O polnoci napis spravu, zavolaj mame na druhy den. O otcovi pomlcim, s tym by som sa uz nebavila asi vobec.

kamagma
29. dec 2022

Nesla by som

autor
29. dec 2022

@dankanka to tvrdím aj ja. Nič výnimočné to nie je

loliku
29. dec 2022

Povedz im ze mas nocnu aj na silvestra, kolegyna ochorela musis ist miesto nej

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
loliku
30. dec 2022

@elizabet173 tak bude mat pokoj a nemusi nic vysvetlovat...nieje to idealne riesenie, ale ked nema chut riesit taketo veci pred silvestrom, aj to je jedno z rieseni...ako je to divne ze ju tatko posle do pi... ale inak autorka pekne pise o rodicoch,tak mozno maju inak dobry vztah...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
gertrudaosem
30. dec 2022

Človek si myslí, že jeho rodina je aká mimo ... Ale keď čítam tvoj príspevok, som na tom oveľa lepšie a to sa veru ľutujem ako mi je ťažko ...

gertrudaosem
30. dec 2022

@januska12323 🤣🤣🤣 to bolo dobré 🤣🤣🤣

miselar
30. dec 2022

Ja by som povedala že mám horúčky a som chorá

1ryba
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2